Superonlie Verilen Taahhütü Yerine Getirmeme
Herkese merhaba,
Evimizdeki Türk Telekom interneti Turkcell Superonline'a geçirmek için araştırma sürecine başladık. Bölgemizde 35 Mbps sağlanabildiğini öğrenince Superonline ile iletişime geçtim. 0850 477 53 30 numaralı hattaki h** hanım 35 Mbps'lik açık port olmadığını, başvuru yapılması gerektiğini, müşterilerin başvurularının da daha hızlı sonuçlandığını söyledi. Bunun doğrultusunda bana 16 Mbps'lik paketi bağlamayı önerdi. Kendisinin söylediğine göre başvuru 2 hafta içinde sonuçlanıyor ve 35 Mbps'lik pakete kesin geçiş yapıyorduk. Bunun teyidini istediğimde ise kendisinden, bu numaradan ona ulaşabileceğimi, işlemlerimizi ise zaten kendisinin yapacağını söyleyerek beni 16 Mbps'lik pakete ikna etti, gelip kurulum yapıldı ve aboneliğimiz başladı. Bugün ise 532 numaralı numaradan arandım ve başvurumun reddedildiği bilgisini aldım.
Sebebini sorduğumda ise tüm portların dolu olduğu bilgisini verdi telefondaki hanımefendi. Bende madem öyle bunu bana neden pazarlama taktiği olarak sunuyorsunuz, bu yalan beyan siz bana söylediğiniz hizmeti vermiyorsunuz dediğimde ise de yapacak bir şey yok tarzı şeyler söyledi. Tekrar h** hanım'ı aramak için telefonu kapattım ama tahmin edersiniz ki kapı duvar, kendisine ulaşamıyorum. Hala da evde 16 mbps'lik paket ile sürünüyoruz. Üstelik 16 ları bile göremiyoruz. Bu sıkıntıyı çözmek için ne yapmalıyım, bu arkadaşları nereye şikayet etmeliyim bana fikir verirseniz çok sevinirim. Herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Merhaba is-ofis-borsa-film dizi amaclariyla kullanacagim beni yillarca goturecek 15-16 bin tl civarlarinda alabilecegim hafif ve hizli bir thinkpad modeli ariyorum. Islemci modeli ve teknoloji acisindan guncel olmasi guzel olur. Simdiden tesekkur ederim.
Almanyada Tercüman+Fuarda Destek Olacak Yardımcı
Herkese merhaba,
25-27 Ocak Almanya Münih'de ki fuara Türkiye'den gezmek için katılacağız. Orada bize hem destek olacak hem de fuar da insanlarla anlaşmamıza yardım edecek kadın yardımcı arıyoruz. Tercihen Türkçe-Almanca bilen biri gerek ama İngilizce-Almanca da kabulümüz. Aynı zaman da tekstil aksesuarları konusunda da bilgili olması gerekiyor. Nerede bulacağımı bilmediğim için burada konu açtım. Tercüman sitelerini ya da böyle insanlarla tanışabileceğim platformları söylerseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
440-450 bin bandında öneri
2014 opsiyonlu a180 aracimi degistirmeye karar verdim. Ama başlıkta bahsettiğim aralıkta arac bulamiyorum. Yine premium markalardan devam etmek istiyorum. Önerilerinizi alabilir miyim arkadaslar?
Kendini Tanımak
Selamlar. Uzun zamandır foruma girmiyorum. Konu dışı hala aynı formundadır saçma sapan yorumlar gelmesin niyetiyle konuyu buraya açıyorum.
Kendini tanımak bilmek ile alakalı bazı problemlerim var. Belki birisi bir ışık yakar bir yol gösterir neticesiyle sizlere yazıyorum. 23 yaşında bir üniversitede sevmediğim bir bölümü okuyorum. Güç bela bir şekilde sonuna geldim haziranda bir sıkıntı olmazsa pandeminin de yardımıyla mezun olup endüstri mühendisi olucam. Babam hali hazırda tekstil ile uğraşıyor ve benim de bu işi yapmamı istiyor. O yüzden işle alakalı hiç bir zaman çekincesi olmadı. Ama benim ne bu işte ne mühendislikte hevesim var. İşin kötü tarafı neye hevesim ve yeteneğim olduğunu da bilmiyorum. 7 ay depresyon tedavisi gördüm ilaçlar terapiler vs ama bir faydası olmadı ve hatta daha kötü duruma geldim. O karanlığın içine iyice gömüldüm. Hiç bir şeyden keyif alamiyor zevk aldığım şeyi bulamıyorum. Eve hapsolmuş durumdayım. Heves ve enerjim sıfır durumda. Bunca yılım resmen boşa geçti ve geçmeye devam ediyor. Şimdi size sormak istiyorum. İnsan kendini nasıl tanır, kendisini nasıl oyalar? Bu beladan nasıl kurtulur?
Hepsiburada rezaleti! Ne yapmam gerekiyor?
|
|
Instagram işletmesine isim (Yemek Ödüllü)
|
Bilgisayar Sinirimi Bozmaya Başladı
Mercedes amblemi çaldılar
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 312
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.891 (Bu ay: 202)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 121 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic