Şimdi Ara

(ACİL) Karadeniz Tur Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşimle beraber haziran ayında balayı için karadeniz turu düşünüyoruz... Daha önce herhangi bir turla Karadeniz i gezmiş olan varsa yardımcı olabilir mi? Ben karadenizutur.gen.tr adresinde var ama güvenemiyorum.İcem Tur tarafından organize edilmiş. Şirkete mail attım ama bana dönüş yapmadılar...

Turla ilgili bilgisi olan varsa bana yardım ederse sevinirim...

• ya demek ki karadenizi gören yok yaw acil die de yazdım gene sallayan yok
  • Saltur dan pek şikayet duymadım şu ana kadar.
  • ben turla degil de araba kiralayıp gezdim, süper yerler tavsiye ederim. güvenilir bir tur firması bul git. ama balayı için nasıl olur bilmiyorum. sonucta bol bol geziceksiniz. belli bir yerde kalıp dinlenme olmayacak.
  • Prontotour güvenilir diye duydum bi konuşun isterseniz. Canlı destek hizmetide var yardmcı olurlar büyük ihtimalle. Şimdiden iyi eğlenceler :)
  • izmirde oturuyosan Tiamo'ya bi bak derim. turizm otelcilik okuyorum ben de şikayet almayan ender tur acentelerindendir :)
  • ets var fiyatları fena değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrb ben Kadir İzmir'de subayım ve geçen yaz da arkadaşlarım karadeniz turu yapmak istiyorlardı. Onlara Karadenizde bi tur şirketi olan SALTUR'un adını verdim. Rehber Ahmet Bey var orda her türlü yardımı yapar orada size. Hatta karadenizin en yetenekli şoförü orada çalışıyor. İsmi Orhan . Kesinlikle yavsiye ederim arkadaşlarım çok memnun kalmışlar. İnanın sizde memnun kalacaksınız ve bu mailin sonunda bana tekrar teşekkür mesajı atacaksınız. İrtibat için dayımın telefonunu vereyim

Orhan ÇİFTYILDIZ: 0537 253 38 13
  • Yemre yazdım, tarihe bakıp sildim...Haziran geçeli 6 ay oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 14 Kasım 2011; 20:59:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.