Hiçbir alakası yok, Çinde'de üretilen aynı, Finlandiya'da da hepsinin kalitesi aynıdır nerede üretilmiş olduğunun bir önemi yok sen buradakilere bakma herkes kafasından birşeyler der mesela Çin malı olanlar dandikmiş derler şimdi bunu diyen bir adamın birşey bilmediği kesindir çünkü bu teller Çinde'de üretilse Avrupada'da üretilse kalite herzaman için korunur bu fabrikalar herzaman denetlenir ama çoğu kişinin bundan haberi yoktur kısaca Nerde üretilmiş olduğu önemli değildir sen yeterki Telefon beğen
çin malı ile alman malının kalitesini nasıl aynı bulursun anlamıyorum .....
quote:
Orjinalden alıntı: Blackb@x
Hiçbir alakası yok, Çinde'de üretilen aynı, Finlandiya'da da hepsinin kalitesi aynıdır nerede üretilmiş olduğunun bir önemi yok sen buradakilere bakma herkes kafasından birşeyler der mesela Çin malı olanlar dandikmiş derler şimdi bunu diyen bir adamın birşey bilmediği kesindir çünkü bu teller Çinde'de üretilse Avrupada'da üretilse kalite herzaman için korunur bu fabrikalar herzaman denetlenir ama çoğu kişinin bundan haberi yoktur kısaca Nerde üretilmiş olduğu önemli değildir sen yeterki Telefon beğen
sende telefondan anlasaydın ve telefon piyasasının içinde olsaydın farkı bilirdin ama hiç bişey demicem
Tamam arkadaşlar ben hiçbirşey bilmiyorum siz bildiğiniz yolda devam edin
tabiki finlandiya olan iyidir. millet mal alrıken soruyor by nokia ise istemem diyor. birde telefonları yani 2. elleri by nokia olunca daha düşüğe alıyorlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme