Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 3 Yıllık GamePass'li ve Premium Oyunlu Hesabıma Ortak Arıyorum. Satın Al 16 Şubat 2023 20:03 1 1 3 Yıllık GamePass'li ve Premium Oyunlu Hesabıma Ortak Arıyorum. Merhaba iyi günler hesap bu şekilde;3 Yıllık GamePassve şu oyunlar vardır;RDR2Elden RingGTA 5AC Valhalla Deluxe VersiyonCyberPunkThe Witcher 3: Wild Hunt – Complete EditionModern Warfare 2Mount & Blade II: BannerlordP1 ve P2 Olayını fazla bilmediğimden;Hesap benim ana hesabım ve kendim bu hesaptan oynayacağım.Alan Arkadaş giriş XBOX 'ı yapıp başka oturumdan giriş yapacak.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır Xbox 9.nesil Gamepad - 2000 TL [SATILDI] Full + Full XBOX Series S 3 Yıllık GamePass'li ve Premium Oyunlu Hesabıma Ortak Arıyorum.