Şimdi Ara

Acil fiyat yardımı 98 Golf comfortline (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar 3 haftadır ben de araç bakıyorum, lanet olsun diyorum artık nedir bu fiyatların yüksekliği, 15-16000 TL param var bu paraya otomatik vitesli 85-90 bin km ye kadar adam gibi bir araç bulamadım hala, ikincil el satan arkadaşlar yani bu kadar da olmaz dedirtiyorlar adam getz e tutmuş 18500,19ç00 istiyor ulan zaten aracın otomatik viteslisi 2009 model sıfırıını 21600 a falan alabiliyorsun, salak mısın geri zekalı mısın kardeşim, ondan sonra ikinci el ölü deniyor tabi ölü olur zaten 19 milyar param olsa bi şekilde üstüne 2-3 dajha ekler sıfır alırım bu kadar da salaklık olmaz diyorum hala araba bulamadım
  • 2.el fiyatları gerçekten çok özellikle bu kasa golflere hiç yanaşılmıyor
  • Sahibinden com da bakmadığım ilan kalmadı son 2-3 haftadır. Yeni yeni modalar çıkmış. bir fiyat yazıp 1 hafta geçerlidir gibi ilanlar çok. O düşürdüğün fiyata satamazsan bir hafta sonra fiyatı yükseltip nasıl satacaksın? Ortalık 2. el araba kaynıyor. Sanki millet kaçırmamamk icin senin arabanı o hafta bitmeden atlıcak senin ilana.

Adamlar arabalarının fiyatını aldıkları fiyata göre belirliyorlar. Sıfır aldılarsa her geçen sene için hesaplıyorlar. 2.el aldılarsa da aldıkları fiyatın üstüne katıp hesaplıyorlar, ya da insaflılarsa aldıkları fiyata satmak istiyorlar. Sonra pazarlarını tüm gün araba pazarlarında arabalarının içlerinde geçiriyorlar. Satmanın tek yolu var, alıcı bulana kadar fiyatları düşürmek. Satmanın başka yolu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metesunshine -- 14 Mayıs 2009; 21:24:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metesunshine

3.500 Euroya buldum hem de. Türkiye'de de Ispanya gibi olmalı 2 eller. 2 sene önce Barcelona, St Feliu da bir araba pazarı gördüm. Taş gibi 2. el seatler bizdekinin yarı fiyatıydı.Bence burda da 2. eller düşecek. DHde ki 2. el ilanlarına da bakın.Ilk ilan veren sonra ilanını güncelleyip fiyat düştü diye yazıyor. Daha da düşürecekler.

Bir WVyi sanayide ustaya götüremezsiniz. Servse götürceksiniz.Herşeyi bilgisayarlı.Ve en ufak şeyde WV servisi yanağından makas alacak. Alacak olan bunu düşünüp gidip sıfır fakat hyundai, Samand gibi marka alır.

/>

Dehşete düştüm,kusura bakmayın ama bu konuda çok bilgisizmişsiniz.

Sizin sanayiden anladığınız,Kuş serisi araçlara bakanların bulunduğu yer galiba.

Sadece VW Grubu araçlarına bakan yerler var.İki kere gittim,adam arabayı bilgisayara bağlıyor,bütün kusurlarına bakıyor.

Audi A6'lar bile oraya geliyordu.

Sanayiyi küçümsemeyin,işini bilen usta yetkili servisten daha iyi iş çıkarıyor.

Volkswagen bakımları ve yedek parçaları konusunda rica ediyorum,bilmeyenler konuşmasın.Öcü gibi gösteriyorsunuz,sanırsın ki S350'yi servise sokuyoruz.

EKLEME:Türkiye'de ikinci el fiyatları Avrupa ve ABD'deki gibi olmaz,olmasın da zaten.İşin hangi boyutlara varacağını düşünemiyorsunuz,55 bin TL verip Passat,Insignia vb. alanlar ikinci elde 10 bin Euro'ya mı satacak arabasını?Böyle iş olur mu,o zaman kimse gidip sıfır otomobil almaz.

Ne zaman Avrupa ve ABD'li bir adamın alım gücüne eşit olabilirsek,o zaman ikinci el fiyatları onlarla aynı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 14 Mayıs 2009; 23:31:43 >

• nerden baksan 15 16 eder golf .düşmedi fiyatları bi bende bekliyordum zaten bu dk dan sonra düşse ne olacak 11yıl geçmiş.kasko vs yaparkende sorunlu.

bence o fiyata başkasına bak .
  • Arkadaşlar ,burada herhalde 16 gibi yazılan fiyatla 98 golf için dalga geçiliyor yada birileri aptal yerine konuyor.
    Bir hafta önce iş yaptığınız biri 2006 307 110hp hdi 40000km deki ve üzerinde hiç boya olmaya aracı 20000ytl ye sattı .
    Golf için bu yazılan fiyatlar çok komik hattta komik ötesi bile denilebilir .Herkes aracına istediği kadar ederi bu yazılabilir ancak satın alınmadıktan sonra herşey boş.
    Tüm vidaları türkiyenin ipek gibi yollarında oynamış bir araç için bu nasıl bir fiyat talebi anlaşılır gibi değil.
    Oh ne ala 16 ya sat aracı üzerine 12 000 ytl koy sıfır güzel bir araç al ki bu paraya kompakt hb ler kolaylıkla alınır.
  • İyi de biri 307,diğeri Golf.Sıfır Golf daha pahalıya satılıyor,ikinci elinin daha yüksek olması normal.

@metesunshine

Sadece ismi var deyip geçemezsiniz,o kadar kolay değil.

O zaman size bir soru,niye Peugeot'un veya başka bir markanın modelinin ismi yok da Golf'ün adı var?

Bu modelin başarısı şans eseri değil,bunu da göz önüne alın.
  • Yaklaşık bir hafta önce kuzenime almak için ;

Gri renk,80.000km,kazasız-darbesiz-boyasız-çiziksiz- sigara içilmemiş, tüm bakımları yetkili servisinde yapılmış, kapalı garaj arabası 98 model golf comfortline için pazarlık yaptık.

Belirttiğim gibi arabada hata,boya,çizik, göçük, vuruk yok. LPG hiç takılmamış. Çok orjinal bir araba.

Yanlış hatırlamıyorsam sunrof da vardı. ( yani en dolu versiyonu )

Satıcı 18.500 istiyordu 16.000 Teklif ettik ve pazarlığa başladık. Vur aşağı çık yukarı derken adam en son 17.000 e kadar düştü. Bizde 16.500 de kaldık. O paraya veremem dedi. Canın sağolsun dedik. Almadık.

Şimdi 2000 model Astra bulmuş kuzen. 16.000 e anlaşmışlar sanırım. Arabayı servise gösterecek. OK verirlerse alacak gibi.

• 12 yasında, C segment 8 valf 102 beygır motora sahip bir araca bu paralar verılırmı arkadasım ya. hadi isteyenlere lafım yokta bu paraları verıp alanlara ne demeli onu cok merak edıyorum...
  • ya rakadaşlar 98 model araca 15-18 lira vermek biraz affedersiniz ama kerizlik olur. Ölücü diyin nederseniz diyinde edeceği max.yukarıda arkadaş 12,000 vermiş o bile fazla 10,000 den fazla bir kuruş para etmez.Buda benim fiyatlamam , verirse bu fiyata işine gelirse borç harç 0km alırım genede o arabaya 18000 ytl vermem. isterse o araç 0km olsun artık bitmiştir 11 yaşındadır..size bir soru sorcam x marka araba alacaksınız hangisini alırsınız 2009 model x araba 30,000 ytl 2008 model x araba 28500 2007 model x araba 27500 hangisi alırsınız..?tabi tercihler her zaman 0km.sidir.arabada böyledir 1998 golfünü 18000 ytl.ye satan arkadaşı yemin ediyorum alnından öpmek isterim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.