Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır Xbox 9.nesil Gamepad - 2000 TL Satın Al 14 Ekim 2024 00:20 1 1 Sıfır Xbox 9.nesil Gamepad - 2000 TL Yeni bir bilgisayar topladım ve bu yüzden Xbox'ımı sattım. Xbox'ımı satarken gamepadi bilgisayarda kullanmak üzere kolsuz olarak sattım. Aldığım cihaz garantili olduğu için kendi gamepadimi servise gönderdim; hafif bir analog drift problemi vardı. Bu nedenle, "garanti var" diyerek gönderdim. Sonrasında tarafıma sıfır bir gamepad gönderildi. O gamepadi, yukarıda belirttiğim gibi, sadece bilgisayarda test etmek için açtım; oyuna bile girmedim.Ürün sıfır üründür resimlerden 'de görüldüğü gibi.Gereksiz polemik yaratmadan önce, sattığım ürünün sıfır olduğunu ve resimlerinden de belli olduğunu belirtmek isterim; hiç kullanmadım. Sadece 2. el piyasasına göre bir fiyatlandırma yaptım. "Sıfır, hiç kullanmadım" diye sıfır fiyatı yazmadım. Lütfen gereksiz polemik veya fiyat indirim taleplerinde bulunmayın. Sahibinden.com üzerindeki piyasa fiyatından daha uygun bir fiyat yazdım.Bu arada hala garantisi devam etmektedir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 27 Şubat 2025 Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır Xbox 9.nesil Gamepad - 2000 TL [SATILDI] Full + Full XBOX Series S 3 Yıllık GamePass'li ve Premium Oyunlu Hesabıma Ortak Arıyorum.