Şimdi Ara

ACİL!! GAMİNG KLAVYE ve GAMİNG KULAKLIK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mouse olarak SteelSeries Rival 600 satın aldım. FPS nişan oyunlarını çok sevdiğim için fare önemli.

Ama klavye o kadar önemli değil. yinede kaliteli olacak bi gaming klavye önerir misiniz. Max bütçe 250.

Kulaklık içinde max bütçe 300.

Kulaklık olarak bu ikisi nasıl birde .
    www.hepsiburada.com
    Rampage RGW9 Comfort Siyah USB 7.1 RMikrofonlu Oyuncu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/rampage-rgw9-comfort-siyah-usb-7-1-rmikrofonlu-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000IHB9J

www.hepsiburada.com
    Gamepower Medusa 7.1 Oyuncu Kulaklık - Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gamepower-medusa-7-1-oyuncu-kulaklik-siyah-p-HBV00000AJ4AE

Klavye olarak Rampageler nasıl

• Merhabalar, rival 600 çok dayanıklı bir mouse değil zamanla problem yaratacağını düşünüyorum.

Klavye olarak logitech g213 tavsiye ederim gayet kaliteli bir klavyedir o paralara mekanik klavye tavsiye etmem.

Kulaklık olarak gerek mikrofon gerek ses kalitesi olarak rampage agita tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatakdag

Merhabalar, rival 600 çok dayanıklı bir mouse değil zamanla problem yaratacağını düşünüyorum.

Klavye olarak logitech g213 tavsiye ederim gayet kaliteli bir klavyedir o paralara mekanik klavye tavsiye etmem.

Kulaklık olarak gerek mikrofon gerek ses kalitesi olarak rampage agita tavsiye ederim.
    Klavye g213 siparişi verdim

Kulaklık olarakta james donkey 712 siparişi verdim.

Rival 600 baya iyi dediler yorumlarda felan hatta en iyi mouselardan dediler o yüzden sipariş verdim. bakalım göreceğiz .

Teşekkür ederim yorumunuz için

• rival 600'in yanındaki plastikler cıkıyor ellerin yapış yapış oluyor. umarım yeni seriden yollarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 1 Mayıs 2020; 3:34:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

rival 600'in yanındaki plastikler cıkıyor ellerin yapış yapış oluyor. umarım yeni seriden yollarlar
    James donkey 712 kulaklık nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Gaming Laptop Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Gaming laptop önerisi
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.