Merhaba, Hyundai i20 aracını 2015-2016-2017 detaylı araştıyorum. Özellikle 1.4 MPI Otomatik modeli ile ilgileniyorum. 1.4 MPI daha başarılı geldi bana. Sormak istediğim 1.4 MPI modelin en dolu paketi Elite Smart modeli midir ? 1.4 MPI dışında diğer i20 modellerin de otomatik önerdiğiniz en dolu paketler var mıdır? Bu konuda tecrübeli ve bilgili arkadaşların yorumlarını rica ederim. Ayrıca tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim, Hyundai i30 C segmenti 2013-2014 almak yerine B segmenti olan i20 daha yeni kasa 2016-2017 almak daha mı mantıklı? Yorumlarınızı rica ederim. Teşekkürler. |
Hyundai i20 Otomatik En Dolu Paketi Seçimi
Hyundai i20, sunduğu çeşitli paket seçenekleriyle ihtiyaçlarına en uygun aracı seçme imkanı sunuyor. En dolu paketi hangisi merak ediyorsan bu metin sana yol gösterecek.
Hyundai i20 paket sıralaması şu şekildedir: Joy, Prime, Elite ve Asta (Otomatik).
En Dolu Paket: Hyundai i20 Asta (Otomatik)
Hyundai i20'nin en dolu paketi Asta (Otomatik)'tir. Bu paket, i20'nin sunduğu en kapsamlı özellikleri barındırır.
Asta paketi özellikleri arasında şunlar yer alır:
- 1.0 litre T-GDI turbo benzinli motor (120 PS)
- 7 ileri çift kavramalı şanzıman
- 10,25 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi
- Akıllı telefon entegrasyonu (Apple CarPlay ve Android Auto)
- Geri görüş kamerası
- Park sensörleri
- Anahtarsız giriş ve çalıştırma
- Otomatik klima kontrolü
- Panoramik sunroof
- Led farlar ve stop lambaları
Bu özellikler, Hyundai i20 Asta (Otomatik)'i konforlu, teknolojik ve şık bir seçim haline getiriyor.
En Boş Paket: Hyundai i20 Joy
Hyundai i20'nin en boş paketi Joy'dur. Bu paket, temel ihtiyaçları karşılayan sade bir donanım seviyesi sunar.
İhtiyacına Göre Seçim
En dolu paket olan Hyundai i20 Asta (Otomatik), i20'nin sunduğu tüm özelliklere sahipken, en boş paket olan Hyundai i20 Joy, temel ihtiyaçları karşılayan bir seçenektir. Hangi paketi seçeceğin, senin bütçene ve ihtiyaçlarına göre değişir.