Şimdi Ara

ACİL İKİ MAKİNE ARASINDA KARARSIZ KALDIM ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • garanti kapsamında değişen ariston LBF4M010TK bulaşık makinemi, ariston bayisi arkadaştan fark vererek değiştirmek istiyorum.

http://www.ereyon.com.tr/urun/hotpoint-ariston-lff-8m121-c-tk-bulasik-makinesi.aspx[link]

http://www.istanbulbilisim.com.tr/profilo-bm4224eg-bulasik-makinesi-fiyati,107058.html

fark olarak ikisine de aşağı yukarı aynı para verilecek, kağıt üzerinde özellik olarak ariston çok yüksek.
    ayrıca ariston servisi de samimi arkadaşım servis yönünden hiç bir sıkıntım olmaz. gönlüm aristondan yana ama yinede kararsızım arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabialife -- 11 Eylül 2014; 13:24:01 >

• konu kapatılabilir.
  • fabialife F kullanıcısına yanıt
    ariston alma vestel üretiyor ben 20 yıldır türkiyedeki beyaz eşya firmaları(arçelik ,vestel,termikel ve tamamı) birde yurtdışına elektrolüx , bosch ,indesit ,miele,hotpoint,aeg ve tamamına parça üretiyordu size şunu çok çok açık söylemeliyim maalesef yerli malları çok çok kalitesiz ana firmalar malzemenin kalitesizini kullanıyor inanın kar etmek için en ucuz fakat tabiri caizse dışı seni içi beni yakan cinsten malzeme istiyor işin kötüsü türkiyeye daha pahalı veriyor yurtiçine 1500 tl avrupaya 200 euro yani türke kazık @fabialife .peki ya bir whirpoll yada elektrolüx öylemi bu firmalar için ayrı hatlar hazırlanıyor çünkü kaliteli kalite her tarafından yansıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zemajestik

ariston alma vestel üretiyor ben 20 yıldır türkiyedeki beyaz eşya firmaları(arçelik ,vestel,termikel ve tamamı) birde yurtdışına elektrolüx , bosch ,indesit ,miele,hotpoint,aeg ve tamamına parça üretiyordu size şunu çok çok açık söylemeliyim maalesef yerli malları çok çok kalitesiz ana firmalar malzemenin kalitesizini kullanıyor inanın kar etmek için en ucuz fakat tabiri caizse dışı seni içi beni yakan cinsten malzeme istiyor işin kötüsü türkiyeye daha pahalı veriyor yurtiçine 1500 tl avrupaya 200 euro yani türke kazık @fabialife .peki ya bir whirpoll yada elektrolüx öylemi bu firmalar için ayrı hatlar hazırlanıyor çünkü kaliteli kalite her tarafından yansıyor

profiloyu almıştım zaten ilgin için teşekkür ederim, verdiğin bilgiler en azından ilerisi için aklımızada bulunsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Laptop arasında kaldım.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.