Şimdi Ara

acil help

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acil help lasım beyler makinam 60 saniyede kapanıo kapanmasada kilitlenio çok acil help
    ha bide fixbblast işe yaramıo

• internete bağlandığında 60 sn de kapanıosa sp2 yüklemen lazım sorun düzelir
  • cok acil worm yaması yada daha kestirme bir cözüm olan @angora_s arkadaşımızın dediği gibi sp2 yükel sorunun ortadan kalkacaktır
  • aga iide zaten sp2 yüklü makinada sistemle ilgili bi sorun gibi geldi ama onunla anlayamadım ve kafayı yiyecem

• ya bunlar boş işler alın size bu virüsün çıktığı gün kendi ürettiğim çözümüm..

iyi dinle makine o uyarıyı verdiği anda saati bi kaç gün yada bi kaç saat geri al ve istediğin işlemi yap ok??
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

ya bunlar boş işler alın size bu virüsün çıktığı gün kendi ürettiğim çözümüm..

iyi dinle makine o uyarıyı verdiği anda saati bi kaç gün yada bi kaç saat geri al ve istediğin işlemi yap ok??

yuhhh her seferinde uğraşsın yani. o zmaan sistemi yeniden kur sp2 yi tam yükle. bak aynı sorun bende de vardı. ne yaptımsa olmadı sistemi baştan kurup sp2 yi de yükledim sorun düzeldi
  • aga iide bu çözüm yolu işe yaramadı denedim virüs falan diil bu buna eminim sistem ayarlarında svchostla ilgili bi sorun var ama kodlarda değişiklik yoq düzelmio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardim Pls
    2 ay önce açıldı
    Acil Yardım!!
    13 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya siz gelmişsiniz yama falan yükleyin diyonuz alowwww adamın bilgisayarı çoktan kapandı bile

bende diyorumki o çıkınca tarihi geri al istersen bi hafta açık kalsın makienen o arada sisteme istediğin yamayı kur diyorum ok?? dediğimi yapmassa internetten nası fix ini bulabilir az mantıklı olun
  • bakın olayı şöle anlatım makinemde sp2 yüklü bu sorun ilk çıktığı zaman makineyi formatladım ama olmadı bende üstüne biosu sildim tekrar yazdım yemedi hiç bir fix işe yaramıo kafayı yiyecem yedek ala ala bi acaip oldum
  • beyler sistem ayarlarındanmış halletim herşey için saolun
  • makineyi formatladın ama olmadı sora sistem ayalarındanmı diyosun öylemi
  • aga benim yedeklerden kaynalana bi problemdi
    sorun oradan geliodu
  • bide bozuk sistemin yedeğini gerimi attın özrün kabahatinden büyük arkaaşım
  • aga sql server kullandığım için almak zorundaydım
  • beyler çok saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.