Şimdi Ara

ACİL!! İSTANBUL CERRAH PAŞADA YATMAKTA OLAN DAYIM İÇİN KANA İHTİYAÇ VARDIR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Up
  • Geçmiş olsun kardeş
    Allah acil şifalar versin
  • Konu yukarida
  • Allah şifalar versin. Burada yetkili olan yönetici arkadaşıma söylüyorum.

Edit: Oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Şubat 2012; 18:13:38 >
  • geçmiş olsun.twitter hesabın varsa ordan çok takipçisi olan kişilere rica et retweet yapıyorlar ordaha daha yüksek ihtimal yardım çıkması
  • HOCAM İLGİLENEN ARKADAŞLARIMIN HEPSİNE TEKER TEKER TŞK EDERİM TWİTER HESAP YOK OLANLARINDA ORDAN İLAN VERMELERİ MÜMKÜNMÜDÜR BEN FACE VE DİĞER SİTELERDE HER BİR KOLDAN SALDIRDIM YARDIMCI OLAN OLMAYAN İLGİLENEN HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN
  • güncel arkadaşlar daha sonuca ulaşamadık
  • Acil!!! cerrah paşada yatmakta olan dayım için brh- kana ihtiyaç var yardımcı olabileceklerin lütfen benimle irtibata gecebilirlermi 0536 218 24 31 telefonla irtibata geçmeleri önemle rica olunur..

GÜNCEL
  • Twittera yazdim hocam, uarin tekrar yazacagim. B rh - en zor bulunan kanlardan. Bugun size, yarin kan verene...
  • Allah acil şifalar versin kardeşim uysa ilk ben bağışlardim bundan şüphen olmasın
  • up
  • Son durum nedir ? Gerekli miktarda kan bulundu mu ?
  • Bulunmuş olmalı hiç ses çıkmadığına göre. İnşallah iyi geçmiştir ameliyat.
  • up
  • Yaşım 16 kurtarmıyo yoksa verirdim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxozaltayxXx

Yaşım 16 kurtarmıyo yoksa verirdim :(

nasil kurtarmiyor.
  • 18 yaş kan veriyor
  • İnşallah bulunur nadir bir kan grubu bildiğim kadarıyla. Allahtan umut kesilmez...
  • Arkadaşlar ilgi gösteren herkezden yardımlarını esirgemeyen herkezden allah razı olsun aranılan kan bulunmuştur çok yoğundum tekrar dönemedim sizlere allah razı olsun admin gerekli müdaheleyi yapabilirsiniz hocxam herkeze saygılar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.