Şimdi Ara

CLİO mu CORSA mı??Lütfen yardım!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • motor hacimleri küçük ama yinede çok yakıyorlar yaw..gerçi benzin fiyatları düşmedikten sonra bu ülkede az yakan araba diye bir kavram kalmayacak
  • kesinlikle clio
  • birazcık okuyun mesajı. arkadaş zaten sıfır almayacak. 2000 modeli soruyor.

2. elde en az değer kaybeden araç corsa imiş (autoshow da okumuştum). arkadaşımda bir corsa var. 2 kere direksiyon kutusu değişti garantiden (daha 30.000 de araba).

quote:

Orjinalden alıntı: yavuzhz

corsa kullanıcısıyım.kesinlikle kalite açısından ve konfor yönünden corsa.ancak yeni kasası çıkacak.beklemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TANGO1

corsa

bu arada ben ne zaman yüzbaşı olacam yaaa.sıkıldım teğmenlikten neredeyse yaş haddinden emekliye ayrılacam

BU ARADA BENCEDE CORSA
  • bulabilirsen 2004 clio 1.2 al şehiriçinde çok rahat edersin benim arkadaşımda var
  • Bu arada dün 2004 Clio nun içine baktım Megane dan kopyalamışlar iyi yani... Araç çok hoşuma gitti... Dizeli 65bg olmasa düşünülebilir.Gerçi Corsa da 70Bg ama 70 az zaten 65 daha da az...
  • Eski çalıştığım yerde otomatik clio vardı çok seri bir araç
    ama bence biraz fazla yakıyor(10 lt s.içi ) düz vitesli olanları daha iyidir sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cncrd -- 27 Haziran 2006; 22:21:16 >
  • benim corsa 96 model.benim arabada kullanılan malzeme şu andaki corsalara göre çok kaliteli.kapıların fitillerine kadar karşılaştırdım.kesinlikle bi kalite düşmesi söz konusu.ancak yinede sadece benim gibi biraz elekronik ekrana vs. düşkünler için corsa daha çekici olabilir.malzeme kalitesi açısındanda corsa tabiki daha iyi ancak şu direksiyon kutusundaki tıkırtı sorununu halletmek lazım.selamlar
  • ben 2000 corsa 1.4 kullanıyorum. servis açısından, parça açısından, bir sorun yaşamadım. ( yukarıda clio'nun servis olarak daha iyi olduğu söylenmiş fakat istanbulda falansan zaten mutlaka bulunur parçalar.)
    Motor gücü ve otomatik oluşundan dolayı (vites düşüp devir yükseltememenden dolayı) yokuşlarda çok zorluyor. 80'i aşmak için cidden zorlama gerekiyor, o zamanda su gibi benzin harcıyor.
    Klima açıldığı zaman çoğu 1.4-1.2'de olduğu gibi motor devri düşüyor.

clio kullananlarda yazsınlar, kıyaslarsın sende ona göre
  • ikisinden birini secmek sart ise clio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdoc111 -- 30 Haziran 2006; 10:04:00 >
  • arkadaşım zaten ben ona o şekilde bi tavsiyede bulunuyorum.eğer beklerse onun için bi tavsiye niteliğinde.haberinin olması açısından.önce sen ne demek istediğimi iyice bi anla.ondan sonra msjını yaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

birazcık okuyun mesajı. arkadaş zaten sıfır almayacak. 2000 modeli soruyor.

2. elde en az değer kaybeden araç corsa imiş (autoshow da okumuştum). arkadaşımda bir corsa var. 2 kere direksiyon kutusu değişti garantiden (daha 30.000 de araba).

quote:

Orjinalden alıntı: yavuzhz

corsa kullanıcısıyım.kesinlikle kalite açısından ve konfor yönünden corsa.ancak yeni kasası çıkacak.beklemeni tavsiye ederim

• tabiki corsaaaaaaaaa
  • Arkadaşım eger tek sorun yakıt ise ikiside hemen hemen aynı miktarlarda yakıt harcıyorlar bence seçimini başka kriterlere göre yapman senin lehine olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olcaytu

tabiki corsaaaaaaaaa

+100000000000000
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinuba

quote:

Orjinalden alıntı: olcaytu

tabiki corsaaaaaaaaa

+100000000000000

+10000000000000000000
  • nedense corsa bana hep bayan arabasını anımsatıyor,bu yüzden araba bakarken corsa gibi bir seçeneğim olmuyor hiç
  • kesinlikle hiç düşünmeden corsayı seç derim. çünkü opel renault dan daha sağlam ayrıca corsa yol tutuşunda clio dan çok önde. corsanın iç mekanı daha geniş ve son olarak da işçilik ve dizayn olarak da corsa daha üstün.
  • Ya buna gerenk yok. Tabikide Corsa. Clio kadar adi yapım araba var mı merak ediyom.
  • clio ya adi diyenler vites kutusu sorunlarını ya da opel servislerinde yedikleri kazıkları neden yazmazlar anlaşılmaz.Ayrıca da bağyan arabası kırolar sıkıştırır korsayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etit -- 16 Temmuz 2006; 17:33:55 >
  • apaçiler sarar dört bir yanınız
    quote:

Orjinalden alıntı: etit

clio ya adi diyenler vites kutusu sorunlarını ya da opel servislerinde yedikleri kazıkları neden yazmazlar anlaşılmaz.Ayrıca da bağyan arabası kırolar sıkıştırır korsayı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.