Şimdi Ara

ACİL İPHONE 4 YARDIM LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 aldım 24 eylülde vodafone dan fakat resimde gördüğünüz gibi internetten düştünüz yada zaman doldu uyarısı veriyor. bir türlü versiyonu 4.1 e yükseltemedim sizce benden kaynaklanan bir hatamı yoksa bilgisayardanmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forevega -- 30 Eylül 2010; 13:46:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forevega
    Arkadaşlar iphone 4 aldım 24 eylülde vodafone dan fakat resimde gördüğünüz gibi internetten düştünüz yada zaman doldu uyarısı veriyor. bir türlü versiyonu 4.1 e yükseltemedim sizce benden kaynaklanan bir hatamı yoksa bilgisayardanmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler.

Cpten göremedim resmi ama başka bir pc den deneme şansınız var mı. Sorun sizin pc nz ve ağ bağlantınızdan kaynaklaniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: forevega
    Arkadaşlar iphone 4 aldım 24 eylülde vodafone dan fakat resimde gördüğünüz gibi internetten düştünüz yada zaman doldu uyarısı veriyor. bir türlü versiyonu 4.1 e yükseltemedim sizce benden kaynaklanan bir hatamı yoksa bilgisayardanmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler.

Cpten göremedim resmi ama başka bir pc den deneme şansınız var mı. Sorun sizin pc nz ve ağ bağlantınızdan kaynaklaniyor

denedim ama olmad malesef:(

• internet bağlantısından kaynaklanan bir durum olabilir ...
  • aman dur napıyon 4.1 e yükseltme sonra pisman olursun bak jb filan yapamazsın. telefonun seni durdurmaya calısmıs uyarı vermis bak, bisiyler demeye calısıyor

4.0.2 ye jb gelcek ama 4.1 e yukseltince bandında degisitginden jb yapacaksan yapamazsın telefonuna, sen bilirsin tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

aman dur napıyon 4.1 e yükseltme sonra pisman olursun bak jb filan yapamazsın. telefonun seni durdurmaya calısmıs uyarı vermis bak, bisiyler demeye calısıyor

4.0.2 ye jb gelcek ama 4.1 e yukseltince bandında degisitginden jb yapacaksan yapamazsın telefonuna, sen bilirsin tabi

vallaha dostum ben anlamam bu versiyon olaylarını.ama telefonu bilgisayara her bağladığımda yeni versiyon var yükleyin diyor.anlamadım valla ben bu işden birşey

• sen yeni versiyonu yukleme, altta bu uyarıyı birdaha gosterme secenegini tıkla iptal et, sonra forumdan jb nedir arastır. iyiki versiyon yukseltmemisim dicen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 14.3 hatasi Lütfen yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle resimden birşey göremediö
    Screen shot alırsanız daha iyi yardım alırsınız.

Diğer arkadaşlar da yeni alan adama versiyon yükseltme diyorsunuz?
    Belliki alalı 1 hafta dahi geçmemiş jb ten bahsediyorsunuz.
    Bir 4.1 e yükseltsin jb çıkasıya zaten cihaza hakim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen
    aman dur napıyon 4.1 e yükseltme sonra pisman olursun bak jb filan yapamazsın. telefonun seni durdurmaya calısmıs uyarı vermis bak, bisiyler demeye calısıyor

Adam Vodafone dan almış. Jb yapamaz demek nerden çıktı. 4.1 new baseband a sadece unlock yok. Unlockla da arkadasın isi yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.