Şimdi Ara

Muhabbet kusum kabiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
56.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kabiz oldu arkadaslar sisiyor ve uyuyor ama yinede oyuncu.Sanirim ciddi bir sorun yok ama Olur mu napicam kurtulur mu nasil kurtulcam acill yardimm

• Yapay Zekanın Yanıtı

Muhabbet Kuşlarında Kabızlık

Muhabbet kuşlarında kabızlık, gastrointestinal sistemde dışkının sertleşmesi ve geçmesi zor hale gelmesiyle oluşan bir durumdur. Kabızlık çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve kuşunuzun sağlığına zarar verebilir.

Muhabbet Kuşlarında Kabızlığın Belirtileri:

• Nadiren dışkılama
    • Sertleşmiş ve kuru dışkılar
    • Tıkınma
    • İştahsızlık
    • Uyuşukluk
    • Karın ağrısı (karında şişlik ve hassasiyet)

Kabızlık Nasıl Giderilir:

• Yeterli Su: Muhabbet kuşunuzun her zaman temiz ve taze suya erişimi olduğundan emin olun. Su, dışkıları yumuşatmaya yardımcı olacaktır.
    • Lifli Besinler: Kuşunuzun beslenmesine lifli gıdalar ekleyin, örneğin meyve, sebze ve yulaf ezmesi. Lif, dışkıların hacmini artırmaya ve geçişini kolaylaştırmaya yardımcı olur.
    • Isı: Kuşunuzu sıcak bir ortama yerleştirin. Isı, bağırsak hareketlerini uyarabilir.
    • Hafif Masaj: Kuşunuzun karnına nazikçe masaj yapın. Masaj, bağırsak hareketlerini teşvik edebilir.
    • Veteriner Kontrolü: Kabızlık devam ederse veya kuşunuz diğer semptomlar gösteriyorsa veteriner hekime başvurun. Veteriner hekim, altta yatan herhangi bir tıbbi durumu ekarte edebilir ve uygun tedaviyi önerebilir.

Önemli Notlar:

• Muhabbet kuşlarının kabızlığı önlemek için dengeli ve sağlıklı bir beslenme ile düzenli egzersiz yapması gerekir.
    • Kabızlık tedavi edilmezse dehidrasyon, beslenme bozukluğu ve hatta ölüme yol açabilir.
    • Kuşunuzun dışkısını düzenli olarak kontrol ederek kabızlığın erken belirtilerini tespit edebilir ve gerekli önlemleri alabilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kabızsa marul falan yedir düzelir ama kabız oldugunu nerden anladınız kabarıyorsa ishaldir üşütmüştür resim eklermisin veterinere gitmen daha dogru olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: eski acik

kabızsa marul falan yedir düzelir ama kabız oldugunu nerden anladınız kabarıyorsa ishaldir üşütmüştür resim eklermisin veterinere gitmen daha dogru olur

Burdaki veterinerler kusa bakmiyor resmi atarim birazdan hocam 1 saat sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

quote:

Orijinalden alıntı: eski acik

kabızsa marul falan yedir düzelir ama kabız oldugunu nerden anladınız kabarıyorsa ishaldir üşütmüştür resim eklermisin veterinere gitmen daha dogru olur

Burdaki veterinerler kusa bakmiyor resmi atarim birazdan hocam 1 saat sonra.

Alıntıları Göster
    çok ama çok az maydanoz yedir çok azda marul yedir.eğer varsa armutta ver çok etkilidir.

• Ishal mı kanız mı

Muhabbet kusum kabiz
  • Upppp
  • Diskisina bak sulu ise ishaldir ishal kusu oldurebilir ishal icin ilaci var 5 lira fln suyuna damlatirsan 1 haftada iyilesir. Ceyranda birakma
  • quote:

Upppp
    üşütmüş sanki kabarık gibi kus
  • Dışkısı kuru arkadaşlar napıcam ölmesın
  • Up
  • Açıl yardım
     Muhabbet kusum kabiz Muhabbet kusum kabiz

• Beyler hayvan orta canlılıktan diğer kışla muhabbet edıyor oynuyor hopluyor o duvardan o duvara izliyor. Ama böyle şişip uyuuyor hamilelik belirtisini acaba ama şişip uyuyor dün daha beteri sımdı daha canlandı yardım napıcam
  • Diskisinin resmini at
  • K.b işim oldugum için ıafesı temizleyeceğim açıl yardım

Muhabbet kusum kabiz
  • quote:

K.b işim oldugum için ıafesı temizleyeceğim açıl yardım

Muhabbet kusum kabiz

kuşun kafesi pislik içinde suyunu 2 günde bir değiştirmen lazım ceyranda bırakma dışkısından ishal olduğunu düşünüyorum tam belli olmuyor resimden kaliteli değil top şeklinde olur genellikle dışkısı dışkısının etrafında sarı sıvı leke bırakmışsa ishaldir petshoplardan 5 liraya ishal ilacı al. 5 lirayada vitamin al.

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

Muhabbet kusum kabiz

kuşun kafesi pislik içinde suyunu 2 günde bir değiştirmen lazım ceyranda bırakma dışkısından ishal olduğunu düşünüyorum tam belli olmuyor resimden kaliteli değil top şeklinde olur genellikle dışkısı dışkısının etrafında sarı sıvı leke bırakmışsa ishaldir petshoplardan 5 liraya ishal ilacı al. 5 lirayada vitamin al.

Alıntıları Göster
    veterinere gitte ölmesin kus yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

Muhabbet kusum kabiz

Alıntıları Göster
    Hocam dersler yüzünden temızlıyemedm k.b bu aradan ishal ilacı alıcam yarın hemen suyuna 5 damla falan lımon damlattım iyileşir mi durumu nasıl yeni foto atıcım bu arada

• Bode fazla su ıcmıo napıcam
  • Hop. Veterınere götür demmeyin 5 veterıner var hepsıde bakmıyor napıcam yardım.
  • quote:

Hop. Veterınere götür demmeyin 5 veterıner var hepsıde bakmıyor napıcam yardım.
    muhabbetkusu.com.tr ye üye ol konu ac bari ne diyeyim resim yok bişey yok napcam kusu görmeden kimse bişey diyemez kusun 3 4 resimini çek poposunu çek pisliğini çek yükle o siteye mutlaka ilgilenecektir evcil hayvan alırken lütfen hasta olabilceklerinide düsünerek alalım veterineri ilacı vb de evcil hayvan bakmanının zorunluluklarıdır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.