Selamlar, İlk defa otomobil alacağım, aklıma şuan hem yol ekonomisi hem de F/P açısından Clio 2020 model üzeri 1.3 TCe , 1.2 TCe ve 1.0 TCe modelleri var. (Öncelik sırasında göre yazdım). İlk aracım olacağı için donanımı olmayan, sorunu olan , duruşu kötü olan, iç tasarımı sıkıcı olan bir araba almak da istemiyorum. Öncelikle sorum şu, Bu aracı şehir içi kullanacağım ve yılda birkaç kez dışında 200km ve üzeri yola sürmeyeceğim. En son tercihim olan 1.0 TCe işimi görecek midir? 1.3 ve 1.2 motorların piyasası çok yok genelde 1.0 var bu yüzden farklı bir modele yönelsem bu ne olmalı sizce? Araç almak için birkaç ay daha beklemeli miyim? Bir matrah düzenlemesi bekliyor musunuz? Şuanki bütçemle birkaç ay sonra daha iyi bir araç alabilir miyim? (maks aralık ayına kadar bekleyebilirim) Bu üç soruya cevap arıyorum. Bütçem Max 700k. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1stSmoke -- 16 Ağustos 2024; 8:58:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk defa otomobil alacağım yardım!
-
-
1.0 tce işini fazlasıyla görecektir. Sonbahar ayları tamamen araçların en ucuz olduğu aylardır şuan alabilirsin sıkı pazarlık et piyasa ölü sahibinden fiyatları halen şişik orada yazılanın 50*60 bin tl altını söyle.
1.2 tce almanı tavsiye etmem . 1.0 tce veyahut 1.3 al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkovic -- 16 Ağustos 2024; 9:5:22 > -
1.2 TCe tavsiye etmeme sebebiniz nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yağ eksiltme ve piston kırma sorunları var . Renault zaten bu sorunlardan ötürü 1.2 tceyi kaldırdı. 1.3 tce ve 1.0 tce ise on numara motordur.
-
Konu ile aynı durumdayım bütçe 750 k olabilir tek fark :) takip…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 16 Ağustos 2024; 9:24:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 motor Polo al bence, ben aldım memnunum.
-
İlk aracın olacağı için 1.0 işini görür bence de.
Motor tercihinden çok, full paket olmasına dikkat et derim.
B sınıfı araçlar full paket olmayınca can sıkıcı olabiliyor.
Ayrıca 2.elde full paket almak f/p olarak çok daha akıllıca bir davranış oluyor.
Bütçeni bir tık arttırman gerekebilir.
-
Clio'ya göre artısı ne sence?
-
Eğer durgunluk bu şekilde gider altın da yükselirse o seviyelere çıkacağım gibi. Ben de o şekilde düşünüyorum.
-
Hem daha hızlı hem de yakıtı az.
-
Benimde yeni araç düşüncem var bütçem 1milyon civarı. megan almayı düşünüyorum ama motorlardan ve araç donanımlarından anlamıyorum. Aradığım özellikler sanayi ile işim olmasın .Şehir içi kullanacağım çok bir performans beklentim yok. Modelleri hakkında bilgi verebilirseniz ve önerileriniz olursa çok sevinirim
-
Honda jazz bakabilirsin, sorunsuz bir aractir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X