Şimdi Ara

acil kocular bi cvp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler cyhper da cok yakın bi arkadaşımın bi charı var 62 lvl warior beraber oynarken name change scroll sattık sonra aniden dc verdi şimdide invalid password diyo nolmuş olabilri aklına bişi gelen varmı cok tuhaf bi durum biz akıl sır erdiremedik premium da vardı aklına bi fikir gelen acil cvp yazsan emek verdi o kadar böle oyuna başlıyım artık ya........

• kardeş muhtemelen ya server reset yedi yada yeni patch geliyodur scrollu mercanttean almışsanız bişi diyememde eğer trade yapmışsanız o esnada dc yerseniz silinme riski vardır bu arada çar askıda kalmıştır bişi olmaz merak etme
  • invalid password olmuşsa ya trade attığn kişi seni hackledi yada yeni şifren gelicem mail adresine öneri junk maile bak inşallah bir şey olmamıştır
  • hacklenmiş olabilir
  • gerçekten olabilir
  • hackle alakası yok benimde başıma geldi onu gmler yapıo .
    amaçları bütün türkleri oyundan atmak. sizin nasıl türk olduğunuzu anladı derseniz
    üye olurken şehir soruyo ve çoğumuz türkiye yapmıştır ben sadece 1 karakterimde türkiye yaptım oda
    silindi . işte sebep ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  • tradele sattıysan sakat kardeş.Hacklenmiş olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheAssasian

hackle alakası yok benimde başıma geldi onu gmler yapıo .
    amaçları bütün türkleri oyundan atmak. sizin nasıl türk olduğunuzu anladı derseniz
    üye olurken şehir soruyo ve çoğumuz türkiye yapmıştır ben sadece 1 karakterimde türkiye yaptım oda
    silindi . işte sebep ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ne güzelde sallıyosun.Turkleri oyundan atsalar adamlar mali gelirlerinin %70 ini kaybetcekler

Bari savunabilecein bi teori at ortaya
  • %90 ı türk olan bu oyunda wolqanyc nin de dediği gibi %60-70 oranında TÜRK premium var banlayamazlar kolay diil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.