Şimdi Ara

Muhabbet kuşum 3 gündür ishal

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuşum 7 aylık falan mantar oldu mantax ilacı aldım fakat bu sefer de ishal oldu 3 gündür çok sulu bi şekilde dışkılaması var endişeleniyorum şimdi de siyah bi şekilde dışkıladı. Mantax kullanan falan kullanan var mı aranızda lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

• Hocam sicak tutmaya ozen gosterin. Kuslar ruzgara karsi cereyana karsi cok hassaslar. Ishal agir bir hastalik onlar icin ama atlatilamaz degil. Size en yakin veterinerden oneri almayi ihmal etmeyin. Gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BisikletJantı B kullanıcısına yanıt
    Özellikle dikkat ediyorum sıcak odada tutuyorum cam açtıklarında falan kesinlikle o odada bulundurmuyorum ishal olma sebebinin ilaçtan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve endişelenmeye başladım siz ilacı biliyor musunuz acaba? Teşekkürler.
  • aliş67 A kullanıcısına yanıt
    Malesef ilaci bilmiyorum. Muhabbet kusu beslemeyeli uzun zaman oldu. Bu yavrular icin aklimda kalan cok hassas olduklari ve ust mesajda dedigim gibi ruzgar hadisesi.
    Evet gerçekten öyleler, anladım çok teşekkür ederim.
  • aliş67 A kullanıcısına yanıt

Rica ederim umarim iyilesir yavrunuz.

İnşallah iyileşir bi an önce🥺
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Hasta mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim kuşumuz iş bilmez bir veteriner yüzünden bu mantar ilaçları yüzünden öldü. Başka bir veterinere en kısa zamanda götürün.

• Facebook kullanıyorsanız ya da hesap açarım sorun değil derseniz Samet Can Emek'e ulaşın.Sorununuzu çözer.

• Merhaba hocam muhabbet kuşunda baya tecrübeli olduğumu düşünüyorum yaklaşık 22 23 yıldır kuş bakıyorum bu 2. kuşum hep 10+ yıl yaşadı kuşlarım ve sonuncusu hala yaşıyor 12 yaşına girecek kuşuna marul maydanoz elma vs yeşillik veriyorsan ishal yapar verme ve suyuna damlatılan B vitaminleri var petshoplardan bulabilirsin onlardan ver kuşun düzelecektir. her gün suyu tazelemeyi unutma tüyü kadar ömrü olsun bol şans

• Muhabbet kuşunun ve dışkının fotosunu atabilir misiniz buraya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.