Şimdi Ara

acil:kusur oranı, itiraz, yorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kavşak içindeki haklı durumdadır. sigota şirketi yanlış karar vermiş. Aynı zamanda arkadaş bölünmüş yoldan geliyor ve diğer araş düz bir yoldan kavşağa bağlanmakta. Bilindiği gibi bölünmüş yollar anayol olarak kabul ediyor tam emin değilim ama böyle olması lazım. Anı zamanda kavşak içine girmiş durumda. fotoğraf ile itiraz etmeni tavsiye ediyorum. Hakkını aramalısın.
  • eyw hacı. verdim dilekçeyi ama alcak adam yoktu. anadolu sigortayı arıcam bi ilgilensinler
  • bu tramerde çalışanlar neye göre karar veriyorlar.Verdikleri kararın neden açıklaması gerekçesi yok. Böyle saçmalık olamaz. Düz mantık dönel kavşak içinde olsan dahi sağdan gelen herzaman haklı olabilirmi?
  • siz güncelleyince burayada sonucu yazayım.

Bana söylenen, eğer durum sigorta şirketleri onayladı şeklindeyse sigorta şirketi aracılığı ile itiraz edip dosyanın tramere gönderilip komisyonun karar vermesi mümkün ancak karar zaten komisyondan verildiyse buna itiraz ancak trafik mahkemesi ile mümkün.

Benimde karar tramerde verildiğinden(oy çokluğu ile) kusur bana kaldı kaskodan yaptırdım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.