corsa nın faydalı ve zararlı taraflarını clio nun faydalı zaralı taraflarını Bilen arkadaşlar yazsa Daha iyi olur sanırım. En azından kendi kriterlerine göre karar verir Mesela ben.Aslında bir corsa hastasıyım ama ısrarla çözümlenemediği söylenen direksiyon kutusu problemi ve arıza,yedek parça fiyatlarının clioya göre pahalı olmasından dolayı Clio tercih edeceğim yakın bir zamanda.En azından şimdilik fikrim bu.
bence ikisinide dene öyle karar ver.. direksiyon problemi çözüldü.. garantili kısa sürede makul fiyata tamir eden bikaç servis var.. burada yaptıran arkadaşlar çok memnunlar.. ikincisi: tamam olabilir yedek parça fiyatları clionun daha ucuzdur ama unutmaki hiçbirzaman aractaki konfor ve yol tutuş opelinkini veremez
1 yıldır 2000 corsa 1.4 gls otomatik kullanıyorum fabrika verilerinde şehiriçi/şehirdışı 11.3/6.4 yakıt tüketimi yazıyo ama ben ne yaktığımı söyleyeyim bursa-manisa arası 120 üstüne pek çıkmadan ort 100le kmde 180000 fln yaktım ama gene de şehiriçinde pek tutumlu deil 260000 fln yakıyo(95 oktan:3.09ytl) Ben de dizel focus araştırıyorum ztn. arkadaşımda 1.2yeni kasa benzinli var şehirdışında 120000yaktığını söylüyor. ve aracın sürüş keyfi hızlanması fln ii gerçekten(90hp).Ama düz vitesi çok daha az yakar emin ol.
quote:
Orjinalden alıntı: N. Flamel
ben 2000 corsa 1.4 kullanıyorum. servis açısından, parça açısından, bir sorun yaşamadım. ( yukarıda clio'nun servis olarak daha iyi olduğu söylenmiş fakat istanbulda falansan zaten mutlaka bulunur parçalar.) Motor gücü ve otomatik oluşundan dolayı (vites düşüp devir yükseltememenden dolayı) yokuşlarda çok zorluyor. 80'i aşmak için cidden zorlama gerekiyor, o zamanda su gibi benzin harcıyor. Klima açıldığı zaman çoğu 1.4-1.2'de olduğu gibi motor devri düşüyor.
clio kullananlarda yazsınlar, kıyaslarsın sende ona göre
bu arada rampa konusunda n.flamele kesinlikle katılıyorum Rampada hızlanabilmek için spor moda alıyorum vitesi tabi o da deviri 4e 5e fırlatıyo ve böylece sağlam benzin yediğini düşünüyorum gene de sınıfındaki araçlarla karşılaştırırsak ii diyebilirim performansı için
bence 2007 model corsaya bir bak hocam gözün clio görecekmi
quote:
Orjinalden alıntı: FIRST BULLET
arkadas 1999-2000 li modellerden bahsediyor siz ne diyorsunuz
soruya gelince tabiki Clio Corsa'nı kronik problemleri var ve çok şikayet duydum
quote:
Orjinalden alıntı: t_i_t
quote:
soruya gelince tabiki Clio Corsa'nı kronik problemleri var ve çok şikayet duydum
pardon o kadar yazıyı okuyunca model olayı çıkmış aklımdan tamamen ayrıca şunuda belirteyim duydum la gördümle yorum yapmayalım edinilmiş tecrübe çok önemli kullanmış olmak önemli ben clioda corsada kullandım abime ve kuzenime ait araçlar bunlar abim corsadan çok memmun ama kuzenim şikayet edip duruyor ve corsanın sürüş rahatlığı var bikere clio çok iyi değil bence bir diğer faktör ise araçın göze hoş gelmesi clio çok tipsiz bir araç
bence corsa çok daha tipsiz, ufak tefek,sevimli yağmaya çalışmışlar.bence bayanlara yönelik.clio ise özellikle tek kapısı yırtıcı bir görünüme sahip.bi de reno yani,parçası,yan sanayisi her türlü bulursun.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: t_i_t
quote:
pardon o kadar yazıyı okuyunca model olayı çıkmış aklımdan tamamen ayrıca şunuda belirteyim duydum la gördümle yorum yapmayalım edinilmiş tecrübe çok önemli kullanmış olmak önemli ben clioda corsada kullandım abime ve kuzenime ait araçlar bunlar abim corsadan çok memmun ama kuzenim şikayet edip duruyor ve corsanın sürüş rahatlığı var bikere clio çok iyi değil bence bir diğer faktör ise araçın göze hoş gelmesi clio çok tipsiz bir araç
bence clio derim arkadaş 2000 model clio sembolüm var memnunum fakat son zamanlardaki benzin artışından tüp taktırmayı düşünüyorum ama kararsızım araba rahat atak masrafsız tam tabiri caizse memur arabası arkadaş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme