Şimdi Ara

Acil İlk arabamı alacağım ! ! ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yorum için teşekkür ederim. Biraz daha araştırmakta sıkıntı olmaz diye düşündüm ve Mitsubishi Lancer 2009 2010 modellere bakmaya başladım ortalama 100 bin KM fiyat ise 30 35 arası oynuyor 30 bin civarı temiz bulursam almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliOzkanh

Yorum için teşekkür ederim. Biraz daha araştırmakta sıkıntı olmaz diye düşündüm ve Mitsubishi Lancer 2009 2010 modellere bakmaya başladım ortalama 100 bin KM fiyat ise 30 35 arası oynuyor 30 bin civarı temiz bulursam almayı düşünüyorum.

Lancer tabi ki daha iyi bir araç.Ben genelde yorumları okurum pek giriş bile yapmam.Ancak ilk arabanız olacağı için yanılın istemem.Her yönden araştırın ne alırsanız alın.Bir karar verdikten sonra kronik sorunu var mı,yakıtı nasıl,parçası nasıl vs kullanıcı yorumlarını edinmeye çalışın.Sonuçta hepsi bir çuval cıvata.Allah kaza bela vermesin.
  • Hacı getz punto felan bak ne logani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .mRcan. . kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bu kazalı Lancer hakkında düşünceleriniz nelerdir ?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-lpg-li-temiz-lancer-251548438/detay
  • Millet dacia ya 25 bin hı diye yorumlar yapmış öyle sanıyorum ki o yorumları yapan piyasadan çok uzak kalmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dowland33 D kullanıcısına yanıt
    Taksi çıkması Dacia'lar 15 17 bin ise Bu temiz dacia bence 25 bin uygun fakat napalım işte :) Mitsubishi nasipmiş usta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliOzkanh

Teşekkür ederim bu kazalı Lancer hakkında düşünceleriniz nelerdir ?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-lpg-li-temiz-lancer-251548438/detay

Araç ağır hasar kayıtlı ve kilometresi yüksek.Eğer aracın şasi ve direklerinde bir işlem yoksa hasar kayıtlı araba pazarlıkla alınır.Ama eğer şasi ve direkler işlem gördüyse 25e de olsa almayın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-emsalsiz-temizlikte-105000-km-kazasiz-242337877/detay
    Bu nasıl? Eğer yazdıkları doğruysa bunu da ekspertiz veya güvenilir bir ustaya göstererek anlarsınız.Hem plaka,şasi noyu filanda sorgularsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: dowland33

Millet dacia ya 25 bin hı diye yorumlar yapmış öyle sanıyorum ki o yorumları yapan piyasadan çok uzak kalmışlar

O laflar özünde piyasa için zaten hocam .Dacia Logana 25000 inanılmaz büyük bi rakam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa zaten uçtu hocam arabası olanın en mantıklı yapacağı iş arabasının bakımını aksatmadan binmeye devam etmesi yönünde olmalı. Bu piyasada temiz araba bulmak içinde piyasanın üstünde bir rakam verilmesi gerekince vereceğim miktar hepten artar. İşte bu ilişkiye bakınca ben 25 bini normal buldum açıkcası. Saygılar

Eski kasa hocam ben görünüş de istiyorum onun için aklım 2009 a takıldı ah bi bulabilsem gidip yarın da alırım ama ya bende şans yok ya da millet akıllı satmıyor :) sana yolladıgım araç istediğim araç ama kazasız değişensiz bulamam o fiyata her halde
    Logan gerçekten çok kalitesiz ama alinmaz değil. Uzerine 3-5 koyup birak cruzu aveo 2012 ustu alabilirsem yanindan gecmem loganin.

Ha ben dizel alacam derse tabiiki olabilir. Ancak fiyatlarina bi bakayım dedim gerçekten pahalı. 32 bine 0 km Sümbül alan var. Logan gibi uretimi bitmiş araca o paralar yazık. Ancak çok düşük km ve tertemiz bi araç olursaki herhalde yok

• AliOzkanh kullanıcısına yanıt
    Çevrende çok boş adam varmış kardeşim. Cruze rakamlara bakıldığında Volvo V40 haricinde sınıfının en yüksek güvenlik puanlarına sahip.

Bak hatta şöyle açıklayım. Cruze'un boyut v kalite anlamında küçük kardeşi sayılabilecek olan Aveo Logan'ın içinden geçer.
  • Cruze a teneke demişler.Logan a onay vermişler.

Çevrendekiler dalga geçmiş seninle kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

Cruze teneke ise logan ne. Yav he he.

2008 yilinda benzinli ve dizel logan kullandim sirket aracı. Arkadaş ben bu araba kadar çöp araba gormedim. Yani 2008 de Sümbül yerine logan almasının tek sebebi baya ucuza dusurmuslerdi.

Ben logana 15 bin tl den bir kuruş fazla verenle arkadasligimi keserim. Zaten tek satma sebebi dci.

Gecen hafta bir arkadasima 2015 model sifir dizel logan mcv aldik. Ticaride kullanacagi icin itiraz etmedim. 2012 model sifir aldigi 223 bin kmdeki loganini verip uzerini tamamlayip aldi.Ankaradan Trabzona kullandim yakit ve gidis artilarinin disinda bir tane artisi yok. Hususide evinizde aile araci olarak kullanilacaksa kesinlikle tafsiye etmiyorum. Kamyon kullaniyorum gibi hissettim. Gidin daha eski model bir Alman alin emin olun cokdaha fazla donanim ve keyif sunar ...

Edit : sizden neden alinti yaptim ; 2015 icin kanaat buysa 2008 i tahmin bile edemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 26 Aralık 2015; 2:56:01 >

• Logan alma.
  • 2004 clio 20 bin tl en ucuzu .
    2011 logan 25 bin tl , milletin dediği çöp möp laflarını boşver sen mesele hava atmaksa ayrı ama ulaşımsa al bin gayet uygun .
    Bu forumda
    VW hileci derler ,
    Dacia , citroen , Peugeot çöp derler ,
    Renault teneke derler ,
    Opel sütçü beygiri derler ,
    Honda dinazor devrinden kalma teknoloji derler
    Toyota ucube tasarım derler .
    Audi , Vwnin aynısı o para değmez derler .
    BMW çok yakıyor derler .
    Mercedes tasarımı soğuk derler .
    Avendator alacam desen yaranamazsın yani .
    Sen al loganı bin , forumada Bida girme .
    Benimde psikolojimi bozdular zaten hiç iyi değilim

• Cruze'a teneke diyen adamla araç almaya gitmeyin experte gösterin Cruze u yakıtından dolayı vw ciler tarafından çok eleştirildi ama hiç teneke yakıştırılması yapılmadı
  • konu sayesinde forumdaki ergenleri öğrenmiş olduk

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

Cruze teneke ise logan ne. Yav he he.

2008 yilinda benzinli ve dizel logan kullandim sirket aracı. Arkadaş ben bu araba kadar çöp araba gormedim. Yani 2008 de Sümbül yerine logan almasının tek sebebi baya ucuza dusurmuslerdi.

Ben logana 15 bin tl den bir kuruş fazla verenle arkadasligimi keserim. Zaten tek satma sebebi dci.

Gecen hafta bir arkadasima 2015 model sifir dizel logan mcv aldik. Ticaride kullanacagi icin itiraz etmedim. 2012 model sifir aldigi 223 bin kmdeki loganini verip uzerini tamamlayip aldi.Ankaradan Trabzona kullandim yakit ve gidis artilarinin disinda bir tane artisi yok. Hususide evinizde aile araci olarak kullanilacaksa kesinlikle tafsiye etmiyorum. Kamyon kullaniyorum gibi hissettim. Gidin daha eski model bir Alman alin emin olun cokdaha fazla donanim ve keyif sunar ...

Edit : sizden neden alinti yaptim ; 2015 icin kanaat buysa 2008 i tahmin bile edemiyorum...

Yani 2008 model araç harbi çöp. Allah saklasin ufak birkaza yaptik. AAraç neredeyse perte cikacakti. Ha dci alırsın sirket için amenna. Bireysel adam kullanmamalı.

Mcv kullandim 2014 model bildiğin kütük gibi araba. Dci olmasa hic bir albenisi yok. Ne ise isteyen istediğini alabilir. Ancak cruze teneke diyen carpilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.