Abi kesin gelecek, gelmesinden degil de gelip de gitmemesinden korkuyorum. Dusunsene bana gelip de "Ya hadi uyan da bi NBA Live 2007 yapalim, canım çekti" demesini.. Tabii bunu bir de Japonca soyleyecek anlayamayacagim. Adama diyemem ki "abi NBA07'yi urettin aferim ama NBA2K7 yaninda simulasyon gibi kalmis, gel onu oynayalim" yok olmaz ben en iyisi uyumayayim
quote:
Orjinalden alıntı: TheGuardian
Abi kesin gelecek, gelmesinden degil de gelip de gitmemesinden korkuyorum. Dusunsene bana gelip de "Ya hadi uyan da bi NBA Live 2007 yapalim, canım çekti" demesini.. Tabii bunu bir de Japonca soyleyecek anlayamayacagim. Adama diyemem ki "abi NBA07'yi urettin aferim ama NBA2K7 yaninda simulasyon gibi kalmis, gel onu oynayalim" yok olmaz ben en iyisi uyumayayim
süpersin dostum
PS fanlarının fake kırmızı haberleri yaptıgını düşünmeye başlayacagım yakında..Ne biçim mesajlardır Ekranda çizgi vs oluştuysa GPU ısınmasıdır.Oda demektirki GPU sogutucunun altındaki folyo sorunlu.Orayı acıp thermal pasta sürersin biter. Ama beceremeyecegin birşeyse kalkışma.Dogruca işi bilen, özkan ,atik elektronik gibi yerlere git.Yarım saatlik iş. Zorlarsan ısınmadan dolayı daha çok zarar verirsin.Sonrada aç kullan saatlerce, şahane oyunları Haftada 6 saat kim dedi bilmem, ben çok oynadım günde 6 saat.1 senedir sorunum yok
quote:
Orjinalden alıntı: korayg
PS fanlarının fake kırmızı haberleri yaptıgını düşünmeye başlayacagım yakında..Ne biçim mesajlardır Ekranda çizgi vs oluştuysa GPU ısınmasıdır.Oda demektirki GPU sogutucunun altındaki folyo sorunlu.Orayı acıp thermal pasta sürersin biter. Ama beceremeyecegin birşeyse kalkışma.Dogruca işi bilen, özkan ,atik elektronik gibi yerlere git.Yarım saatlik iş. Zorlarsan ısınmadan dolayı daha çok zarar verirsin.Sonrada aç kullan saatlerce, şahane oyunları Haftada 6 saat kim dedi bilmem, ben çok oynadım günde 6 saat.1 senedir sorunum yok
evet koray milletin işi gücü yok girip fake üyelik alıyo, daha ne kadar saçmalıyacaksın valla bu kadarını kimse beklemiyodu heralde (x360 ların çoğunda bu sorun var evet artık anlayın ya biraz şanslı olacaksınız şansınıza sağlam makina düşecek yada hata vermeye başlayan makinayı bakım yaptırıp fan felan taktıracaksınız başka yolu yok bunun anlayın artık zırt pırt sürekli konu açmayın ya sıkıldı artık millet aynı konuları görmekten)
quote:
Orjinalden alıntı: ReVeNGe363
Son 2-3 kere deniyeyim dedim belki kablodandır diye maalesef 3 kırmızı parladı ordaAllah belanı versin Microsoft..Odunu üretip piyasaya sürenin ben.... Odunu yontmuşlar raflara koymuşlar....Bu tamamiyle piyango arkadaşlar.Yeni alan arkadaşlara söyleyim bence siz xbox almayın gidin ps3 alın baba gibi oynayın haftada 6 saat oynamayla bu oluyosa FOREVER PS3
Bence Reklam Kokuyor Bu Hareketler
fake üyeler bu kdr der işte allah bilir ps3 ısıtma yerine odayı soğutuyordur klima yerine
quote:
Orjinalden alıntı: Errolflyn
quote:
Son 2-3 kere deniyeyim dedim belki kablodandır diye maalesef 3 kırmızı parladı ordaAllah belanı versin Microsoft..Odunu üretip piyasaya sürenin ben.... Odunu yontmuşlar raflara koymuşlar....Bu tamamiyle piyango arkadaşlar.Yeni alan arkadaşlara söyleyim bence siz xbox almayın gidin ps3 alın baba gibi oynayın haftada 6 saat oynamayla bu oluyosa FOREVER PS3
ya ne reklamı ne alaka benimde x360ım bozulsa bende öyle derim. çünkü adamlar satmasını biliyor bozuk aletleri
quote:
Orjinalden alıntı: power512
evet koray milletin işi gücü yok girip fake üyelik alıyo, daha ne kadar saçmalıyacaksın valla bu kadarını kimse beklemiyodu heralde (x360 ların çoğunda bu sorun var evet artık anlayın ya biraz şanslı olacaksınız şansınıza sağlam makina düşecek yada hata vermeye başlayan makinayı bakım yaptırıp fan felan taktıracaksınız başka yolu yok bunun anlayın artık zırt pırt sürekli konu açmayın ya sıkıldı artık millet aynı konuları görmekten)
rahat ol sen..Derdin 3 kırmızı olsun.Evde kendinin bile çözecegi problem.Onun haricinde tek sorun yok ne HDD, ne baglantı sorunu yaratan wireless kol, aparat vs, ne kapanıp açılmayan 360, ne firmware den ölen 360...PS2 ve PS one da yaşanan dertlerden daha az derdi var üstelik çok daha high-tech cihaz...Ortalığı boş yere velveleye veriyorsunuz. En kötü 2. bi 360 alırsın yine PS3 parasına gelir.En azından oynayacagın kaliteli oyunlar var bir ton ve media elbette
quote:
Orjinalden alıntı: Errolflyn
quote:
Evet hatta ben Kutaragi..Bak diyorum ps3 en iyisi diye gel bak o kadar para harcattım sonyye...Allahım ya işim gücüm yok reklam yapiyim burada ayrıca orda saçmalamışım farkındayım şimdi evde xbox360 ımı arıyorum ama microsofta da hala kızgınım..Ama arkadaşlar anlamadığım bir şey var ben pazar günü xbox'ı normal kapattım hiç bir sorunu yoktu..Isınmamıştı bile ama sonraki ilk açışımda hemen gitti...Yani ısınmadan kaynaklanan bir gpu yanması imkansız hata kodu da 0110 yani bilinmiyor diye tanımlanıyor..Birde ben masaüstünde bırakmıyorum xbox'ı oynadıktan sonra sürekli başka yere taşıyorum masanın üstünde toz olmasın diye acaba içinde ki bir parça falan oynamış olabilir mi?
bence guzel 1 kasaya komple xbox360 ı aktarmakve guzel bır sogutma sıstemı yapmak gereklı en azından ıcındekı fanları degıstırmek sart cunkı co kzayıf kalıyor sogutma sorunların baslıca nedenıde sıcak ...
Bir şey daha sormak istiyorum acaba ben tamire götürdüğümde fw yukletsem mi makinaya onu soracaktım...Şimdi de şansıma 3 gun sonra banlanmıyayım ???Ne dersiniz siz olsanız ne yapardınız
quote:
Orjinalden alıntı: korayg
quote:
Orjinalden alıntı: power512
rahat ol sen..Derdin 3 kırmızı olsun.Evde kendinin bile çözecegi problem.Onun haricinde tek sorun yok ne HDD, ne baglantı sorunu yaratan wireless kol, aparat vs, ne kapanıp açılmayan 360, ne firmware den ölen 360...PS2 ve PS one da yaşanan dertlerden daha az derdi var üstelik çok daha high-tech cihaz...Ortalığı boş yere velveleye veriyorsunuz. En kötü 2. bi 360 alırsın yine PS3 parasına gelir.En azından oynayacagın kaliteli oyunlar var bir ton ve media elbette
korayg bundan sonra seni muhattap alıp cevap bile vermiyecem bu laflardan sonra bu kadarını bılly gates bile diyemezdi heralde
Ya hala 360 hata verdi diye bunu bile haklı çıkaramaya çalışan arkadaşlar var, hatta git bi tane daha al diyen bile var vay anasını yaa yazık gerçekten hem şu yorumlara hemde bu gözü karalığa...Arkadaş son derece üzgün makinesi 3 kırmızı ışık hatası verdi nerdeyse adama bi yalancı sahtekar demediğiniz kalmıştı onu da ima ettiniz helal olsun size dostlar helal, inadına PS3 dicem bunları gördükten sonra zorla adamı nefret ettiriyorsunuz....
Arkadaşlar hepinize öncelikle teşekkür ediyorum + tabi birde fatih elektroniğe...Makinemi bugun fatih elektroniğe verdim meğer ramlarin ayağında çatlak oluşmuş...Haftaya yapılacak inşallah..Ama size bir şey sormak istiyorum orda aceleden tam anlayamadım da ...Sanırım fatih elk. stealth firmwire var dedi ve bu fw microsoft tarafından anlaşılamıyormuş ve ellerinde 2.3s versiyonu varmış acaba bana yardım eder misiniz ben tam anlayamadım şimdi gerçekten ben o fw yi yaptırsam...Anlaşılamayak mı ?Bir de ben fw yaptırmadım malum banlanırım diye sizce banlamaya daha var mıdır??Cevaplarınız için şimdiden tşk.
Stealth patch FW üzerinde olur ve ek olarak oynayacağın oyunlardada Stealth Patch yaptırır veya yaparsan MS nin seni yakalayabilme ihtimali sıfıra yakın olacak.Şimdilik MS stealth Patch yapılmış medya ve sürücüleri tespit edemiyor
ben aldım makineyi fanını 5V'dan 12 V çekmiş fatih bey o yüzden cok sesli oldu... Ve makine şu anda sorunsuz çalışıyor. Tek kotu tarafı WEX yerine fifa yollamışlar. Ben bu boktan oyunu ne yapacam yaaa
Fatih elektorniği tavsiye ediyorum herkese gonul rahatlıgı ile yaptırabilirsiniz
Hakikaten forum sidik yarış alanına döndü.Çoğu 360 sorunlu diyen de var.Hakikaten bu PS3'ü sadece sağlamlığıyla önde göstermeye çalışan arkadaşlardan gına geldi.Çoğu sorunluymuş.Ha evet sıktınız artık ya.Fake adamların yaptığından farklı değil yaptığınız şey.Ah şu sorun olmasa böyle boş işlerle uğraşmazdık,o zmaan ne bulacaktı PS3 fanları acaba?Birlik mi olacaklardı bir şey bulmak için?Ne alıp vermediğiniz var anlamıyorum.
Geçmiş olsun bu arada....
dostum senin makina subat 2006 mı subat 2007 uretim limi?
quote:
Orjinalden alıntı: gokhandumann
dostum senin makina subat 2006 mı subat 2007 uretim limi?
2006SUBAT
ya arkadasım forumda bangır bangır bagırıyoruz 2006 mart sonrası konsol alın diye..
neden 2006 subat aldın ?
yada daha onceden aldıgın için bir sey diyemem tabi
ama konsolun şu sıralar satılan haziran 2006 eylül 2006 kasım-aralık 2006 uretili olsaydı hata sorunlarıyla daha az karsılasırdın.
ben gunde 4-5 saat oyun oynuyorum ayrıca dun de konsol 8 saat acık kaldı demo indirdim.
hiç bir şey olmadı.tabikide bu hiç bir zaman kotu birsey olmayacak anlamına gelmez
ama şuda bir gercekk ki en son uretimler de daha dikkatli davranıyor xbox.....