Şimdi Ara

ACİL! made in Finland mı made by nokia mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Blackb@x

Hiçbir alakası yok, Çinde'de üretilen aynı, Finlandiya'da da hepsinin kalitesi aynıdır nerede üretilmiş olduğunun bir önemi yok sen buradakilere bakma herkes kafasından birşeyler der mesela Çin malı olanlar dandikmiş derler şimdi bunu diyen bir adamın birşey bilmediği kesindir çünkü bu teller Çinde'de üretilse Avrupada'da üretilse kalite herzaman için korunur bu fabrikalar herzaman denetlenir ama çoğu kişinin bundan haberi yoktur kısaca Nerde üretilmiş olduğu önemli değildir sen yeterki Telefon beğen

çin malı ile alman malının kalitesini nasıl aynı bulursun anlamıyorum .....

• quote:

Orjinalden alıntı: Blackb@x

Hiçbir alakası yok, Çinde'de üretilen aynı, Finlandiya'da da hepsinin kalitesi aynıdır nerede üretilmiş olduğunun bir önemi yok sen buradakilere bakma herkes kafasından birşeyler der mesela Çin malı olanlar dandikmiş derler şimdi bunu diyen bir adamın birşey bilmediği kesindir çünkü bu teller Çinde'de üretilse Avrupada'da üretilse kalite herzaman için korunur bu fabrikalar herzaman denetlenir ama çoğu kişinin bundan haberi yoktur kısaca Nerde üretilmiş olduğu önemli değildir sen yeterki Telefon beğen

sende telefondan anlasaydın ve telefon piyasasının içinde olsaydın farkı bilirdin ama hiç bişey demicem

• Tamam arkadaşlar ben hiçbirşey bilmiyorum siz bildiğiniz yolda devam edin
  • tabiki finlandiya olan iyidir. millet mal alrıken soruyor by nokia ise istemem diyor. birde telefonları yani 2. elleri by nokia olunca daha düşüğe alıyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.