Şimdi Ara

Acil küçük kasa lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasayı koyacam yer dar olduğu için kasanın derinlik uzunluğu max 38 cm olmalı. piyasadaki ürün detaylarında derinliği 37cm olarak gözükenler var. hatta internetten bi tane sipariş verip aldım. dark marka 37 cm derinlik yazılmış tanıtımında. kutuyu açtığımda bende var olan kasadan da uzun olduğunu gördüm. 41.5 cm idi derinlik. adamlar plastik kısımları ölçmeden yazmış. haliyle iade ettim. şimdi bana yükseklik farketmez, genişlik farketmez, ( anakart ve güç kaynağı sığacak tabi :)) derinlik max 38 cm olan bir kasa varsa bildiğiniz marka model bana iletirseniz sevinirim...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dükkanıma bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: il60hami84

Arkadaşlar kasayı koyacam yer dar olduğu için kasanın derinlik uzunluğu max 38 cm olmalı. piyasadaki ürün detaylarında derinliği 37cm olarak gözükenler var. hatta internetten bi tane sipariş verip aldım. dark marka 37 cm derinlik yazılmış tanıtımında. kutuyu açtığımda bende var olan kasadan da uzun olduğunu gördüm. 41.5 cm idi derinlik. adamlar plastik kısımları ölçmeden yazmış. haliyle iade ettim. şimdi bana yükseklik farketmez, genişlik farketmez, ( anakart ve güç kaynağı sığacak tabi :)) derinlik max 38 cm olan bir kasa varsa bildiğiniz marka model bana iletirseniz sevinirim...

bende 39 cm lık var bıtane ama kasa aldım yarın oburgun gelcek bu kasa bosa cıkacak 1,5 aylık daha banada kucuk geldıgı ıcın degıstırıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

quote:

Arkadaşlar kasayı koyacam yer dar olduğu için kasanın derinlik uzunluğu max 38 cm olmalı. piyasadaki ürün detaylarında derinliği 37cm olarak gözükenler var. hatta internetten bi tane sipariş verip aldım. dark marka 37 cm derinlik yazılmış tanıtımında. kutuyu açtığımda bende var olan kasadan da uzun olduğunu gördüm. 41.5 cm idi derinlik. adamlar plastik kısımları ölçmeden yazmış. haliyle iade ettim. şimdi bana yükseklik farketmez, genişlik farketmez, ( anakart ve güç kaynağı sığacak tabi :)) derinlik max 38 cm olan bir kasa varsa bildiğiniz marka model bana iletirseniz sevinirim...

bende 39 cm lık var bıtane ama kasa aldım yarın oburgun gelcek bu kasa bosa cıkacak 1,5 aylık daha banada kucuk geldıgı ıcın degıstırıyorum

marka ve modeli nedir acaba

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

quote:

marka ve modeli nedir acaba

pm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.