Şimdi Ara

[Lütfen Dalga Geçmeyin] İlk defa benzin alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Babam şehir dışına gitti, araba bana kaldı. İlk defa benzin alacağım ve tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum . Şimdi gittik pompanın yanına durduk diyelim 70 liralık benzin dedik buraya kadar tamam. Sonea dolmasını bekleyip sdama mı veriyoruz parayı, içeriye mi veriyoruz sonrasını bi anlatabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam eğer ödeyeceğin para nakitse pompacıya veriyorsun o da sana fiş veriyor. Eğer kart ile ödeme yapacaksan dolum esnasında içeri gidip şu kadarlık benzin aldım diyorsun adam kartı alıyor kodu girip ödüyorsun. 2 fiş veriyor, pompacı adam o 2 fişten birini alıyor, biri sana kalıyor. Ama nakitse kolay hemen veriyorsun pompacıya parayı, o da dolum bittikten sonra sana fişini veriyor.
  • Orda pompaci olur onlar hesap no verir oraya yatirirsin parayı onay geldikten sonra alirsin benzini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online al kapina gelsin benzinsepetidatcom

• Artık pompacı diye bişi kalmadı kardes kendin doldırıyon

• Hocam eğer ödeyeceğin para nakitse pompacıya veriyorsun o da sana fiş veriyor. Eğer kart ile ödeme yapacaksan dolum esnasında içeri gidip şu kadarlık benzin aldım diyorsun adam kartı alıyor kodu girip ödüyorsun. 2 fiş veriyor, pompacı adam o 2 fişten birini alıyor, biri sana kalıyor. Ama nakitse kolay hemen veriyorsun pompacıya parayı, o da dolum bittikten sonra sana fişini veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 20 Mart 2019; 14:50:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Hocam eğer ödeyeceğin para nakitse pompacıya veriyorsun o da sana fiş veriyor. Eğer kart ile ödeme yapacaksan dolum esnasında içeri gidip şu kadarlık benzin aldım diyorsun adam kartı alıyor kodu girip ödüyorsun. 2 fiş veriyor, pompacı adam o 2 fişten birini alıyor, biri sana kalıyor. Ama nakitse kolay hemen veriyorsun pompacıya parayı, o da dolum bittikten sonra sana fişini veriyor.
    Çok teşekkürler dalga geçmeden anlattığınız için

• Ehliyetin yoksa binme yoksa birini öldürürsün içerde yatma

• arabanın markası ne ona göre cevap vericem
  • 2 yıldır ehliyetim var 1 yıldır araba kullanıyorum günlük 70 km. Daha hiç mazot almadım. Hafta sonları babam alıyor.

• once benzinciye giriceksin, bos bir pompanin yanina depon pompaya yakin olucak sekilde park edeceksin. depo kapagi sagdaysa pompa saginda olsun kolaylik olur ve yol kapamazsin. nakit alicaksan pompaci dayiya "kolay gele, 50 liralik benzin" diyeceksin ve parayi uzatacaksin. adam benzini doldurduktan sonra sana fis verir. kartla alicaksan yine pompaciya ne kadarlik benzin istedigini soyleyip icerdeki markete giriceksin. kasiyere arabani parkettigin pompa numarasini (pompanin oldugu kolonda yazar 1-2-3-4-5 gibi) soyleyip aldigin mikari soyleyeceksin. 12 numaraya 50tl gibi. yakit tipi belirtmene gerek yok onu sadece pompaciya soyliycen su kadarlik dizel benzin filan diye. kartla odeme yaptiktan sonra pompaci benzini doldurmus olur zaten kasiyerden aldigin iki fisi de pompaciya ver, o zaten alicagini alir digerini sana verir sende kalsin diye. daha sonra benzin dolduysa arabaya biniceksin. benzin hala doluyorsa basip gitmeye kalkma. benzin dolmus ve depo kapagi kapanmissa emniyet kemerini takicaksin, arabayi calistiricaksin. diger pompalardan gelen araclara dikkat edeceksin. yola baglanirken gelen trafige dikkat ederek benzinciyi terk edeceksin. kolay gelsin hocam

• Yaş kaç hocam kimse sormamış?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pompacıyla konuşmaktan çekinen asosyal dhlinin dramı
  • İmza atmadan koydurma benzini başa bela sonra

• general4242 kullanıcısına yanıt

• Hocam arabayı pompaya yanaştır benzin kapağını aç, bilmiyorsan nerden açıldığını yerini öğrenmeni tavsiye ederim. Sonra kaç tllik yakıt istiyordan söylüyorsun pompacı dayıya dolduruyor. Kredi kartıyla ödeyeceksen pompacıya kaç tllik benzin istediğini söylüyorsun sonra markete giriyorsun kaç ttlik benzin istediysen kartı satış görevlisine uzatıp söylüyorsun. Sonra şifreyi giriyorsun. Sonra 2 slip veriyor sana, ilk çıkan slibi benzin koymasını rica ettiğin pompacıya veriyorsun ve arabana binip gidiyorsun. pompacıyla satış görevlisine yalandan da olsa teşekkürler demeyi unutma. He nakitse direk pompacıya dayıya ver , para bütünse para üstünü de pompacı verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikincieldeguven.com -- 20 Mart 2019; 17:16:1 >
  • its not an S kullanıcısına yanıt
    avantajix unutulmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.