Şimdi Ara

Muhabbet kuşu yıkanmama problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuşu alalı 1 sene 1 ay oldu. Aldığımda 20 günlüktü bu konuyla ilgili diğer başlıklarda yazdığınız bütün yazıları okudum. hepsini denedim küvet aldım olmadı geniş banyoluk aldım olmadı sevdiği oyuncakları yiyecekleri suya koydum o da olmadı hatta ayna hastası küçük aynayı önce ona gösterdim sonra suya koydum sadece suyun kenarına geliyo kafasını sokuyo sudan içiyo gibi yapıyor bir daha da suya yanışmıyo. 1 senedir ne yaptıysam sevdiremedim ben buna suyu başka bir yöntem bilen veya yardımcı olabilecek biri var mı ? devamlı da kaşınıyo ne yapabilirim bu konuda ?

• Yakala muslugun altina sok ne diye ugrasiyosun ki ben anlamadim
  • Bizim rahmetli puşkin geldi aklıma.Onun da su ile arası yoktu.Bende onu yakalar,banyoya götürür,önceden hazırlamış olduğum ılık suda yıkardım.Hemde şampuanla,kafa bölgesi hariç.Eski diş fırçamla hafif kese bile atardım.Tertemiz olurdu
  • Kuşu yakala hafif ılık akan suyun altına vücudunu sok, biraz sabunu köpürtüp sırtını sıvazla. Duruladıktan sonra hemen bez veya kağıt havluyla kurula.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki de aynı. Ben de daha yavruyken almıştım. Banyosunu takınca kesinlikle içine girmiyor sadece yaklaşıp su içiyor. Ama suluğuna vitamin falan koyduğumda renginden midir nedir, kafasını içine sokmaya çalışıyor üst kısmını ıslatıyor
  • parmaklarını suya batır, ona doğru serp.. su sıçratma şakaları gibi, en makulu böyle..
  • Abilerim kardeşlerim dediğiniz gibi yakalayıp suyun altına sokmak istemiyorum cünkü ilerde sudan korkmasına sebep olmak da istemem baska videolara baktım kendi kendine lavaboda suyun altına gireni mi dersin banyoluğundan cıkmak istemeyini mi dersin hepsi var benim kuşu nasıl alıştırabilirim başka onu merak ediyorum dün kafesle beraber yağmurlama yöntemini kullandım banyoda duş başlığından kafesin belli yerine tuttum ılık suyu ilk korktu ama sonra bi yanastı ıslandı gene gitti zormalamadım bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet Kuşu Tırnak Kanaması
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bide yakalama işi çok sakat maşallah bi ısırıyo koparacak sanki
  • Suyu ılık şekilde ayarla direk kafesteyken dök üstüne gitsin biz öyle yapıyoz
  • 1 seneden fazla oldu daha hic yikamadim

• YIKANMASI ÇOK ÖNEMLİ MUTLAKA YIKANMASI ALZIM DENMESE BENİM DE ÖYLE Bİ DERDİM YOK DA MÜTHİŞ KAŞINMAYA DA BAŞLADI İKİ DAKKA DURAMIYO OYUNA BİLE DALAMIYO KAŞINMA YÜZÜDEN BİTLENDİ SANDIM KUŞCUYA GÖTÜRDÜM BİT YOK DEDİ YIKANSA HOŞ OLUR DEDİ AMA HAYVAN İNAT ETTİ YUIKANMIYO YA :D
  • AMERICOS kullanıcısına yanıt
    Usta senin dediğin gibi yıkadım en son zorla :) Millet lavaboyu açıyo kuş kendi yıkanıyo benimki fena :D hep ugrasması olmasa kendi kendine yıkansa harika olacak sevdirecem en sonunda ona suyu :D
  • Benim çok kuşum,papağanım oldu dostum sana önerim hayvanı kendin yıkama kuş senden korkar ve soğur.masanın üstüne bir kase yok içine su doldur eline al yavaşça içine bırak kaçmaya kalkıcaktır elinle çok az ıslat kanatlarına su koy zamanla alışacaktır. Şampuan filan kullanma kuşun bitlenirse bit spreyleri var onu kullanabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.