Şimdi Ara

Acil. Kia Cerato1.6 CRDi EX 2007 model, temiz 64000 km 24000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kia Cerato 1.6 CRDi EX 2007 model,
    64000 km'de
    Sol taraf sürtmeden dolayı boyalı,
    kazası, değişeni yok,
    bütün bakımları serviste yapılmış,
    En son bakımı yeni yapılmıştır. Fren diskleri yağ , yağ filtresi ve hava, polen filtreleri değişmiş herhangi bir masrafı yok
    lastikler 5000 km önce değişmiş(michelin)

Bu araç için 24000 TL diyor arkadaş. 23500 tl'ye indirsek alınabilir mi?

• Eğer km orijinal ve sol taraftaki boyama gerçekten sürtünmeden dolayıysa alınabilir tabi,fiyat iyi bence
  • Fiyat iyidir, değerlendirilebilir bence de.
  • Teşekkür ederim cevaplar için. Değerlendireceğim, ön anlaşma yaptık sayılır. Büyük ihtimal alacağım inş.
  • KIA alırken dikkat etmelisin, forumda azılı düşmanları mevcut. Taarruza geçebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

KIA alırken dikkat etmelisin, forumda azılı düşmanları mevcut. Taarruza geçebilirler.

Arkadaş çok doğru söylüyor, birinini imzasında resmen aşağılama bile görmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Arkadaş çok doğru söylüyor, birinini imzasında resmen aşağılama bile görmüştüm

Ne yazıyordu?
  • Kia Cerato ve Ceed C-segmentinde arka tekerlerde tam bağımsız süspansiyonu olan sayılı araçlardan ikisidir . Fiyatına göre iyi araba bence, 115hp dizel motor falan gayet iyi...
  • Ekim ayında 45 bin deki 2006 1.5 Ex i acil olduğu için 20 ye vermiştim. 2007 1.6 Ex için fiyat bence iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: hilma

Merhaba,
    Kia Cerato 1.6 CRDi EX 2007 model,
    64000 km'de
    Sol taraf sürtmeden dolayı boyalı,
    kazası, değişeni yok,
    bütün bakımları serviste yapılmış,
    En son bakımı yeni yapılmıştır. Fren diskleri yağ , yağ filtresi ve hava, polen filtreleri değişmiş herhangi bir masrafı yok
    lastikler 5000 km önce değişmiş(michelin)

Bu araç için 24000 TL diyor arkadaş. 23500 tl'ye indirsek alınabilir mi?
  • Merhabalar, Bugun gittik arabayı gördük, test ettik. Araç gerçekten harika. Yol tutuşu, akışı, atikliği, konforu vs çok hoşuma gitti. İnş sorunsuz, güle güle kullanırız. Pazartesi satış işlerini halledeceğiz inş.

Bu arada fiyatı mı? 22750 tl ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

Kia Cerato ve Ceed C-segmentinde arka tekerlerde tam bağımsız süspansiyonu olan sayılı araçlardan ikisidir . Fiyatına göre iyi araba bence, 115hp dizel motor falan gayet iyi...

Yok ya?
  • merhaba

bende cerato almak istiyorum şuan iki araç var ilgilendiğim"

1. si 2008 model 70000 de değişeni olmayan 1.6 dizel advance 25000 tl

2.si 2006 model 60000 de değşen yok dizel base modeli 18000 tl

base modeli sizce nasıldır performans,kullanış konforu ve donanım özellikleri nasıldır
  • quote:

Merhabalar, Bugun gittik arabayı gördük, test ettik. Araç gerçekten harika. Yol tutuşu, akışı, atikliği, konforu vs çok hoşuma gitti. İnş sorunsuz, güle güle kullanırız. Pazartesi satış işlerini halledeceğiz inş.

Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur1984

merhaba

bende cerato almak istiyorum şuan iki araç var ilgilendiğim"

1. si 2008 model 70000 de değişeni olmayan 1.6 dizel advance 25000 tl

2.si 2006 model 60000 de değşen yok dizel base modeli 18000 tl

base modeli sizce nasıldır performans,kullanış konforu ve donanım özellikleri nasıldır

Donanım takıntınız yoksa ikisi de aynı araç,motor gücü,performans...Arada 2 yaş var,eğer paranız 2008 olana yetiyorsa 2008 advance alın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: cyrtocaramoorii

quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

Kia Cerato ve Ceed C-segmentinde arka tekerlerde tam bağımsız süspansiyonu olan sayılı araçlardan ikisidir . Fiyatına göre iyi araba bence, 115hp dizel motor falan gayet iyi...

Yok ya?

Ne için yok ya? Söyledikleri doğru arkadaşın.
  • quote:

Merhabalar, Bugun gittik arabayı gördük, test ettik. Araç gerçekten harika. Yol tutuşu, akışı, atikliği, konforu vs çok hoşuma gitti. İnş sorunsuz, güle güle kullanırız. Pazartesi satış işlerini halledeceğiz inş.

Hayırlı olsun.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Aracı yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Kullanımı çok zevkli gerçekten. Kesinlikle tavsiye ederim. Haftasonu Bursa'ya gittim geldim (İstanbul'dan). Uzun yolda daha bir keyifli oluyor ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.