Şimdi Ara

-acil- kuşum kabız oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kuşum afedersiniz sulu dışkı yapıyordu dün akşam 4 leblebiyi ezdim yemine karıştırdım yedi falan şimdi dışkısı az simsiyah ve uyuyo hep ne yapmalıyım kuşçuyada götüremem evde neler yapmalıyım

• ayağını yumruk yaptı arkadaşlar açmıyor lütfen yardım
  • Dostum sorunu önemli gözüküyor bir veterinere götürsen daha iyi. Birde sosyopet.com da veterinere sor bölümüne yazarsan belki veteriner hek. daha açıklayıcı yorum yapabilir.
  • arkadaşlar kuşum galiba gidici hayvan göz göre göre benim yüzümden ölecek iyi gelir diye internetteki bir takım insanların söylediklerine uydum ve hayvan ölüyor.kuşçuya gittim vitamin ve mama verdi ama yarayacağını sanmıyorum hayvan uyumaktan başka birşey yapmıyor.
  • keşke ilaç kullansaydınız leblebi falan bos iş vitaform almalıydınız
  • arkadaşlar sanırım kendine gelmeye başladı kafese tırmanmaya başladı,yemde veriyoruz 3 avuç yiyor.dışkısını şöyle izah edeyim,tamamen sıvı ve simsiyah beyazlıklar var arasında düzelir umarım bu arada maması var kuşçudan aldığım iyi gelir dedi leş gibi kokuyor tatlımtrak kokusunu geçtim hayvan bile yemiyor vitaminli su içiyor biraz ama
  • arkadaşlar su içmesi için suyuna birer birer yem atıyorum hop anında yiyor,bir sakıncası olur mu
  • arkadaşlar kuş aşırı halsiz olduğu yerde uyuya kalıyor.yem vermekle iyimi ettik acaba?sindiriminde sorun var mıdır?gerçi bayağı aç kaldı ondan sonra verdik ama çok yorgun ve bitkin.yer seviyesinde uçabiliyor.hayvan benim yüzümden ölecek.lütfen yardım veterinere götürsem kesin iyileştirir mi?
  • kuş mıçmaya başladı sıvıdan katıya döndü ve yeşile gidiyor rengi ama baya bir büyük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.