Şimdi Ara

ACİL Format için KURULUM CD si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarım internet explorer, explorer.exe hataları vermeye başladı ve bu nedenle internetim kapanıyor.

XP için kurulum CD si bilgisayarın ilk kurulumundan sonra bana verilmedi.Bu durumda iken format atmam için XP olan arkadaşımın dizüstü bilgisayar kurulum CD si işimi görürmü yoksa yeni bir XP kurulum CD almam gerekecek mi ? ve piyasada bu CD lerin ücreti ne kadar ?

Yardımcı olursanız sevinirim

• O dizüstü bilgisayar olan arkadaşınızın cd si işiniz görür. Fakat lisansın bi anlamı kalmaz. Yani ikinizde korsan kullanmış olursunuz
  • Peki korsan kullanımı olayına karşı en uygun LİSANLI CD satın almak mı olacak.

Orjinal LİSANSLI CD ücreti yüksekmidir
  • Korsan da kullanabilirsin ama burda böyle şeyleri konuşmak pek uygun değil.

MICROSOFT WINDOWS XP PROFESSIONAL OEM TÜRKÇE 245,26 YTL (KDV Dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiMicrop -- 10 Mayıs 2007; 13:21:22 >
  • Orjinal Home Edition XP' lerin fiyatı 100 dolar civarında diye biliyorum. 100 dolar masrafa girmim diyosan bi bilgisayarcıya gidip ya korsan xp kopyalatcan yada format attırcan korsan gözüken xp yi orjinal gibi gösteren programlarda var. Format Max: 30 ytl tanıdık bilgisayarcı yada arkadaşlarında cd varsa hic masrafa girmeden 1 boş cd ile işini halledebilirsin.
  • O zaman acil olarak şu anlık maddi durumumdan dolayı en yakın arkadaştan format atmak için xp cd si almam gerekecek.

Siteye girmem de sürekli "internet explorer hata" ikazı veriyor bu durumdan çok sıkıldım ve fenada bunaltıyor.

Yardımlarınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sm_rasit

O zaman acil olarak şu anlık maddi durumumdan dolayı en yakın arkadaştan format atmak için xp cd si almam gerekecek.

Siteye girmem de sürekli "internet explorer hata" ikazı veriyor bu durumdan çok sıkıldım ve fenada bunaltıyor.

Yardımlarınız için teşekkür ederim

Güzel bir virüs taraması yapsan gene gecebilir belki bu sorun ama pc en azından bi onarım yapsan iyi olur.

Profilimden msn'imi eklersen sana cd key muhabbetinide söyleyebilirim.
  • internet explorer zaten yavaş çalıştığı için firefox kullanmanı tavsiye ederim

ie de aldığın hatanın aynısını vermemesi lazım

edit: ie hata veriyor diye format şart değil gibime geldi.firefox kullan..pc nin formatı gelince at..yok formatı gelmiş zaten diyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 10 Mayıs 2007; 15:22:52 >
  • OEM mallara güven olmayacağı gibi,OEM işletim sistemlerinede güven olmayacaktır. BU işletim sistemlerinde ses kartı değişşse bile İşletim sistemini kullanamayacaksınız.
    önerim
    bir Kopya XP CD si ile makinayı kur tamamdır
    Yada PARDUS2007.1 i kur + driver derdi yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.