Şimdi Ara

Acil Lütfen!!(3 Kırmızı Yolculuğu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen acil cevap verin şu an acayip bir şekilde üzüntülüyümYaklaşık 20 dk önce xbox360 ımı açtım normal gears of war'u koydum sonra oynamaya başladım burda sorun yok...Ama hiç gears of warda kitlenmeyen makinem birden kitlendi bende yine internettendir diye res atayım dedim..xbox yeniden açılırken tam xbox logosunun döndüğü yerde acayüp acayip çizgiler çıktı ve xbox takıldı...Bu sefer anladım normal bir şeyler olmadığını ve kabloları kontrol ettim hepsini ellerim titreyerek çıkarıp taktım ama 3. kez res atmayı da ihmal etmedim attım bu sefer logoyu geçtim sign in oldum gears of war açıldı tam multiplayer menüsüne girdim acayip seslerle görüntü kayboldu siyah bir ekran kaldı...Anladım hemen olayı Microsoft a saydırmaya başladım bir yandan sövüyorken bir yandanda makine de kırmızı yanıyor mu diye bakıyordum...Sonra panikten zorlamamam gerektiğini unutmuşum makineyi 1-2 kez daha açtım kırmızı daha vermedi ama hepsinde 50-60 sn içinde değişik çizgi ve seslerle(makineden gelen)kitlendi...Ben şahsen %85 oranında gideceğini düşünüyorum...Ya ama neden??!!Ben bir tek haftasonu bu makineyi açtım ve en fazla 3 saat sürekli açık kaldı ve ısınma sorunu yoktu..Ya lütfen yardım edin ailemin öss nedeniyle yaptırmayacaklarını veya kesinlikle yeni bir makine almayacaklarını biliyorum ve daha xboxım yaklaşık 5 aylık ve ben zorlamadım fan falanda takmadım...Ama gitti işte...Neyse düzeldi...İnşallah uzun sürer
    edit yaparak saçma cümleleri kaldırdım ehem ehem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReVeNGe363 -- 4 Mart 2007; 15:55:39 >

• Üretim tarihi ne makınanın ve pal,j hangisi - Bence aldıgın yerle hemen konuş gecikme,

Linke bir bak
    http://forum.donanimhaber.com/m_12507623/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RAZİEL* -- 22 Şubat 2007; 15:01:46 >
  • İtalyadan gelme bir gezi sırasında babam aldı 13 şubat üretimli palaçmaktan korkuyorum yanımda yatıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReVeNGe363 -- 4 Mart 2007; 15:56:11 >
  • bak dostum istanbuldaysan açma derim. hatta istanbulda değilsen de açma. ben açıp tamir etmeyi denedim. forumdakiler biliyo. az kalsın daha beter bozuyodum aleti .

zaza iş hanındaki özkan elektronik e götür. orası halleder. benimkini yaptılar. taş gibi şu an. hem de 2 kırmızı sorunu vardı. hata kodu da 2,2, ışık yok, 2 ydi yani. bilinmeyen bir hataydı. adamlar yaptılar.
  • Dostum bu duruma gerçekten çok üzüldüm.Canını fazla sıkma.Sanırım GPU'nun fazla ısınmasından dolayı oluşan bir problem mevcut.Buna benzer sorunları yaşayan arkadaşlar vardı.Onlar birazdan sana gerekli şeyleri söylerler.
  • Son 2-3 kere deniyeyim dedim belki kablodandır diye maalesef 3 kırmızı parladı ordaBöyle mi yapılır microsoft..hatasız sürseydin nolurdu... neyse bu iş tamamiyle piyango arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReVeNGe363 -- 4 Mart 2007; 15:57:36 >
  • Arkadaşım geçmiş olsun ama bu kadar sinire gerek yok sonuçta hepimiz biliyoruz bu makinaların her an bozulabileceğini ve bunu göz önünde bulundurarak alıyoruz.Yani gülü seven dikenine katlanır hesabı tekrar geçmiş olsun zaza ya götür xbox ını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReVeNGe363

Arkadaşlar şimdi 3 kırmızı ışığı aldım...

geçmiş olsun işte MS böyle kötü işçilikle MS' e
  • Arkadaşlar hata kodu 0110 yani bilinmiyor...Daha önce bu kodu alanlar varsa nasıl düzelttiklerini söyleyebilirler mi
  • geçmiş olsun öncelikle yanlız sinirlenip odun yontup koymuş filan deme yaptırması basit tanıdğığım bir kaç arkadaşım makinayı zorlamadan direk aldığı yere gönderek yaptırdı.
    ayrıca ne forever ps3 ü forever tuğla diyelim istersen şuna oyunu yok ekran kartı daha düşük makinaya para vericeksen git al...

quote:

Arkadaşlar hata kodu 0110 yani bilinmiyor...Daha önce bu kodu alanlar varsa nasıl düzelttiklerini söyleyebilirler mi

level forumlarına gir tüm hata kod larının ne anlama geldiği yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 22 Şubat 2007; 16:27:51 >
  • E revenge sen de fena zorlamışsın cihazı.
    Böyle bişi olunca kapayıp biraz bekleyip öyle açsaydın.
    Aç kapa aç kapa yapınca böyle şeyler başına tabiki gelir.
    Çünki Cihazı açma anında bi anda çok büyük bir yük biniyo cihaza.
    2 macunluk işi var cihazın merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 22 Şubat 2007; 16:44:48 >
  • arkadaşım çok geçmiş olsun. inşallah tamir ettirebilirsin. bu 3 kırmızıdan kurtuluş yok ne yazikki (tabi müdahale yapılmamış,fabrika çıkışı cihazlarda.) belki bugün belki yarın her cihaz 3 kırmızıyı görecek.. boşuna demiyoruz
    BİRGÜN HER XBOX360 3 KIRMIZI IŞIK VERECEK!!!

diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkd66 -- 22 Şubat 2007; 17:01:37 >
  • Microsoft donanım için Service Pack çıkarabileceğini düşündü bence, eee ne de olsa en iyi yaptığı iş yama çıkarmak
  • ben fatih elektronike gonderdim 102 hata kodu vermişti.. bakalım sonuç alırsam sizede tavsiye ederim
  • aynı hata kodunu defalarca aldım yabancı forumlarda rem'ile bi problem olduğunu söylüyorlardı remlerin aşırı ısınması yada gpu,cpu ile haberleşemesi gibi bişiler yazıyodu uzun lafın kısası yaklaşık 10dk hava tabancasını çakınca kendine geldi şuan sorunsuz kasa açık ve vidalar takılı değil bi etlisi varmı bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: resqect

Ayrıca ne forever ps3 ü forever tuğla diyelim istersen şuna oyunu yok ekran kartı daha düşük makinaya para vericeksen git al...

Dikkatli yorumlar yapalım.

Arkadaşım geçmiş olsun, donanımsal bir problem değilse büyük ihtimalle çözülecektir ki ekranda çizgilerin çıkması GPU alarmı veriyor gibi biraz, her halukarda önüne geçilebilecek bir problem olduğunu düşünüyorum ümdini yitirme hemen.

Ayrıca bu sıralar benim 360'da sık şekilde donmaya başladı. 3 kırmızı seramonisine yaklaşıyoruz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 22 Şubat 2007; 18:20:12 >
  • quote:

Ayrıca bu sıralar benim 360'da sık şekilde donmaya başladı. 3 kırmızı seramonisine yaklaşıyoruz sanırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: ReVeNGe363
    eğer makinem düzelmesse Forever ps3 diye bağıran biri olucam ve cidden şu andan itibaren xboxa bir odun gibi bakıyorum ve pişmanım...

PS3 sahibiyim ama Xbox - PS3 kavgasi yapmayi sevmeyen biriyim ayni zamanda. Ikisi de can'dır mal da canın yongasıdır Arkadasım oncelıkle gecmıs olsun. Xbox 360 çok nazlı bir cihaz. Serin tutmak gerekiyor, okşayıp sevmek gerekiyor. Dün PS3'e bir işkence testi yaptım; yatarken açık bıraktım NBA oyununda 2 kişiliğe getirip. Uyurken çok çok az bir fan sesi, oyuna uyandigimda biraktigim yerden devam ettim cihaz buz gibi

Xbox 360 icin arkadaslarin yukarida verdikleri adreslerle iletisim kur. %99 ihtimal Xbox'ini kurtarirlar. Ama gitmisken guzel bir sogutma sistemi de taktir. 50 60 ne ediyorsa ver. Iyi sogutulduktan sonra cok buyuk bir problem cikmaz diye dusunuyorum. Tekrar gecmis olsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGuardian

Dün PS3'e bir işkence testi yaptım; yatarken açık bıraktım NBA oyununda 2 kişiliğe getirip. Uyurken çok çok az bir fan sesi, oyuna uyandigimda biraktigim yerden devam ettim cihaz buz gibi

Bu gece kutaragi rüyalarına girecek kesin Kutaragiyle başarılar rüyanda
  • Abi kesin gelecek, gelmesinden degil de gelip de gitmemesinden korkuyorum. Dusunsene bana gelip de "Ya hadi uyan da bi NBA Live 2007 yapalim, canım çekti" demesini.. Tabii bunu bir de Japonca soyleyecek anlayamayacagim. Adama diyemem ki "abi NBA07'yi urettin aferim ama NBA2K7 yaninda simulasyon gibi kalmis, gel onu oynayalim" yok olmaz ben en iyisi uyumayayim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.