Şimdi Ara

ACİL YARDIM... JETTA MI? GOLF MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BİR HAFTADIR İNCELİYORUM VE SANIRIM ALACAĞIM ARAÇ MUHAKKAK VW OLACAK MODELİDE 2 YE DÜŞÜRDÜM JETTA YADA GOLF.

DONANIM OLAYINI BİLE KAFAMDA NETLEŞTİRDİM COMFORTLİNE OLACAK FAKAT MOTOR SEÇENEĞİNDE YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.

PERFORMANS VE YAKIT EĞRİLERİYLE, 1.2 VEYA 1.4 HANGİ MOTORU NEDEN SEÇMELİYİM. TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.

TEŞEKKÜRLER.

• Öncelikle golf yada jetta olsun 1.4 TSI almanızı öneririm. 2.elde daha iyi biliniyor ve performansı çok daha iyi.

Jetta bagaj genişliğinden dolayı 2. elde aileler tarafından daha çok tercih ediliyor. Bu açıdan golften üstün diyebilirim. Ancak golfün de iç mekanı ve kullanılan malzeme kalitesi jettaya göre çok daha üst seviyede. Bu konuda da seçim size kalıyor. İç mekan kalitesi sizin için önemliyse jettaya bakmayın bile. Yetkili satıcıda her iki modeli de ayrıntılı olarak inceleyin; ne demek istediğimi zaten anlarsınız.

İyi günler dilerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat 1.4 trend al hepsine bedeldir.

• aliatabak_ kullanıcısına yanıt
    Bu da işin başka bir boyutu. Ben de olsam passat alırdım. Seçenekler arasında olmadığı için önermedim.
    İyi günler dilerim...

• her iki modelinde comfort donanımının içeriği farklı iyice incelemeyi unutmayın. çocuk varsa jetta, bekar yada evli-çocuk yoksa golf.Arkadaşları dediği gibi kalite farkını da unutmamak lazım...1.2-1.4 olayına fazla takılmayın performans düşkünü değilseniz 1.2 de size yeter.Ben arkadaşımın 1.2 golfünü yaklaşık 200km kullandım.Araçta 3 yetişkin vardı ve ne yokuşta ne düz yolda beni mahçup etmedi. Gaz tepkileri ve performansı gayet yeterli.Yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun......Ayrıca test sürüşünüde UNUTMAYIN ve KESİNLİKLE test sürüşü yapmadan sipariş vermeyin.satış yetkilisine de test sürüşü yapmadan sipariş vermeyeceğim deyin. Gerçi bazı servisler burunlarından kıl aldırmaz ama siz yine de şansınızı deneyin.
  • Bende aynı ikilemde kaldım. Ancak dıştan bakınca jetta daha gösterişli geliyor. İçerden golf gösterişli. Golf daha sessiz. Ama jetta daha geniş ferah. Bagajı büyük. Aile var ise tercihen jetta önde. Ama anne babayla yaşıyorsan memleketten uzakta olmasan golfte düşünülür.

1.2olayına gelirsek en kötü şu şekilde düşün standart 1.6 atmosferik motordan iyi. Ama biraz kaçsın uçsun diyorsan 1.4bakon hem sorun suzlugunu kanıtlamış bşr bir motor

• beyler teşşekkür ediyorum. modellerle ilgili jettanın dış göünüş ve genişlilği golfün iç mekan ve kalitesi ve görselliği herkez için genel ikilemi oluşturuyor sanırım.
    evli yim ama proje bazlı bir işte çalıştığım için henüz 2 yıl kadar çoçuk düşünmüyoruz test sürüşü için randevu aldım bugün telefonla.

ve buarada her nekadar son kararı ikisininde koltuğuna oturunca bir anda verekceksemde sanırım golf olcakmış gibi geliyor bana. ona sanki bi adım daha yakınım.

motor da 1.4 iyidir ya aklımda olacağına altımda olsun. teşekkürler herkese.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLUENCE ALINIR MI YARDIM?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evliyim ve ikiz bebeklerim var, bagaj genişliği ve iç hacim nedeniyle Jetta aldım. Bekar olsam veya bebeğim olmasaydı kesin golf veya İ30 alırdım.
  • vedat.ersin kullanıcısına yanıt
    allah bağışlasın. eminim çok güzellerdir.
    peki tek olsalardı golf idare edermiydi sence dostum.
  • Teşekkür ederim Rabbim herkese evlat sevgisini tattırsın.

Golf için kendi adıma konuşayım, İzmir Kiraz'da oturuyorum, evim aile apartmanında, eşimin ailesi 10 dklık uzaklıkta, çocuğum tek olsaydı da golf alırdım çünkü dışarıya sadece gezmeye ğidiyorum, yok bavulları toplayalım bebek arabası, puseti hepsini sırtlayıp gidelim diye bir şey yok bizde.

Sizin de durumunuz nasılsa ona göre hareket edebilirsin, mesele arz-talep.

@altanizim
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.