Şimdi Ara

Win 10 biosa gömülü key ile temiz kurulum yapma. Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masa üstü pcdeki parçaları değiştirdim bugün pcyi toplucam ve sonrasında win 10 kurucam. Fakat win10 lisans anahtarı biosa gömülü olduğundan ana kart değiştiği için o lisans anahtarını sanırsam başka anakartta ki sistemde kullanma sansımız olmuyormuş.

Bu lisans anahtarını yeni sistemde nasıl kullanabilirim. bioasa gömülü keyleri not aldım. win10 pro kurulu şuan pcde yine pro kurmak gerekiyormuş aynı anahtarı kullanabilmek için bu sorun değil yine onu kurucam ama geçersiz kabul etme durumu üzerine bu lisans anahtarını nasıl kullanabilicem formattan sonra.

Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım yol gösterebilirseniz sevinirim.

• Biosa gömülü key ile Microsoft'an oturum açtıysanız yeni anakarta işletim sistemini kurun ve Microsoft hesabıyla oturum açın otomatik aktifleşecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-AKBAL

Biosa gömülü key ile Microsoft'an oturum açtıysanız yeni anakarta işletim sistemini kurun ve Microsoft hesabıyla oturum açın otomatik aktifleşecektir.

Evet microsofttan oturum açtım. Eğer olay sadece bu kadarsa valla süper olur.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki siteden kontrol et bakalım cihazın gözüküyor mu?

https://account.microsoft.com/devices
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Aşağıdaki siteden kontrol et bakalım cihazın gözüküyor mu?

https://account.microsoft.com/devices

Evet görünüyor
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Anakart değişikliğinden sonra aktivasyon sorunu yaşacaksın. Sorunu şu konuda anlatıldığı şekilde çözebilirsin.

Use Activation Troubleshooter in Windows 10

Edit: Format sırasında senden ürün anahtarı isteyecek "Ürün anahtarım yok" diyip o bölümü atlayabilirsin. Format işlemi bittikten sonra yine Microsoft hesabını gir ve yukarıdaki linkteki işlemleri uygulayıp lisansını etkinleştir.

Aktivasyon sorunu sana özel bir sorun olmayacak. Herkezde bu şekilde oluşan bir sorun bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 8 Mayıs 2017; 17:8:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Anakart değişikliğinden sonra aktivasyon sorunu yaşacaksın. Sorunu şu konuda anlatıldığı şekilde çözebilirsin.

Use Activation Troubleshooter in Windows 10

Edit: Format sırasında senden ürün anahtarı isteyecek "Ürün anahtarım yok" diyip o bölümü atlayabilirsin. Format işlemi bittikten sonra yine Microsoft hesabını gir ve yukarıdaki linkteki işlemleri uygulayıp lisansını etkinleştir.

Aktivasyon sorunu sana özel bir sorun olmayacak. Herkezde bu şekilde oluşan bir sorun bu

Tamamdır teşekkür ederim bilgilendirmeler için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.