Şimdi Ara

Sevgilimin Ailesiyle Tanışmaya Gidiyorum[Tanisildi Iceride]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
3
Favori
8.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasipse Pazar günü(27.01.2013) kız arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gideceğim.
    Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Lütfen ciddi yorumlar yazın, bu şekilde tecrübesi olan arkadaşların tavsiyeleri benim için çok önemli. Şu anda bile fazlasıyla heyecan var üzerimde, o gün tavan yapar herhalde...
    Kafama takılanlar şunlar:
    1-Giderken ne götürmeliyim?(Çiçek, çikolata, tatlı vs)
    2-Nasıl davranmalıyım?
    3-Nasıl giyinmeliyim?(Spor, Klasik, Takım elbise vs)
    4-Kızın anne ve babasına nasıl hitap etmeliyim?
    5-Ne kadar süre kalmalıyım?(Şehir dışı olduğu için sabah 8 gibi gidecegim,Aksam donus otobusum ogleden sonra 3 ve aksam 7 var.)

&

26.01.13 Saat 23:00 Otobuse bindim.
    27.01.13 Saat 06:30 Kayseri'ye indim.
    27.01.13 Saat 07:30 Kayseri otobusun servisiyle merkez Cumhuriyet Meydani'na ulastim ve kiz arkadasimla bulustum ailesiyle tanismak icin saat oldukca erkendi o da benim kadar heyecanliydi ogle vakitlerine kadar gezmeyi planladik. Hava sabahleyin yagmurluydu ilerleyen saatlerde yagmur etkisini kaybetti biz de Erciyes'e gitmeye karar verdik dolmusa bindik. Dolmus yukarılara dogru tirmandikca yogun bir kar yagisi vardi.
    27.01.13 Saat 14:00 Erciyes'den tekrar merkeze donduk Forum Kayseriyi gezdik.
    27.01.13 Saat 15:30 Forum Kayseriden kiz arkadasimin evine yaklasik 15 dakika yuruyerek ulastik. Dedim sen onden gir ben arkana saklaniyorum. Neyse girdim iceri annesi karsiladi annesinin elini optum hosgeldiniz dedi salona gectim babasi da o arada tam namaz kiliyormus diger odadaydi yaklasik 4-5 dakika sonra o da geldi onun da elini optum. Hep beraber salona oturduk bana ilettikleri sorulari sirasiyla siraliyorum;
    1. Nerelisiniz? Memleket ve dogdugum yerden kisaca bahsettim.
    2. Mesleginiz? Hangi universiteden mezun oldugumu ve suanki calistigim yerdeki pozisyonumdan bahsettim.
    3. Anne ve babanin meslegi? Anne ve babanin ne is yaptiklarindan bahsettim.
    4. Kac kardessiniz? Kardesiniz ne yapiyor? 2 kardes oldugumu onun da okudugundan filan bahsettim.

...cay ikram edildi caylari yudumlarken meslegimle ilgili detaylardan bahsettim denizden gemilerden baliktan konular acildi..

5. Ne dusunuyorsunuz? (Babasi) Meslegim dolayisiyla Samsun'da yasadigimi burada ikamet etmeye devam edecegimden bahsettim devamini getirmedim imali bir mesaj verdim anne ve babaya..

...daha sonra saat 19:00 da otobusum oldugunu soyledim saate bakti herkes saat 17:00civarindaydi. Babası dedi hadi yemege gidelim o zaman uzun yol gideceksin dedi. Hep beraber hazirlandik ciktik guzel bir restauranta gittik ismi suan hafizamda degil heyecandan ismine bile bakamadim. Fakat gittigimde Medical Park Antalyalı futbolcular genis bir masada yemek yiyorlardi.

...4 kisilik bir masaya gectik corba vs. kebap sohbet oldukca guzel gecti yemekler de cok guzeldi.. Babasi ve annesi oldukca mutevazi cok guzel insanlardi kendi annem babam gibi isindim kisa zaman icinde restauranttan saat 18:20 gibi ciktik restauranttan beni otogara biraktilar otobuse kadar yolcu ettiler genel anlamda beni cok sevdiler kendimi sevdirdim.. Tekrar ellerini optum otogarda sonra onlar gitti ben kiz arkadasimla kaldim 3-5 dakika kendi aramizda konustuk yagmur vardi zaten vedalastik.. 18:55 de otobuse bindim ve Samsun'a dogru yol aldim..

Bu sekilde sorunsuz oldukca rahat sekilde uzerimde bu yuku attim cok sukur darisi sizlerin basina her turlu soruya acigim..

Edit: Tanisma Fasli Anlatimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Marilyn -- 28 Ocak 2013; 10:48:34 >

• Eflak boğdan savaşı
  • 1)Yemek yiyecekseniz tatlı al yoksa çiçek al....
    2)Normal davran
    3)Spor giyin
    4)Bunun hakkında fikrim yok ama efendim de gitsin.
    5)3 uygundur bence.
  • Şuan ben bile heyecanlandım Allah kolaylık versin
  • Çok kalma.
  • yaşın kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

yaşın kaç

Yaş 25..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğitim durumlarınız ne.ne iş yapıyorsun
    Kızın ailesi ne iş yapıyor.Kaç kardeşler.Nereliler.Evlerine mi gidiceksin?

Ayrıntı sanıyorsun bunları ama çok önemli şeyler.Mesela ufak bi kardeşi varsa kesinlikle çikolata götür
    Adamlar adanalı ise spor elbise giyersen ciddiye almazlar vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 25 Ocak 2013; 15:52:07 >
  • 1-Çiçek.
    2-Kendin gibi.
    3-Klasik
    4-Siz,Efendim
    5-3-3.30
  • Büyük sorumluluk, başarılar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

eğitim durumlarınız ne.ne iş yapıyorsun

Ayrıntı sanıyorsun bunları ama çok önemli şeyler.Mesela ufak bi kardeşi varsa kesinlikle çikolata götür

Eğitim Durumları : İkimiz de üniversite.
    Kızın Ailesi : Babasi doktor, annesi de eczacı
    Kayserililer
    Evlerine gidecegim
    5 kardesler en buyuk abisi bekar diger abisi evli ablasi bekar bir de erkek kardesi var ama o gun evde annesi ve babasi olacak baska kimse olmayacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Marilyn -- 25 Ocak 2013; 15:59:28 >
  • kardeş işin zor :)
    normal davran çok kasma kendine ama ne kadar kasma desem de ben bile tanıştığımda kasmıştım biraz..
    tatlı al en güzeli tatlı gider..
    çok fazla kalmana gerek yok, ben gittiğimde beşiktaş maçı vardı maç izlemiştik :))
  • Cok resmi giyinme yalnis anlayabilirler. Cok ta spor giyinmi ciddiyetsiz sanabilirler. Ortasini bul iste giyim konusunda. Saygili davran ama yapmacik olma. Efendim de kesinlikle. Saat 3 otobusune bin ve don cok sIkma adamlari
  • Gitmeden önce yemek yiyip git orada açlar gibi yemeklere saldırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

quote:

Kayserililer
    Evlerine gidecegim
    5 kardesler en buyuk abisi bekar diger abisi evli ablasi bekar bir de erkek kardesi var ama o gun evde annesi ve babasi olacak baska kimse olmayacak..

Efendi ve akıllı ol aşırı resmiye kaçmıyan bi elbise giy yeter

Arkadaşın dediği gibi efendim sözünü kullan.
    Annesi kek yaparsa.yedikten sonra Elinize sağlık efendim çok güze olmuş de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 25 Ocak 2013; 16:29:24 >

• Baya heyecanlı olsa gerek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

quote:

Kayserililer
    Evlerine gidecegim

Efendi ve akıllı ol aşırı resmiye kaçmıyan bi elbise giy yeter

Arkadaşın dediği gibi efendim sözünü kullan.
    Annesi kek yaparsa.yedikten sonra Elinize sağlık efendim çok güze olmuş de

Eyvallah hocam katkıların için teşekkürler..

• Dostum öncelikle kolay gelsin diyeyim. Bende 2 hafta önce bu durumu yaşadım. Öncelikle her hareketine dikkat edecekler seni o görüşmede tanıyacaklar bunun için her türlü soru gelebilir, her hareketin yemek yemen oturman kalkman dikkat çekecektir meraklı gözler tarafından buna kendini kafa olarak iyice hazırlamalısın.

İlk başta çok fazla heyecan olmuştu bende ama sonradan yaklaşık 5 dakika sonra gayet rahatlamıştım ben. Çünkü karşımdaki insanların benden daha heyecanlı olduklarını gözlemlemiştim, evet öyle idi.

Temel dikkat etmen gereken şey "en temeli" Ölçülü davranman. Buna dikkat ettiğin sürece iyi geçmeyecek bir aile görüşmesi yok dostum.

Bu noktada ben ailenin bana soru soruş tarzına göre cevap vermeyi yeğledim. Israrlı gördüğüm sorularına uzun cevaplar verdim. Ama muhabbet havasında gelen sorulara ise tek cümlelik kısa yanıtlar verdim.

Nabza göre şerbet vermen lazım dediklerimi uygulayabilirsen karşı tarafta çok iyi bir tesir bırakırsın.

Güzel haberlerini bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

Dostum öncelikle kolay gelsin diyeyim. Bende 2 hafta önce bu durumu yaşadım. Öncelikle her hareketine dikkat edecekler seni o görüşmede tanıyacaklar bunun için her türlü soru gelebilir, her hareketin yemek yemen oturman kalkman dikkat çekecektir meraklı gözler tarafından buna kendini kafa olarak iyice hazırlamalısın.

İlk başta çok fazla heyecan olmuştu bende ama sonradan yaklaşık 5 dakika sonra gayet rahatlamıştım ben. Çünkü karşımdaki insanların benden daha heyecanlı olduklarını gözlemlemiştim, evet öyle idi.

Temel dikkat etmen gereken şey "en temeli" Ölçülü davranman. Buna dikkat ettiğin sürece iyi geçmeyecek bir aile görüşmesi yok dostum.

Bu noktada ben ailenin bana soru soruş tarzına göre cevap vermeyi yeğledim. Israrlı gördüğüm sorularına uzun cevaplar verdim. Ama muhabbet havasında gelen sorulara ise tek cümlelik kısa yanıtlar verdim.

Nabza göre şerbet vermen lazım dediklerimi uygulayabilirsen karşı tarafta çok iyi bir tesir bırakırsın.

Güzel haberlerini bekliyorum..

Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Menladi

Şuan ben bile heyecanlandım Allah kolaylık versin

+1

Allah kolaylık versin çok heyecanlı bir durum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.