Şimdi Ara

Acil İlk arabamı alacağım ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ilk arabamı almayı düşünüyorum Dizel mi Yoksa Lpg mi çok takıldım ve sonucunda Lpg karar verdim Dizelin bakımı vs gibisi kafamı çok yordu 2 haftadır her gün araştırıyorum sadece yakıt övülüyor. Bakım filan cebini yorar filan yorumlar gördüm hep 1.6 Dacia logan var 2011 model lpg li orjinal 55 binde ve fiyat 25 bin biçiyorlar hasar sadece bagaj kapagı değişmiş plakadan sorgulattık başka da hasar yok siz ce 25 bin TL bu araç için iyi mi işte sizlere özellikleri ;
    Model Logan 1.6 Ambiance Pack
    Kasa Tipi / Kapı Sayısı Sedan / 4 Kapı
    Araç Tipi Binek Araç / C Segment
    Üretim Yılı (İlk / Son) 2006 / 2011
    Yakıt Tüketimi (Şehir içi / Şehir dışı) 10 lt / 5,7 lt
    Motor Gücü 90 hp
    Şanzıman Manuel 5 Vites Önden Çekiş
    Hızlanma 0-100 km/saat 11,5 sn
    Azami Sürat 175 km/saat

Motor Hacmi 1598 cc
    Maksimum Güç 90 hp (64 kw) / 5750 rpm
    Maksimum Tork 128 Nm / 3750 rpm
    Hızlanma 0-100 km/saat 11,5 sn
    Azami Sürat 175 km/saat
    Yakıt Türü Benzinli
    Silindir Sayısı 4

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM İYİ VEYA KÖTÜ DE OLSA BÜTÜN YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

• 25.000 o tenekeye verilmez.

Mitsubishi Lancer lara bakın o paraya.F/P arabası
  • Teşekkür ederim ilgileneceğim :)
  • Citroen C4 eski kasa 2004-2011 arası 1.6 hdi hem az yakar hem 35-40 arası bulursun düşük kmli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihatsırdarford N kullanıcısına yanıt
    Hocam Az km'li yüksek model (2009-2013) arası Sedan kasa Tercihim. 30 bin TL üstüne çıkamıyorum Elimdeli birikimi vereceğim Sence C4 eski kasaya değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliOzkanh

Hocam Az km'li yüksek model (2009-2013) arası Sedan kasa Tercihim. 30 bin TL üstüne çıkamıyorum Elimdeli birikimi vereceğim Sence C4 eski kasaya değer mi ?

Hocam benim arabam 2008 1.4 sx 92 hp ve bu arabaların su anki durumu 22-27 bunlara bakın o zaman ortalam 7.5 yakıyor İstanbulda

• 25 o arabaya verilcegine biraz daha konulup temiz lancer yada yine o fiyatlara Stilo olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ukilavuz kullanıcısına yanıt
    Hocam nedense fazla Lancer kullanıcısı görmedim Yakıtı falan sizce nasıldır aklıma yatmadı değil 30 bin TL ye temiz bir Lancer 2.el bulabilir miyiz?
  • 5000 bulabilirseniz Cruze başlar.

• egelidost kullanıcısına yanıt
    Cruze alması kolay satması zor bir arabadır bence. Neden bilmiyorum fakat araştırdığımda çokta memnun olan kişiler çıkmıyor Teneke parçası diyip geçiyorlar...
  • dacia logana genelde eşek niyetine binen çok, konfor ve donanın pek bulamayacağın bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliOzkanh

Cruze alması kolay satması zor bir arabadır bence. Neden bilmiyorum fakat araştırdığımda çokta memnun olan kişiler çıkmıyor Teneke parçası diyip geçiyorlar...

Bizde Cruze Var Milletin Boş Laflarına Kanarsan Hiçbir Araç alamassın sana söyleyeyim cruze şu an en iyi fiyat performans aracı haberin olsun arıza falan yapmıyor lpg sıkıntısıda yok bizim araç lpgli.
  • Linea yada punto bakin o tenekekytusuna 20 bin verilmez ayrica size kotu Bir haberim var sigortadan basiniz cok agriyacak dun arkadasa ilk arabasini aldik sigortasi 1500 lira cikti

• AliOzkanh kullanıcısına yanıt
    Basarsan anasini aglatir Stilo bakin temiz bulunursa kacmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze teneke diyen adamın yanına loganla gitseniz arkadaşlığı keser o zaman o yüzden araba bakarken bu tarz boş konuşan şahıslara fikir sormamak gerek benim önerim size 25 bine megane 2 lancer c kasa corsa clio 3 olabilir şuan aklıma gelenler bunlar.

• Cruze teneke ise logan ne. Yav he he.

2008 yilinda benzinli ve dizel logan kullandim sirket aracı. Arkadaş ben bu araba kadar çöp araba gormedim. Yani 2008 de Sümbül yerine logan almasının tek sebebi baya ucuza dusurmuslerdi.

Ben logana 15 bin tl den bir kuruş fazla verenle arkadasligimi keserim. Zaten tek satma sebebi dci.

• logan al boş ver milleti.
    akıl veren çok olur par veren olmaz,gayet ekonomik sorunsuz araçtır,reno motorlu bakımı çok kolay ve ucuz

• 25000 ve Logan ha .İnsan bazen gerçekten hayret ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze teneke
  • Bence alın hocam.Alacağınız araba düşük kilometreli,yüksek model bir araba.Kendim reno kullandığımdan biliyorum parçası ucuz,ustası bol,yakıtı çok uygun bu arabaların.Dezavantajı konforu eksiktir,güvenliği diğer kaliteli olarak bilinen araçlara göre eksiktir.A
    Ancak piyasa o kadar şişkin ve gereksiz pahalı ki dizel bulmayı bırakın civic,corolla,golf vs gibi ağırlığı olan araçların 2000-2004 yılları arasındakini ancak alırsınız.Emin olun o arabalar da logandan iyi olmaz.
    Arkadaşlar biraz objektif düşünün 10 senelik 200.000 kmdeki araç seni üzer.Yağ yakar,hararet yapar muhakkak bir eksiği çıkar ve birkaç sene içinde 3-4 bin tl bakımına harcatır.Bu birazda şans işi belki de çok temiz araba bulursun ama ikinci elde evveliyatını bilmen çok zor.
    O yüzden beklentilerini karşılıyorsa logan alınabilir.İyi bir seçim olur o bütçe için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.