Şimdi Ara

acil kış bebeği için yağlı radyatör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba antalyada yasıyoruz.salonumuzda klima var fakat yenidoğan bebekte klima kullanmak istemiyoruz.doktor yağlı radyatör önerdi fakat bu konuda bilgimiz yok.kullandıgınız memnun oldugunuz bir ürün var mı?biraz araştırdık fakir ve delonghi üzerinde duruyoruz.parası sorun değil.odamız 16 metrekare
    lütfen yardımcı olun:((

• quote:

Orijinalden alıntı: gulsah021

merhaba antalyada yasıyoruz.salonumuzda klima var fakat yenidoğan bebekte klima kullanmak istemiyoruz.doktor yağlı radyatör önerdi fakat bu konuda bilgimiz yok.kullandıgınız memnun oldugunuz bir ürün var mı?biraz araştırdık fakir ve delonghi üzerinde duruyoruz.parası sorun değil.odamız 16 metrekare
    lütfen yardımcı olun:((

Bebeğin olduğu odada klima kullanmayın.

DeLonghi alabilirsiniz. Mümkün olduğunca çok dilimli olanını alın 12 dilimlik modeli mevcut. Radyatör dışında ek ısıtıcılı modellerde var onlardan almanıza gerek yok bebeğin yanında kullanamazsınız.

Allah analı babalı büyütsün...

Saygılar...
  • cevabınız için çok teşekkür ederim.delonghi markanın 12 dilimliğini almamızı tavsiye edersiniz sanırım.mesela daha pahalı ama 10 dilimli bir ürün var.hangisinde rahat ederiz sizce?
    http://www.deveyuku.com/kategori/isitma---sogutma/yagli-radyatorler.aspx?MarkId=1499
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulsah021

cevabınız için çok teşekkür ederim.delonghi markanın 12 dilimliğini almamızı tavsiye edersiniz sanırım.mesela daha pahalı ama 10 dilimli bir ürün var.hangisinde rahat ederiz sizce?
    http://www.deveyuku.com/kategori/isitma---sogutma/yagli-radyatorler.aspx?MarkId=1499

Klasik dilimli radyatörlerde söylediğim şey geçerli. 10 Dilimli klasik radyatöre benzemeyen ürünün görüntüsü daha şık, firma ısıtma yüzeyinin daha geniş olduğunu söylediğine göre 12 dilim kadar ısı verir daha fazla bile olabilir. Bir avantajı da sivri kenarlarının olmaması.

Saygılar...

• 2 sene önce delongi 12 dilim yağlı radyatör aldım yaklaşık 15 metrekarelik odayı ısıtmaya çalıştım ama 2. gün cihazı geri gönderip ufo ile yola devam etme kararı aldım.İzmir gibi bir yerde odayı ısıtamadım.internetten memnun kalan birçok insan gördüğüm halde bilemiyorum belki bana gelen cihazda sıkıntı vardı.Benimde 3 aylık bebeğim var bu kış için biz kömür sobası yakmak durumunda kalacağız.Evde klimam vardı ancak arıza yaptı yenisini şimdilik alma durumum yok gibi ancak bizim çocuk doktorumuz ortamı ısıtma ve soğutma için ısrarla filtreli düzenli temizlenen bakımı düzenli yapılan klima öneriyor.24 saat açık kalacak ortam ısısını sabit tutacak bir klima kullanımının yanında yazın hafif aralık bir cam kışın ise 2-3 saatte bir havalandırılan bir odanın bebeğimize daha sağlıklı bir ortam oluşturacağını söylüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.