Şimdi Ara

Acil İngiltere Şehir Önerisi ve Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İngilizcem intermediate düzeyinde ve geliştirmek için İngiltere'ye gitmek istiyorum, bazı sorularım var. Öncelikle Eastbourne nasıl bir şehir tavsiye eder misiniz? Eastbourne 8 hafta haftalık 20 saat ders 14.000 TL, Londra 5 hafta haftalık 15 saat ders 10800 TL'ye geliyor toplam harcamalarım da dahil. Party shaker olmamakla birlikte eğlenmeyi, sosyalleşmeyi seven bir insanım. Siz hangisini önerirsiniz ve sebebini de açıklarsanız sevinirim. Ayrıca maddi olarak da imkanlarım çok geniş değil. Şimdiden teşekkürler.

• kim ne derse desin londra yi tavsiye et cunku orda birden fazla aksan duyacaksin ve alisacaksin. ben sahsen yillarca orda yasadigim icin bunu soyleyebilirim.

soyle ornek veriyim bazen ( gittiginde ) bir barda oturan atiyorum liverpool ve manchester li ingilizlerin birbirlerini bazi yerlerde anlayamadiklarini goreceksin :)

ingilizcedeki aksanlar bzimki gibi degil gercekten cok farkli sana hayatinda basarilar...
  • Öneriniz, ilginiz ve iyi dileğiniz için çok teşekkür ederim Başka fikri olan var mı arkadaşlar?
  • Ben Londra'yı öneririm, her şey elinizin altında olacak. Sıkılma gibi bir imkanınız olmayacaktır. Konaklama türünü vs belirtebilirsen tam isteklerin doğrultusunda net fiyatlar çıkartabilirim sana.
  • Londra hem pahalı hem türk nüfus fazla
    Ben tercıh etmezdım yanı ıngıltere ye gidecek olsam
    Zaten pound malum bır de londra nın pahalılığı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.