Şimdi Ara

Acil içeri! Thermaltake riing floe 360 premium edition? Nxzt z72? Corsair 115i pro rgb?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil bakın okuyun ve bilgilerinizi deneyimlerinizi paylaşın kütfen?
    Yaklaşık 2 ay olacak ama hala bu 3 model arasında kaldım? Ben sıralamamı yapayım sebeplerini de söyleyim sizde hem bana akıl verin hemde deneyimlerinizi paylaşın.
    1- thermaltake riing premium edition 360'ı hem rgb tarafında çok detaylı ve güzel hemde kasam thermaltake x31 olduğu için gerek uyumu gerek aynı marka olması sebebiyle onu daha baskın düşünüyorum.
    2- nxzt x72 krakeni ise gerek kaliteli malzemeleri ve gerek hoş tasarımı ve yine hoş rpb aydınlatması sebebiyle tercihim arasında. Ama daha çok gerçekten güven veren bir işçiliği var.
    3- corsair 115i pro rbg ise hem ikinci elde çok uyguna bulduğum için hemde corsair kalitesine güvendiğim için düşünüyorum. Ama bunu sonuncu sıraya koyma sebebim 280lik oluşu. Ben 360'lık arıyorum. Bu sebeple sonuncu.
    4- aslında listemde asus ryujin 360'da vardı ama kullanan tr'de kaç kişidir bilmiyorum ve fiyatı azıcık daha tuzlu olduğu için onu eledim siyelim.

Buarada 6700k ile cooler master V8 GTS kule tipi çift fanlı hava soğutucu ile kullanıyorum. Sesten rahatsız değilim çokta olmuyor zaten ama yakın bi tarihte sistemimi 9900k'ya yükseltcem ve almışken en iyi soğutucuyu almak istiyorum.
    Aekadaşlar bildiğiniz yaşadığınız ne deneyim varsa yazın. Önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3ü arasından x72'i seçerdim ama hangisini alsanız pişman etmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an piyasada ki en performanslı AIO X72.
  • Bu kadar bütçeniz varsa bence custom sistem kurun. Neredeyse piyasada ki bütün aioları denedim hemen hepsi ucuz egri bügrü radyatörlerle geliyor bu üç aio dan birini seçmek zorunda kalsaydım kesinlikle seçimim h150i pro olurdu,sebebi çok basit çünkü Türkiye'de yaşıyoruz ve uluslararası garanti ve en iyi garanti koşullarını sunanın Corsair olduğunu düşünüyorum. Daha önce h100i ve x62 nin radyatorleri oldukça kötüydü en kabul edilebilir seviyede ki h110i gt idi ancak 280mm lik radyatorlerde yeni kasama uymuyordu aio alırken piyasada 360mm radyatorlu aio sadece Thermaltake vardı floe 360 aldım 2 senedir kullanıyorum şuan anakart ve işlemci olmadıgı için boşta ama genel olarak tavsiye etmem çünkü amazon.de den ilk satın aldığımda yaklaşık 2 defa degişim yapmak zorunda kaldım gelen iki floe 360 ında radyatörü kötü durumdaydı neyse ki 3. seferde düzgün bir ürün gelmişti hala kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 14 Mart 2019; 19:0:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arctic liquid freezer 360 var onunda değerlendirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wodka_ -- 14 Mart 2019; 19:54:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.