Şimdi Ara

Acil Elektrikli Supurge Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze Merhaba, kullandigimiz makineyi artik iskartaya cikarttik. Yeni bir makine almanin vakti geldi. Fazla para odemek istemiyorum butcem 200-300tl civari onerebileceginiz modeller hangileri?
    ve ayrica torbasiz istiyorum, cunki torba emis gucunu bir sure sonra ciddi olarak azaltiyor.
    Simdiden cevaplayanlara cok tesekkurler

Hayirli gunler

Senator

• tartismasiz arnica bora. cok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carlos tevez C kullanıcısına yanıt
    Peki servis kalitesi nasıldır hocam?
  • Selamlar, daha önce toz torbasız süpürge kullanmış biri olarak ben toz torbalı süpürge tavsiye ederim. Daha iyi performans ve hijyen açısından her kullanımda hazneyi boşaltma ile uğraşmak zor geliyor , hele ki Arnica bora gibi su filtreli süpürgelerde bu daha da zahmetli olur. Çok büyük ev için alacağım desen bile bence değmez uğraştığına. Torbanı takarsın 2 ay sonra 1 gr toza değmeden çıkartır yenisini takarsın.
    Makine olarak ben Delonghi XTL 190 PE Xlence kullanıyorum gayet memnunum, bu markanın ürünlerini kampanya ile uygun fiyata bulabilirsin, acil lazım diyorsan dahttp://www.teknosa.com/urunler/115040483/arzum-ar474-cleanart-neo-elektrikli-supurge bu linkteki arzum süpürgeyi tavsiye ederim. Fiyatına göre çok iyi ürün, Ayrıca yedek parça fiyatları da çok uygun oluyor, torbasını gidip servisinden orijinal alırsın yan sanayi parasına neredeyse. ( Arzum torbalar 3tl iken oem torbalar 2tlye satılıyordu)

• Hocam bizde Bosch marka 2200w'lık torbalı süpürge vardı kullanımı iyi idi fakat torba bir süre sonra emiş gücünü azaltıyor hemde ciddi şekilde.
    Dediğin gibi yeni makinelerle 2 ayda bir değiştirmek yeter fakat 1 sene geçtikten sonra artık torba azıcık dolunca emiş gücünü bayağı azaltıyordu
    bu yüzden torbasız almak istiyorum, hocam sen merak etme ben temizlemesiyle uğraşırım benim için zahmet olmaz, tek istediğim emiş gücü kullandıkça azalmayan sağlam fiyat/performans oranı yüksek bir makine istiyorum. Bilmem anlatabildim mi?
  • Aslında 5 kademeli filtresi var ve son hava çıkış filtresi de hepa filtre ama torbasız istiyorum derseniz siklonlu alın kesin. Torbasız modelleri bilmediğim için öneremiyorum:)
  • Sizin önerdiğiniz modeli'de inceleyeceğim ve birde siklonlu nasıl oluyor hocam daha mı iyi ?
  • Siklon santrifüj etkisiyle havayı içindeki tüm diğer partiküllerden ayırması makinenin. Bu olayı dyson uygulamaya başladı ama orta sınıf bazı makinelerde de dyson kadar etkin olmasa da siklon teknolojisi kullanılıyor. Filtresiz filtre:) Hangi makinalarda var bilmiyorum işin açığı ama ürün özelliklerinde yazar, bakmak lazım.
  • Hocam senin dediğin Dyson Alman malı değil mi? birde onlar çok pahalı bir yerde görmüştüm yaklaşık 1000tl civarı idi benim bütçem onlara yetmez
    yetseydi zaten burada konu açmazdım usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Senator

Hocam senin dediğin Dyson Alman malı değil mi? birde onlar çok pahalı bir yerde görmüştüm yaklaşık 1000tl civarı idi benim bütçem onlara yetmez
    yetseydi zaten burada konu açmazdım usta

Dyson al demiyorum hocam, ama 250tl'ye de dyson kadar etkin olmasa da siklonlu makineler var.Araştırırsan bulursun, ben görürsem link paylaşırım. :)
  • Yok zaten anladım Dyson al demediğini fakat demek istediğim o siklon teknolojisini kullanan makineler pahalı demek istedim ama bir araştırayım bakalım neler çıkacak, size zahmet bulursan linki buraya atarsan iyi olur usta...

• Arkadaşlar elektrikli süpürgeler konusunda buradan ayrıntılı bilgiler öğrenebilirsiniz

http://esyatavsiyeleri.com/elektrikli-supurge/
  • Çok teşekkür ederim size zahmet oldu...
  • jethoca kullanıcısına yanıt
    Tarafımdan incelemeye alınmıştır, sağol hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.