Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
----Kırık model PlayStation 5 ---- Satıldı
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
düşüp kırılmış olabilir.
-
Cihazı kırıp kullanmak isteyenler için büyük nimet bu ilan. Fiyatı konusu başka tabii. Eder mi, bence çok fazla. Ama bu cihazın değerli olduğu gerçeğini değiştirmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet hocam bazı sürüm ve yazılımlar kırılmış .
-
biraz daha detaylandırırmısın.bu cihazın nesi değerli.. Örneğin şuan slim 15000 e alıp, kalan 15000 e 10 sene ps plus extra alıp ,bedava bir sürü oyun oynama imkanı varken bu cihazı değerli kılan nedir.
-
Hiç kırık cihaz kullandınız mı bilmiyorum ama çıkan oyunları indirip ücretsiz oynama imkanı değerli bir imkandır ps tarafında. Elbette ki kardeşlik vb diye tonla argüman sunulabilir. Sizin için değilse de emin olun çokça kullanıcı için önemli bir fark bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu anda üye olduğum torrent sitesinde 99 adet oyun paylaşılmakta. Offline olarak rahat rahat oynanabilir. Ayrıca korsan PS4 oyunlarını açtığıda söyleniyor. Dediğiniz gibi isteyen gider ps plus alır, ama bu cihazın piyasası malesef bu.
ufak bir bilgilendirme yapayım. 8,20 versiyon kırıldı diye çok ciddi söylentiler var. Göreceğiz bakalım.
-
eskiden olsa bu dediğin doğru da online oynayamadığım oyunu ne yapayım ben. hikaye modu bir yere kadar. ps plus almadıkça ben napayım play stationu. Online bu kadar revaçta değilken kırık ps revaçtaydı ama bitti artık.
-
Yani şu fiyatı yazmak kulağım çınlasın demek gibi bir şey gerçekten.
-
Bu cevabı yazarak kendi kulaklarını çınlattın bana... Seni ilgilendiren konu ne arkadaşım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Online olmadan kırık eski olayı kalmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ciddi alıcıyım elden alabilirim... dm'den konuşmayı tercih ederim
-
Mesaj attım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
biraz daha detaylandırırmısın.bu cihazın nesi değerli.. Örneğin şuan slim 15000 e alıp, kalan 15000 e 10 sene ps plus extra alıp ,bedava bir sürü oyun oynama imkanı varken bu cihazı değerli kılan nedir. |
eskiden olsa bu dediğin doğru da online oynayamadığım oyunu ne yapayım ben. hikaye modu bir yere kadar. ps plus almadıkça ben napayım play stationu. Online bu kadar revaçta değilken kırık ps revaçtaydı ama bitti artık. |
Yani şu fiyatı yazmak kulağım çınlasın demek gibi bir şey gerçekten. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X