Bildirim
ACİL LAPTOP TAVSİYESİ
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Çizimi yapmaktan kastın nedir? O cihazlarda ekran kartı yok.
Ekran kartlı cihaz arıyorsan Xps 15 9550 yada 9560
Ama hp spectre ve dell i karşılaştırma.
Xps 13 te ortalama pil süresi 650 dakika iken hp spectre de 480 dakika. Xps 13 qhd igzo panelli infinity edge çerçevesiz ekran kullanıyor. Xps 13 te aluminyum ve karbon fiber alaşımlı kasa ve karbon fiber gövde yapısına sahip. Ağırlığı 1.2kg. Gerçekten çok hafif. Ayrıca yerinde servis imkanı var. Büyük şehirlerde 1 gün, diğer şehirlerde en geç 3 gün içerisinde servis hizmeti var.
Kullandığı parça kalitesi, yerinde servis imkanından dolayı açık ara Dell
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dellos
Çizimi yapmaktan kastın nedir? O cihazlarda ekran kartı yok.
Ekran kartlı cihaz arıyorsan Xps 15 9550 yada 9560
Ama hp spectre ve dell i karşılaştırma.
Xps 13 te ortalama pil süresi 650 dakika iken hp spectre de 480 dakika. Xps 13 qhd igzo panelli infinity edge çerçevesiz ekran kullanıyor. Xps 13 te aluminyum ve karbon fiber alaşımlı kasa ve karbon fiber gövde yapısına sahip. Ağırlığı 1.2kg. Gerçekten çok hafif. Ayrıca yerinde servis imkanı var. Büyük şehirlerde 1 gün, diğer şehirlerde en geç 3 gün içerisinde servis hizmeti var.
Kullandığı parça kalitesi, yerinde servis imkanından dolayı açık ara Dell
Bildiğin autocad gibi programlar ile çizim yapmak.
Aslında ben hp spectre 13 ü çok beğendim çok güzel bir tasarıma sahip karbon detaylar bunda da mevcut doğrusunu söylemek gerekirse bilgisayardan da pek anlamam(yani ekran kartıydı cartıydı curtuydu)
-
Autocad çizimi bu cihazlarda yapamazsın. Xps 15 9550 hatta biraz daha bekleme imkanın olursa 1 ay içerisinde vatan bilgisayara xps 15 9560 modelinin gelecek. 8500-9000 tl bandında. İ7 7700hq işlemci 16 ram 512 ssd 4 gb 1050 ekran kartı. Alacağın en iyi cihaz. Bekleyemem dersen xps 15 9550 almalısın. Şuan vatan bilgisayarda satılıyor. İ7 6700 hq işlemci 8 ram 256 ssd 2 gb 960m ekran kartı full hd panelli 7500 tl. Bi de dokunmatik 4k ekranlı var. 16 ram,512 ssd fiyat 9900 tl.
Full hd panelli dokunmatik olmayan model,:http://www.vatanbilgisayar.com/dell-xps-15-core-i7-7500u-2-7ghz-8gb-ram-256-ssd-2gb-15-6-w10.html
Çok güzel cihazlar linkteki laptop tam istediğim ekran stilinde yani ekranın köşeleri ince
Yalnız çok pahalı benim bütce 5 bindi şu hp spectre 13 ü görünce bütceyi zorlayıp 6500 civarına bunu alasım var ama siz bütün hevesimi kırdınız.
Bir sitede çizim yapılması için gerekej kriterleri vermiş arkadaş ve bu laptopta hepsi var.
https://www.incehesap.com/asus-ux310uq-gl399t-notebook-fiyati-33411
i7-7500u işlemci
940mx ekran kartı
13.3" 1.45kg
FHD IPS ekran
512GB ssd -
delli kesinlikle tavsiye etmiyorum kanser olmak istemiyorsan,dell inspiron 5548 kullanıyorum 2 ay boyunca adi plastik kokusu çıkmadı hani şu ucuz siyah poşetler varya iğrenç kokan aynı öyle kokuyor laptop kanserojen bildiğin, sağlığını düşünüyorsan alma o klavyede yazıcaksın elleyeceksin,bir şehir efsanesi var dell iyidir diye o eskidendi köprünün altından çok sular aktı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X