beyler bayanlar şimdi size adil olmayan bir kıyaslama yapacağım, kendime yeni bir mp3 çalar almaya karar verdiğimden buyana bayadır sınırlarım içerisinde bana uyanı araştırıyorum, sonuç olarak iriver almaya karar vermiştim ve bi kaç gündür iriver t10(1gb) la t30(1gb) arasında gidip gelirken bugün kafamı allak bullak eden bir başka aday daha çıktı ;
. bizim burda güvenilir bir satış merkezinden garantili sıfır ipod mini 4gb buldum kampanya yapmışlar ve fiyatı 180£ (kdv dahil!!! )
şimdi söylediğim mp3 çalarlardan bildiğiniz üzere iriverler 1gb mini 4gb ,benimde bütçe olarak en üst sınırım 300 ytl buyüzden 2side bana cazip geliyor .. BU DURUMDA SİZ HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ??????
yalnız artı bir sorum daha olacak kafımı karıştıran bir diğer konu ise ipod un pembe olması açıkçası buda bana fazla hitap etmiyor bizi bozar dedikleri türden şimdi eğer ki ipodu alırsam benim bu dışındaki pembe kasayı değiştirme imkanım varmı(gümüş yada mavi ile) yada güzel bir koruyucu ile kamufile şansım nedir. varsada bunların fiyat aralığı ortalama ne kadar tutuar???
Not : h10 yanda nano düşünmüyorum sadece bunlar üzerinden bana yol gösterici açıklamalar yaparsanız sevinirim .. hepinizin ilgisine şimiden teşekkürler...
ipod mini nin seri numarasına bakma sansın var mı cunku ilk jenerasyonsa cok az pil ömürleri var... max 6 saat... bu yüzden bi ara cok ucuzlamışlardı... bence ogren ona gore karar ver. ya da ilk mi ikinci jenerasyon mu oldugunu sei no dan baska nasıl anlayabilecegini ögren.. bir iki yolu vardı ama su an hatırlamıyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme