Şimdi Ara

ACİL!! İSTANBUL CERRAH PAŞADA YATMAKTA OLAN DAYIM İÇİN KANA İHTİYAÇ VARDIR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçmiş olsun. Zor bir kan grubu ben geçen hafta verdim bazen kan değiş tokuşu da yapılabiliyor. Onu öğrensene var mıymış öyle bir şey. Birde şöyle bir şey söyliyim imkanı olan gidip verin size bir kart veriyorlar bu kart sayesinde daha önce kan verdiğinizi için direk ne kadr kan verdiyseniz alma şansına nail oluyorsunuz. Bilgilerinize. Tekrar geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurca

ARKADAŞALR ACİL İNSANLIK NAMINA İSTANBUL CERRAH PAŞADA YATMAKTA OLAN DAYIMIN ADI MUSTAFA DEMİRBAŞ BRH- KANA İHTİYACI VARDIR
    YARIN ABAH SAAT 8DE AMALİYATA GİRECEKTİR YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARIN İNSANLIK ADINA 05389400239 NUMARAYLA İRTİBATA GEÇMELERİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR YAKIN ARAKDAŞLARIM VARSADA DİREK CERRAHPAŞAYA BAŞVURABİLİRLER İLGİLENEN ARKADAŞLARIMA ŞİMDİDEN TEŞŞEKÜR EDERİM :(

0536 218 24 31.

FORUM KAN BANKASI VARDI ORADAN NUMARALARI BUL ARA GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatanga.1988 -- 16 Şubat 2012; 18:24:08 >
  • duyarlı olan herkezden allah razı olsun arkadaşlar aranılan 3 unıte kan bulunmustur çok teşekkürler herkeze. dayımın durumu iyi. yoğunluktan dolayı giremedim foruma iyi akşamlar saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurca -- 18 Şubat 2012; 0:46:41 >
  • İYİ GÖZÜN AYDIN
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.