Şimdi Ara

Acil görüşlrinizi bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    27.000 YTL - Peşin

Vites Tipi: Düz Vites
    Yılı: 2007
    Kilometre 30500
    Silindir Hacmi: 1495 cm³
    Yakıt Tipi: Dizel
    Motor gücü: 110 BG (81 KW)
    Renk: Platin Gri

10 HAVA YASTIKLI. ABS'NİN YANINDA ESP MEVCUTTUR. 4 CAM OTOMATİK. ELEKTİRİKLİ VE ISITMALI AYNALAR. DİĞER MODELLERLE KARIŞTIRMAYIN. SIFIRI 34.400 YTL'DİR. 30 BİN BAKIMI YETKİLİ SERVİSTE YAPILMIŞTIR. BAKIM KAĞITLARI VERİLECEKTİR. KESİNLİKLE DEĞİŞEN VE BOYA YOKTUR. İSTENİLEN SERVİSE GÖSTERİLEBİLİR.

özellikler
    ABS
    Hava Yastiği (Sürücü)
    Alarm
    Hava Yastiği (Yolcu)
    CD
    Elektrikli Cam
    ESP
    Klima
    Sis Lambası
    Hidrolik Direksiyon
    Merkezi Kilit
    Elektrikli Ayna
    Katalysator

internette gördüm almayı düşünüyorum görüşlerinizi bekliyorum

Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan005 -- 17 Temmuz 2007; 0:08:49 >

• Öncelikle ESP diye bi olay Era larda mevcut değil ve Style modelinde max. 8 hava yastığı var diye biliyorum ama fiyatı çok uygun.
  • selam

arkadaşım bende de stil CRDI modeli modeli var. bu modelde 10 hava yastığı yok. 8 hava yastığı var. tabii ki araçta ABS+güvenlik paketi varsa. varsa diyorum çünki eğer abs+güvenlik paketinde neler var bir bakalım..

öncelikle araç ABS+EDB fren sistemine sahip olmalı ve ön gösterge panelinde ABS göstergesini görmelisin. bu pakette 8 hava yastığı var sürücü+yolcu+yan2 adet+perde 2 adet toplam 8 yastık. ve bir şeyi daha unutma 2007 model güvenlik paketinin içinde bir de sunroof açılır elektrikli tavan var.. sıfırı 34.400 ytl dediğin araçta ABS+güvenlik paketi yoktur. nerden biliyorsun dersen şu an kullandığım aracın liste fiyatı 34.400 aynısı bende var da oradan biliyorum.

34.400 ytl olan aracı peşin para pazarlık yaparsan zaten 31.000 ytl ye bırakıyorlar haberin olsun.

araca iyi bak ABS olan aracın arka frenleride disktir. eğer arka tekerleklerde disk yoksa abs li değildir..

şimdi farkettim yukarıda foto stil model değil. stil modelde deri direksiyon, otomatik dijital klima, ve alaşım jantlar var. bu fotodaki aracın jantları alaşım değil.. sanırım biraz kurnazlık yapıp aracı normalin üzerinde bir fiyata satmaya çalışıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 14 Temmuz 2007; 22:27:46 >

• yazdığın sitede ilana baktım. bu araç stil değil, kliması otomatik değil, jantlar alaşım değil. dreksiyon ve vites topuzu deri değil. büyük ihtimalle team veya select modeli. team'ın abs li fiyatı 32.000 ytl. select'in abs li fiyatı 34.000 ytl. tabii ki bunlar liste fiyatı olduğundan pazarlıkla 3.000 ytl indirimleri var..

kesinlikle stil modeli olmadığını, bir stil kullanıcısı olarak söyleyebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 14 Temmuz 2007; 22:37:54 >
  • bu aracı araba.com sitesinde daha öncede görmüştüm.
    araç select modeli gp li....
    27,000 ytl fiyatı iyi..galiba galericisin fiyatı gayet iyi...
  • teşekkürler bilgiler için
    Hyundai bayisinden full olanı sordum 31000 kadar indiler. Yinede bi pazarı gördükten almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan005

teşekkürler bilgiler için
    Hyundai bayisinden full olanı sordum 31000 kadar indiler. Yinede bi pazarı gördükten almayı düşünüyorum.

Full derken hangi modelin full ü 31.000 YTL ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • stil paketi olan en fulüü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan005 -- 15 Temmuz 2007; 19:26:12 >
  • arkadas ben 2007 mod select aldım memnun değilim aynı sorun ile ilgili olarak 17 defa servis kapısı caldım artık beni görünce aaaaaa merhaba yinemi siz oluyor bir kez daha düsün derim 7 ay oldu alalı ama sorun hiç bitmiyor fiat olarak 25 -26 uygun ama 27 di de cok
  • quote:

Orjinalden alıntı: 28acaba

arkadas ben 2007 mod select aldım memnun değilim aynı sorun ile ilgili olarak 17 defa servis kapısı caldım artık beni görünce aaaaaa merhaba yinemi siz oluyor bir kez daha düsün derim 7 ay oldu alalı ama sorun hiç bitmiyor fiat olarak 25 -26 uygun ama 27 di de cok

Ayni sorun derken sorun nedir?Yazmamışsın.
  • fabrikasından senede binlerce araç üretilip piyasaya sürülüyor. bir iki tane araç sorunlu olduğu için piyasaya sürülen tüm araçların sorunlu olduğunu söylemek hata olur diye düşünüyorum.

yine de ikinci elde satılan yeni araçların çok iyi kontrol edilmesi gerekmektedir. günümüzün araçları eskisi gibi değil, yüksek teknoloji araçlarıdır. sorunlarıda basit değildir. ikinci el bir araç almadan önce o araçtan çok iyi anlayan birilerine göstermek gerekmektedir.

2007 CRDI era stil kullanıcısıyım. aracım 18.000 km de. şu ana kadar sorun yaşamadım. tabii ki bu sorun yaşamayacağım anlamına gelmez.
  • ÇOK ACİL ACİL YARDIM BEKLİYORUM ÇOK ACİL
    slm abi ben eramı 7 ay önce aldım 2007 olarak ama herhalde 2006 yapımı ve bayiden çağardılar fabrikadan şase ve motor no göndermisler değisin diye fabrikasyon sorun olduğu için
    1..eps değisti sonrasında
    2..Vites 1-2 ve geriye geçmiyordu ki kaç defa yollarda kaldım vites halatı degisti bunla birlikte
    3..Debriyaj kavraması yaparken baya bir horultulu ve bilya sesi ile birlikte titreme basladı ve baskı
    balata seti değisti.
    4.. araç dizel 110 beygir turbolu olmasına ve değerlere göre yakmıyor ha ve değerleri olmasada yakın olsun diyoruz yok babo yok
    AMA HALA DEVAM HALA DEVAM
    simdi sorun ne???.....
    1...araç normal rolantide ve vites bosta iken ön göğüste baya bir titreme var ve motordan rrrrrrrrr diye bir ses geliyor ve aracı vitese takarken bu ses kesiliyor,yanı ayağını debriyaja basınca bu ses bir anlık kesiliyor ama değistikten sonra ayağını çekince bu ses tekrar baslıyor ve dahada homurtulu ve titreterek trtrtrtrtrn diye sesi arttırıyor.düz bir satıhta durunca ses az ama açılı bir yerde durunca ses baya guçlü çıkıyor
    2..aracım halen çok yakıyor mesela 80 milyonluk mazotla ortalama 280 km sehir içinde yapıyorum ve bizim sehir içi ORDU ilinin sehir içi İstanbul falan olsa bittik yanı ve 5000 i devirdim hemde 7 ayda ama bunun 3 ayı servis pesinde kosturmakla ve test sürüsleri ile geçti
    3..eps değistiği halde halen direksiyondan ses geliyor anı sağ sol yapınca tıkırtı oluyor
    4..vites halen daha 1-2 ve geriye geçerken takılıyor yanı geçmıyor forumları okudum bosa alıp birdaha denesemde yada bir baska vitese takıp tekrar 1 -2 ye taksamda geçmiyor ve nasıl oluyorsa bir andada geçiyor yada servise gidiyorum bilmem kaç defa söküldü vites topuzunun orası halat ayarı yapılıyor ve geçiyor ama 2-3 gün sonra gene aynı gene aynı şanzuman yağını değistiler 2 defa ama gene aynı
    5..ve boya evet boyası çok kötü dökülüyor ve çizmeyen sünger dahi kullansan araba çiziliyor
    6..özel bir servise gittim arkadasıma ve bu adam PEUGEOT CİTRÖEN HYUNDAİ gibi firmaların çözemediği isleri yapar aracı lifte aldılar sesi dinlediler abi sanzıman PRİZEDEREK ve çatalda yada valant veya krankta sorun var dediler
    8..ARAÇ MOTORU KULAKLARDAN SÖKÜLDÜ KASINTI VAR DENDİ TEKRAR YERİNE TAKILDI OLMADI
    9..MOTOR YAĞI DEĞİSTİ OLMADI
    10..MOTOR KULAKLARI DEĞİSTİ OLMADI
    11..BASKI BALATA DEĞİSTİ NE SALLAMA NE KAVRAMA SESİ DEĞİSTİ
    12..DEBRİYAJ PEDALI TAK TAK SES YAPIYOR KAÇ KEZ YAPILDI DEĞSMEDİ
    VE ARTIK SAYAMIYOM
    ..soruyorum ben napim
    VE ARACIMIM SERVİSTE KALDIĞI SÜREYİ TEST SÜRÜSLERİ VE SÜRÜSLERDE YAKILAN YAKITI VE YAPILAN KİLOMETREYİ HİÇ SAYMIYORUM Kİ BEN OLSA OLSA BU ZAMANA KADAR 3000 KM YAPARDIM ARAÇ SİMDİ 5 780 KM DE VE BİRSEY FARK ETTİM ARAÇ NORMAL 1 KM DE 1200 METRE YAZIYOR ÇOK KM YAZIYOR
    HYUNDAİ BÖLGE SORUMLUSU DA OLMAK ÜZERE BİRÇOK KEZ ARABAYA BAKILDI BİR ÇOK KEZ TAMAM YAPTIK DENDİ ARACI ALDIM 1-2 GÜN MÜKEMMEL AMA SONRA GENE AYNI
    İNANIN 7 AYIN 3 AYI SERVİS KAPILARINDA GEÇTİ 17-20-.... GERİSİNİ HATIRLAMIYORUM SERVİSE GİRDİM ARACI KAÇ DEFA BIRAKTIM BELLİ DEĞİL AMA HEP AYNI HEP AYNI
    SORUYORUM BEN BİR TÜKETİCİ OLARAK NAPIM ANAHTARI HYUNDAİNİN KAPISINAMI ATIM YOKSA ARABAYI DUVARA VURUP KASKODAN PARAMIMI ALİM
    YADA TÜKETİCİ HAKLARINA MI BASVURİM BENİM ARACIM YAPILACAKMI YOKSA DEĞİSTİRİLECEKMİ SİMDİ MOTORU SÖKECEKLERMİS.......

• her araba aynı olcak diye bişe yok bence
    bide üsteki aracın 2007 omasına rağmen km si 30.000 olmus her hangi bir sorun olurmu sizce ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan005 -- 16 Temmuz 2007; 15:23:55 >
  • ben alalı yaklaşık 6-7 ay oluyor. benimkide 18.000 oldu. araçta arıza ve sorun yoksa çok önemli değil. ancak lastik ömürleri azalmış fren balataları bitmiş, amortisör sistemi aşınmış olabilir. bunları da düşündüğün zaman yenisi ile eskisi arasında 4.000 ytl fark var. lastik ve fren balatalarına rot balans ayarına vereceğin paranın en az 500 ytl olduğunu kabul edersen kaldı 3.500 ytl. bana sorarsan 2 ay daha bekle 3.500 ytl daha ver 2008 model sıfır araç al. eylül ayında 2008 modeller çıkacak bence daha doğru bir karar olur. 3.500 ytl için değmez o arabayı almaya..
  • sen naaaptın be abi biras dogru ama 2007 araba alıyoz ondada bu kadar olursa .....
  • sen bilirsin.. sonuçta parayı veren sensin. arabaya binen de sen olacaksın.. ben olsaydım 1-1,5 ay daha beklerdim 3-3,5 daha verirdim 2008 sıfır alırdım.. zaten 27.000 ytl vereceksin bir model yukarda olacak hemde. 4-5 ay sonra 27.000 ytl olan 2007 araçlar 2008 ler çıkınca 23-24000 ytl olacak..
  • haklısınız ama bütcem için o uygun teşekkürler + ben bu eralarda far karartma işini sorcaktım nerde yapılır ne kadar maliyeti olur yardımcı olurmusunuzz
  • 4 adet perfonmans lastili 150*4= 600 ytl rot balans vs. tak sök 100 ytl. fren balatası v.s 200 ytl. noter satış masrafı en az 500 ytl bu arada plaka ruhsat değişecek araç satıştan dolayı muayeneye girecek 150 ytl sadece muayewne harcı var.

kısaca sen bu araca en az 1.500 ytl daha masraf yapacaksın. 27.000 ytl + 1.500 ytl= 28.500 ytl sana gelecek. zaten yenisi de 31.000 ytl bırakıyorlar 1,5 ay bekle 2.500 ytl daha ver 2008 sıfır araca bin güle güle kullan.

hemde kalbin rahat ederunutma ki sfır araç başkadır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Öncelikle ESP diye bi olay Era larda mevcut değil ve Style modelinde max. 8 hava yastığı var diye biliyorum ama fiyatı çok uygun.

Esp Era da standart olarak sunuluyor sen neyden bahsedion.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.