Şimdi Ara

ACİL GOLF7 YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende öyle düşünüyorum ama ailem leon a bile sıcak bakmıyor malasef 53 bin tl ye 2011 57 bin km temiz scirocco bulmuştum onu da istemediler hala aklım onda :D
  • Wise man answers W kullanıcısına yanıt
    Seni anliyorum suan bizimkilerde zamaninda tek kapi arac istememisdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • landscapee kullanıcısına yanıt
    cidden golf ü sevmeme rağmen o boşlukta bi araca hemde benzinli bir araca 69.900 70 bin lira para vermek istemiyorum
  • ben olsam highline versiyonlu olanı alırdım. ww golf güzel araba da işte bizim türkiye piyasasında ne yazık ki premium araç fiyat bandında satılıyor. değer kaybetmiyor pek o da güzel bişey. ama belirteyim yarın öbür gün satarken highline ı çok daha kolay satarsınız. 2. el araç alanlar genelde 2 yıl yaşlı olsun kasa nasılsa aynı highline a binerim diye düşünüyor. 14 bin km'deki araç da garanti kapsamındadır muhtemelen. çıkarsa çıksın dsg agrızası korkmayın. madem gidip a4 - c180 alma şansınız yok alın gitsin. başka bahara gönlünüzce olur inşallah.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturkbayer34 -- 25 Mart 2015; 23:18:44 >
  • gokturkbayer34 G kullanıcısına yanıt
    Benim de düşüncem bu Volkswagen bayilerinde olan dod mudur nedir orda satılıyor sadece boyası var çamurluk araç full dolu ama işte insan düşünüyor bunu benden önceki nasıl kullanmış diye
  • Benzinli donanımsız golfe 70bin lira mi? Hem de dsg.

Kafayı yemiş olmak lazım.

• Wise man answers W kullanıcısına yanıt
    eşime 2011 model 1.4 tsi dsg trendline golf aldık biz dod esenyurttan. 1-2 sene kullandı sonra benim a3 e el koydu. ben 1 ay dayanamadım golf'e o kadar söyliyeyim. ben sırasıyla 106,206, 207, 407, hyundai i30, opel astra, laguna, insignia, b7 kasa passat 1.6tdi dsg ve nihayetinde a3 kullanmış bir insanım. hayatımda bu kadar sıkıcı bir araba görmedim, ne taktırsam zevk alamadım. tabi ki daha önce kullandığım ilk 5 arabadan iyiydi golf ama o dönemin şartlarını- teknolojisini ayrı tutmak lazım. 30 bin km de sattım aracı. şimdi 2006 passat aldım keyfim yerinde. tabi ucuz diye aldım ben passatı, gidip de 60-65 bin den fazla ona da vermem. bitane daha a3 alsam diyorum bazen saçma geliyor ama o kadar memnundum. bütçeyi 100-120 bin yapana kadar bu passata bineceğim. ihtiyaçtan ziyade hobi benim için. o zaman ya bu passatı verir daha yüksek modelli bi passat alırım yanına bir de b sınıfı gti alırım ya da direk a4 quattro - c180 amg yada direk bi tane a6 alırım. daha da karışmam valla sıkıldım artık :)

Dod'dakiler indirim yapmıyor ama ekstra 2 yıl mekanik garanti veriyorlardı o zaman. şuan ne alemdeler bilemem.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturkbayer34 -- 25 Mart 2015; 23:44:26 >

• Cam tavan ve led olmadan golf cok bos duruyor. Ikiside golf7mi? Ben olsam cam tavanliyi secerdim. Veya netten bulurdum baskasini.

• hocam biri comfortline 0 2015 bildiniz araba yani ekstra bir şeyi yok diğeri 2013 golf7 o da tabi ki 14 bin km 1 parça çamurluk boya var full + full her şey var ne geliyosa aklına biri 69.900 dolu olan 71.000
  • 2015 Comfortline tabi ki. Sıfır iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wise man answers

hocam biri comfortline 0 2015 bildiniz araba yani ekstra bir şeyi yok diğeri 2013 golf7 o da tabi ki 14 bin km 1 parça çamurluk boya var full + full her şey var ne geliyosa aklına biri 69.900 dolu olan 71.000

Bence bos sifir arabadansa ikinci el dolu arac daha iyi olur. Benim tercihim bu yonde. Millet diyor ikinci el o araba iyyy. Yahu arada 2 sene en fazla 3 sene var. Biz biniyoruz 2002 model arabaya sorun yokta 2013 model araba ne olacak. Dolu arac herzaman tercihimdir. Cam tavan kimisine gore gereksiz olabilir. Bence tercih sebebidir

• Sıfır her zaman sıfirdır. Sadece garanti durumundan dolayı sıfır alırdım otomatik Vw alacak olsaydım. Hatta üzerine ek garanti yaptırmadan çıkarmam aracı. Varsın az donanım olsun. Kafam rahat olsun.

• 2011 4 bin lira hasar kayıtlı o da değişensiz boya falan filan olan dsg li 57 bin km beyaz scirocco ya ne diyosunuz hocam 54 53 bin tl ilk baktığım araç buydu sonra 0 golf e döndüm arada 16 17 bin lira fark var yani
  • quote:

2011 4 bin lira hasar kayıtlı o da değişensiz boya falan filan olan dsg li 57 bin km beyaz scirocco ya ne diyosunuz hocam 54 53 bin tl ilk baktığım araç buydu sonra 0 golf e döndüm arada 16 17 bin lira fark var yani

O patlayan dsglerden degilmi bu? Eger onlardansa hele 50kusurbin olmus arabaya dokunulmaz. Ayrica tek kapi sorun olmazmi?

• o patlayan dsg ler nedir harbi hala anlamadım işte sorun tek kapı değil benim için ailem için ama yazıktır be boş bi golf e 70 bin lira vermek hiç içimden gelmiyor :D
  • quote:

o patlayan dsg ler nedir harbi hala anlamadım işte sorun tek kapı değil benim için ailem için ama yazıktır be boş bi golf e 70 bin lira vermek hiç içimden gelmiyor :D

Dsglerin kimi serisi bozulunca dunya masraf cikartiyorlar. Oyle cok km yapmaya gerek yok. 50Binden sonra saatli bomba. Ne zaman patlayacagi belli olmaz. O acidan diyorum

• isterse highline olanda boyasız olsun hatta bulaşık yıkasın yinede sıfır olanı alırdım keza 1000tl de daha ucuzmuş
  • 0 km arac almak nasil desem, daha keyifli daha heyecan verici...

Ama bnm soyle bi dusuncem 2013 hline golfun garantisi devam ediyor ise ve uzatadabilursen garanti surersini binlira fazla ver derim...

Ikisi arasindaki donanim farklarini bilmiyorum... satarken hline kolay satilir cline'a gore...

Kolay gelsin simdiden hayirli olsun...

• 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Aralarında sayamayacağım kadar fark var en önemlileri panoramik cam tavan 3.2 bin tl led ön arka be xenon falan 3 bin tl civarı büyük ekran koltuklar farklı jantlar büyük camlar karartılmış orta konsol daha dolu vs vs anlıcanız fark cidden var
  • pek bilgim yok ama araç ekspertiz e sokuluyor orda çıkmıyor mu patlar mı patlamaz mı diye ne bu aldım yarın patlıyo mu yani var mı öyle bir şey
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.