Şimdi Ara

ACİL KENDİ KENDİNE RESET ATIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KOMUTANIMIN MAKİNASI PC KAFAYI YEMİŞ FORMATLADIM HALEN AYNISADECE KURARKEN SANAL BELLEK DÜŞÜK HATASI VERDİ BİR DEFA ŞİMDİ PC ÇALIŞIOR AMA KENDİ KENDİNE RESET ATIOR BİR MÜDDET SONRA YAKLAŞIK 5 DK YI BULUOR BAZEN AÇILIRKEN AÇILIOR BAZEN İLK AÇILIŞTA ATIOR ANLAMADIM NEDEN TAM ANLAMIYLA NEDEN OLABİLİR ACİL YARDIM İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER BU ARADA ARKADAŞLAR SİSTEM CPUAMD 1700+ 256 RAM ANAKART VIA VT8233A ENTEGRELİ MARKASI YAZMIOR :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bad_mad -- 22 Haziran 2007; 12:11:19 >

• işlemci ısısını knt et bazı bioslarda derece kotası koyarlar ve işlemci o kota derecesine ulaştıgında işlemci yanmasın dıye pc reset atmasını sağlar cpu sıcaklık degerlerını soylersen yardımcı olabılırım nerde askersın bu arada
  • güç kaynağı ! (Power)
  • ram takviyesi yapılmışsa mhz uyumsuzluğu veya iki adet ram ise ramler arası uyumsuzluk olabilir
  • power olamaz psu olsaydı sureklı aynı zamanda reset atardı
    farklı zamanlarda degıl dusuk sanal bellek uyarısıda ramlerde sıkıntı oldugunuda gosterırı onlarıda dene ama komutan arkadasın dedıgı gıbı psu alakası yok
  • CPU SICAKLIINDA 128F DERECE YAZIORDU YADA YANLIŞMI BAKTIM BİLMİORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ NERDEN ÖĞRENEBİLİRİM SICAKLIINI TEK ADET RAM VAR BU ARADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bad_mad -- 22 Haziran 2007; 12:14:05 >
  • AYRICA PC BİR SENEDİR AYNI RAMLE ÇALIŞIORMUŞ MHZ UYUMSUZLUĞU OLAMAZ BİNGÖLDE ASKERİM ÖZEL HAREKATTAYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bad_mad -- 22 Haziran 2007; 12:16:23 >
  • ram slotunu değiştirerek dene işlemci ısısı 57derece civarı biraz yüksek gibi işlemci fanında toz varmı fan problelimi bi kontrol et istersen biostan ısıya bakabilirsin veya istersen everest programı yolluyayım yükle ve orada window üzerinden işlemci ısısına bakabilirsin
  • güç kaynağı (Power) !
  • CPU SICAKLIĞI 55 DERECE ANAKART SICAKLIĞI 35C DERECE DÖRÜNÜYOR
  • normal. hem ,cpu'nin max sıcaklıgını biostan ayarlarsin. ama 60 veya 90 dır. cpu veya mb da sorun oldugunu sanmıyorum.

aga sen güç kaynağını ve fiş-priz kablosunu bi değiş dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.