Arkadaşlar benim elimde bi güç kaynağı var ama agp mi pci mi olduğunu aradım bulamadım, EVEREST ATX-450(P4-450W) ayrıca benim işlemcim core duo 2 E4500 pci'sa buna uyar mı, lütfen cevap bekliyorum yoksa anakartım yanabilir, yeni ekran kartı aldım ama bilgisayarımdaki 350 watt yetmiyor, sistemi kilitliyor, bu everest 450 W yazdığını görünce ümitlendim, lütfen yardımlarınızı esirgemeyin...
arkadaşım öncelikle güç kaynağının ekran kartıyla bir ilgisi yoktur. 350 watt yetebilir ama sadece yetebilir, diğer donanımlara bakmak lazım elbette. everest almaktan da vazgeç, termaltake tercih edebilirsin.
Arkadaşım öncelikle yardımın için teşekkür ediyorum,fakat ekran kartım yeni ve sapphire 3870 fanı var bu fan zorluyor sanırım, öncekinde fan yoktu x1550'ydi önceki ve çok basit bi karttı onda hiç bir problem olmuyordu,3 defa sürücüsünü yükledim hem kendi cd'sinden hemde güncel sürücüyü yükledim, fakat yeniden başlattığımda anakart uzun bi bip sesi verdi 2 defasındayaklaşık 4 saniye bipledi fakat düğmeden kapattığımda açıldı, ve gears of war oyununu high ayarlarda oynayayım dedim, oyun kilitlendi, Crysis'tede öyle oldu, önceden hiçbir oyunum kilitlenmezdi ben exper bilgisayar aldım adamlar içine 350 watt koymuş yav bu bilgisayarcılar ne kadar kurnaz, sistemi zorluyan bu mu acaba, ben diyorum ki biri bana 450Watt everest güç kaynağı verdi, bu agp mi yoksa pci' mı, arkadaşım bunu bana söyleyebilirsen çok memnun olurum, yardımların için teşekkürler...