Şimdi Ara

ACİL GOLF7 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün 0 golf7 almak için istanbulda volkswagen bayisine gittim 1.4tsi dsg comfortline sürüş paket metalik renk 69.900 net fiyat düşünürken 2.el araç satış yerine de baktım aynı aracın higline modelini gördüm panoramik cam tavan led farlan araç full+full dü 71 bin tl 2013 14 bin km 1 parça çamurluk boyası var arada 1 bin lira fark var biri 2015 comfort biri 2013 highline sizce hangisi

• Bence sifir alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • landscapee kullanıcısına yanıt
    0 olanın comfortline paketini alabiliyorum diğeri highline neden 0 sizce
  • 2015 0 comfortline derim. Araçta hız sabitleyici ve optik park sistemide mevcutmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

2015 0 comfortline derim. Araçta hız sabitleyici ve optik park sistemide mevcutmuş.

Optik park mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır aracı hemen teslim ediyorlar mı? Eğer bekleme durumu varsa highline de olunca düşünülebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enpisagor kullanıcısına yanıt
    evet bayi de var şu an
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki hocam 0 şu an bayilerinin hepsini aradım gri siyah ve pasifik mavi var sizce hangisi
  • Sıfır araç her zaman iyidir. Hele ki o miktarda bütçeyi milletin arabasına yatırmazdım.

Diyelim dsg arızalı çıktı. Cebinizden mi yaptıracaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 25 Mart 2015; 20:01:11 >
  • bence de sıfır alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

2015 0 comfortline derim. Araçta hız sabitleyici ve optik park sistemide mevcutmuş.

Optik park mi?

Hani su çok ünlü " sürüş konfor paketi " var ya, bu paketin içinde de ön ve arka park sensörleri var. Bu sensörler olduğu zaman " optik park sistemi " oluyor yani kısaca Ops...Açıklamaya gecersek, sadece sensor degil ayni zamanda görsel destekli ve çizgilerle sizin park etmenize yardimci olan bir sistem aslında.

• bende olsam sıfırı alırdım diğeri sonuçta 2 yaşında araba 14 bin km nasıl kullanıldığını bilemezsiniz comfortline sürüşkonfor paketiyle birlikte gayet tatminkar zaten highline biraz fantaziye kaçıyor tabi yinede siz bilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Optik park mi?

Hani su çok ünlü " sürüş konfor paketi " var ya, bu paketin içinde de ön ve arka park sensörleri var. Bu sensörler olduğu zaman " optik park sistemi " oluyor yani kısaca Ops...Açıklamaya gecersek, sadece sensor degil ayni zamanda görsel destekli ve çizgilerle sizin park etmenize yardimci olan bir sistem aslında.

Ha,tamam.Otomatik parktan cokta farkli degil yani.Sagol

• quote:

Orijinalden alıntı: Wise man answers

0 olanın comfortline paketini alabiliyorum diğeri highline neden 0 sizce

Olsun hocam 2 yasinda araba sonucda siz sifir aldiginizi dusunun ilk siz biniyorsunuz herseyini biliyorsunuz eger uzun sure kullanilacaksa sifir mantikli yok 1 sene biner satarim diyorsan 2. Elide olur bence

• Wise man answers W kullanıcısına yanıt
    Siyah tavsiye etmem temizligiyle basedemessiniz gri cok siradan duruyor ben olsam mavi alirim.

• landscapee kullanıcısına yanıt
    peki hocam 1.4tsi 122 bg dsg sürüş paketi metalik renk golf7 2015 69.900 bu fiyata alınıcak araç mı ?
  • Ikinci el manuel highline dizel alirdim o paraya eski dsg golf 7 kullanicisi olarak

• ahmety A kullanıcısına yanıt
    İstanbul içi trafikte manuel işgence isterse dünyanın en iyi arabası olsun sinir krizi geçiriyorum
  • 1.4 TSİ uçar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wise man answers

peki hocam 1.4tsi 122 bg dsg sürüş paketi metalik renk golf7 2015 69.900 bu fiyata alınıcak araç mı ?

ben sizin yerinizde olsam o parayi golfe baglamazdim cok sıkici geliyor bana arac ne gorsellik var ne donanim 3-5 ilave biseyler ekletiyim diyorsun dunya para cikiyor bu seferde tamam oturakli saglam guzel arac ama artik sıkti gercekden baska araclarada bakin derim

Not: golf kullanmis, satip i30 almis biri olarak yapiyorum bu yorumlari.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.