Muhabbet kuşum ishal oldu, halsizdi ve tüylerini kabartıyordu, iştahı da yoktu. Veterinere gittim üşütmüş dedi. antibiyotik (amoksisilin), demir ve çinkolu ishal önleyici damla (avi-diar diye bir şey var) bir de vinegar-ginger (sirkeli bir şey suyuna katıyorum) verdi. 7 gün kullanın kontrole gelin dedi. Pazartesi, salı, çarşamba kullandım yani bugün de ve kuşum iyileşti. Ne halsizliği kaldı ne de tüylerini kabartıyor, yem de yiyor epey, su da içiyor ve eskisi gibi hareketli. İlaçlara devam etmeli miyim bir zararı olur mu acaba? Yoksa bırakmalı mıyım? Yani ilaçları vermeye devam etsem 7 gün boyunca kuşumda bir sorun olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
muhabbet kusum hastalandi veterinere gittim
-
-
Buraya da şimdi kayıt oldum çünkü kuşum ilk ishal olduğunda buradan epey kişinin önerilerini okumuştum ve yardımcı olmuştu. Şu avi-diar'ı ben kuşum ilk ishal olduğunda shop'tan almıştım normalde vitamin gibi bir şey ,fotoğrafını atmaya çalışacağım, ve suya katılıyor. Ama veterinere gidip gösterdiğimde inceledi ve dedi ki bu iyiymiş normalde 3 ilaç verecektim ama bunu kullanın iki ilaç vereceğim dedi ve avi-diar'ı ilaç olarak kullandım. Antibiyotik ve avi-diar sabah akşam bir damla, gagasına koyuyorum o içiyor oradan. Zararı olur mu ya, tırsıyorum bir şey olacak diye kuşuma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotoğrafını atamadım sanırım ama avi-diar'ın arkasında yazanı yazayım:
KULLANIM SAHASI: AVI-DIAR Çözelti; muhabbet kuşu, kanarya, papağan gibi kafes kuşlarının ve güvercinlerin beslenmelerinde, demir ve çinko mineralleri ihtiyaçlarını karşılar Bağışıklık ve sindirim sisteminin gelişimine katkıda bulunur. Bağırsak florasının güçlenmesini ve dengelenmesini sağlayarak ishal oluşumunu önlemeye yardımcı olan aromatik bir yem katkı ürünüdür.
KULLANIM ŞEKLİ: Bir kuş için; orta boy
suluğa (-100 ml) 20 damla ilave edilir. Güvercinler ve büyük papağanlar için; orta boy bir suluğa (-100 ml) 30 damla İlave edilir Kuşların suları iki günde bir kez değiştirilir Tazelenen suya tekrar uygun miktarda AVI-DIAR Çözelti ilave edilir.
Yazıyor.
Kuşumun ishali geçti bunu verneye devam edeyim mi ve antibiyotiği de?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X