Arkadaşlar internet cafeme Oyun ve internet kullanımı için Monitör dahil komple bir sistem tavsiyesi istiyorum , işten ciddi anlamda anlayanlar yorum yaparsa çok sevınırım ekmek parası pesınde kosuyoruz .Monitör dahil 1.550 yi geçmeyecek şekilde olması terccıh sebebıdır.
Bu makınelerden 9 tane alacagım işlemci Amd olabılır , harddisk 2 TB olacak şekilde konfigrasyon çıkarırsanız çok sevınırım.
sımdıden hepınıze tesekkur ederım...
hocam eğer amd alırsanız elektrik parasından kurtulamazsınız şuanda internet cafelere baktığımda en üst olan yer i3 lü bilgisayar yapmış çünkü elektrik parası az oluyor bunu hesaba ekleyin isterseniz
quote:
Orijinalden alıntı: oktay_kacmaz
Arkadaşlar internet cafeme Oyun ve internet kullanımı için Monitör dahil komple bir sistem tavsiyesi istiyorum , işten ciddi anlamda anlayanlar yorum yaparsa çok sevınırım ekmek parası pesınde kosuyoruz .Monitör dahil 1.550 yi geçmeyecek şekilde olması terccıh sebebıdır.
Bu makınelerden 9 tane alacagım işlemci Amd olabılır , harddisk 2 TB olacak şekilde konfigrasyon çıkarırsanız çok sevınırım.
sımdıden hepınıze tesekkur ederım...
MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 183 TL
AOC 21.5" E2250Swdnk GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 276 TL
Toplam : 1540 TL.
Bu fiyata göre en iyisi.
bjk__murat
quote:
Orijinalden alıntı: oktay_kacmaz