Şimdi Ara

CLİO mu CORSA mı??Lütfen yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben otomatik vitesli bir araç almayı düşünüyorum.Fakat almayı
    düşündüğüm arabalar ikinci el olduğu için ne kadar benzin
    yaktıklarını bilmiyorum.
    Acaba aşağıdaki arabalar 100 km de ne kadar benzin yakar.
    Kullanan arkadaşlar beni bu konuda aydınlatırlarsa memnun olurum.

1)1999-2000 model opel corsa (1.4 otomatik)
    2)2000-2002 model renault clio (1.4-1.6 otomatik)

NOT:Bu araçların 100 km de ne kadar benzin yaktıklarını biliyorsanız
    lütfen belirtin.

• corsa 1,2
    motor:1,2
    hp:70
    tork:110 nm
    0-100 km hızlanma:13,5
    maks. hız:175 km
    yakıt tüketimi:4,4/7,9 fabrika verisi

donanım olarak cliodan iyi oldugu görüşündeyim ama kronik arızalarını gözönüne almassan corsa de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 16 Haziran 2006; 16:07:07 >
  • ortalama 7.5- 8l

şehir içi 9-10 l götürürler
  • corsa daha randımanlıdır...
  • clio lar ilk kalkışlarda çok iyi ama arabanın içi corsaya göre daha küçük hatta baya küçük..bi de alırken km falan göz önünde bulundurman gerekir tabi model yılı bakımından clio daha iyi gibi görünüyor..her şey senin tercihine kalmış ama bence corsa
  • Bence clio. Hem servis masrafı hem de 2. eli olarak corsadan daha iyi. (ikinci elde clio biraz daha fazla tutuluyo.) Ama iş otomotiğe gelince kararsız kaldım. Gerçi otomatik cliolarda hiç şikayat duymadım şimdiye kadar ancak corsalarda oldukça fazla sorun çıkıyo diye biliyorum. Sadece vites değil diğer aksamlarda da sorunlar çıkıyomuş galiba.
    Sonuç olarak tarafsızca bence clio.
    quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

clio lar ilk kalkışlarda çok iyi ama arabanın içi corsaya göre daha küçük hatta baya küçük..bi de alırken km falan göz önünde bulundurman gerekir tabi model yılı bakımından clio daha iyi gibi görünüyor..her şey senin tercihine kalmış ama bence corsa

• corsa easytronic düşün 1.3 CDTI var annemde güzel ama sen bilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mı İ30 mü yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence clio ... Clionu parçası ve bakımı corsadan daha ucuz...
  • ben clio diyorum
  • Clio, corsadan daha kaliteli ,en azından o yıllarda clio corsadan hem kaliteli hem de daha teknolojik olarak üstündü.

Yazım çıkmamış editledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit -- 24 Haziran 2006; 14:42:47 >
  • corsa
  • corsa

bu arada ben ne zaman yüzbaşı olacam yaaa.sıkıldım teğmenlikten neredeyse yaş haddinden emekliye ayrılacam
  • ben clio 1,6 otomatik diyorum..kullandığımız sürede 11lt civarı yakıyordu normal devirlerde ve şehiriçinde
  • Clio iyidir

yedek parça ve servis gibi hususlarda
  • bende 1.6 clio var tek kapı olanlardan,1 hafta önce aldım. çok atik araba,çok seri kullanmama rağmen 8lt ortalama gösteriyor yol bilgisayarı(80% anadolu yakası ş. içi). bence de clio al hiç değilse parçası ucuz her yerde bulunuyor,zaten bu seviye araçlarda konfor falan arama,yakıtına bak,piyasasına,parça fiyatlarına bak al
  • clio araba alcaksam günün birinde hiç arabaya binmeyim daha iyi ne kadar az yakarsa yaksın.
  • corsa kullanıcısıyım.kesinlikle kalite açısından ve konfor yönünden corsa.ancak yeni kasası çıkacak.beklemeni tavsiye ederim
  • Ancak arkadaş Corsanın bi önceki kasasını diyor...

Yani Clio daha iyi gibi...
  • büyük konuşma ben de renoya binmem diyordum,parasız kaldım clio aldım.o yüzden küçük görme, parasına göre iyi araba o kadar.
    quote:

Orjinalden alıntı: atanamayanöğretmen

clio araba alcaksam günün birinde hiç arabaya binmeyim daha iyi ne kadar az yakarsa yaksın.
  • bence clio çünkü 1,4 98 hp lik motor teknolojisi clioIII tede kullanılıyor bunu bir renault bayiinden öğrendim. gerisi sana kalmış
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.