Şimdi Ara

Muhabbet kuşu ve ishal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Erkek dişi bir kuşum var
    Geçen gece elime kondu ve pisledi dışkısına baktigimda su gibi saydam renkte bir sıvı vardı dışkısının etrafinda. Ben ishalden şüphelendim avidiare diye bir ilaç vardi ondan verdim kuş çok hareketli gorunurde bi sıkıntı yok ama dışkıyı o şekilde gorunce tedirgin oldum napmaliyim sizce sorun var midir ?

(bu arada iki gün önce serçe parmağı kadar elma içi vermiştim ondan da olabilir mi ?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada dalgınlıkla erkek dişi yazmışım
    erkek cinsiyeti diye okuyalim :D

• Sıkıntı yapma benim kuşum erkek yeşil renkli şu an 5 aylık bir iki sulu dışkı bırakmıştı bende korktum ishal diye ama bişey olmadı hiçbişey kullanmadım şu an gayet sağlıklı

• Şuan benimkinde de sıkıntı kalmadı gibi normal mıçıyor

• 0-6 ayda ishal normal
    Yem yeemesine Özen gösterin
    Sadece yeşil gıda ve meyveyle beslemeyin
    Hava akımının olduğu yerlerde bırakmayın
    Eğer yem yemesine rağmen oluyorsa kaliteli yem verin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quik marka yem kullanıyorum. Sizce nasıl ?

• Ben kanarya besliyorum muhabbet kuşu gibi olurmu bilmem ama deneyimlerimi söyliyim. Dediğin gibi elma içinden ishal olmuş olabilir. Ben 2 günde 1 dilim salatalık veriyorum eğer 2 ye çıkarırsam ishal başlıyor. Onun dışında ananas şeftali felanda ishal yapar sulu meyveler olduğu için. Çözümü içinde bir ilaç varmı bilmiyorum kendi kendine düzeliyor :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum 3 gündür ishal
    4 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sternemir

Ben kanarya besliyorum muhabbet kuşu gibi olurmu bilmem ama deneyimlerimi söyliyim. Dediğin gibi elma içinden ishal olmuş olabilir. Ben 2 günde 1 dilim salatalık veriyorum eğer 2 ye çıkarırsam ishal başlıyor. Onun dışında ananas şeftali felanda ishal yapar sulu meyveler olduğu için. Çözümü içinde bir ilaç varmı bilmiyorum kendi kendine düzeliyor :D

Düzeldi zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: alpingo95

quote:

Orijinalden alıntı: Sternemir

Ben kanarya besliyorum muhabbet kuşu gibi olurmu bilmem ama deneyimlerimi söyliyim. Dediğin gibi elma içinden ishal olmuş olabilir. Ben 2 günde 1 dilim salatalık veriyorum eğer 2 ye çıkarırsam ishal başlıyor. Onun dışında ananas şeftali felanda ishal yapar sulu meyveler olduğu için. Çözümü içinde bir ilaç varmı bilmiyorum kendi kendine düzeliyor :D

Düzeldi zaten

O zaman sorun yok :) Ama tekrar olursa neden diye düşünme o yüzden yazdım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.