Şimdi Ara

ACİL! made in Finland mı made by nokia mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bi şeyi merak ediyorum made in Finlan mı daha iyi made by nokia mı ikisi arasında b ifark var mı 6630 alıcam da almadan önce bu konuya açıklık getirmek istedim

• o ne be?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aliko

o ne be?
    quote:

Orjinalden alıntı: Aliko

o ne be?

yuh be onu bilmiyorsan bu forumda işin ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzkan

quote:

Orjinalden alıntı: Aliko

o ne be?

yuh be onu bilmiyorsan bu forumda işin ne

Alıntıları Göster
    made by nokia al derim.kullandım oradan biliyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerakin34

made by nokia al derim.kullandım oradan biliyom

Alıntıları Göster
    İyisi Finland olanıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .

İyisi Finland olanıdır.

Alıntıları Göster
    iyide ikisine nokia yapıo ne farkeder onu söylemek istedim
  • quote:

iyide ikisine nokia yapıo ne farkeder onu söylemek istedim

Alıntıları Göster
    benim bildiğim made n finland ii olanı
  • made in finland daha ii diye bi söylenti var
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzkan

benim bildiğim made n finland ii olanı

Alıntıları Göster
    bence de madein finland iyi
    made in nokia nerede yapıldığı belli değil
    kesin doğunun en ücra köşelerinden birinde yapılıyodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: magu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: magu

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: kidon

quote:

Orjinalden alıntı: magu

+1

Alıntıları Göster
    made by nokia dandiktir nerde yapıldıgı bile belli degildir anlamı da nokia bi yerde yaptırdı ama simdi cıkaramıyodur

• quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

made by nokia dandiktir nerde yapıldıgı bile belli degildir anlamı da nokia bi yerde yaptırdı ama simdi cıkaramıyodur

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    İkisi de aynıdır ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negative

İkisi de aynıdır ..

Alıntıları Göster
    ikiside aynıdır fakat made by nokia nın sahtesini gördüm finlandın görmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: klonajinsky

ikiside aynıdır fakat made by nokia nın sahtesini gördüm finlandın görmedim...

Alıntıları Göster
    finland tabiki tartışma konusu bile olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolatA

finland tabiki tartışma konusu bile olmaz

Alıntıları Göster
    Finland olunca; o Finlandiya'da belli bir kalite standardına uygun olarak, yıllardır bu işle uğraşan teknik elemanların elinden çıkarak üretilmiş demektir. Onlar en ince ayrıntısına kadar, herşeyin standardını saptamışlardır. Çalışanlar bu konuda belli bir disipline ve anlayış tarzına sahiptir.

Diğer Nokia'lar ise, bu standartların zorla uygulatılmaya çalışıldığı, ama ucuza çalışan işçilerin kafa yapısının bu standartları anlamsız bulup, olabildiğince esnetmeye çalıştığı üçüncü sınıf yerlerde üretilmiş olabilir. Mesela Almanya'da da çok disiplinli çalışılır. Ama "Made by Nokia" yazınca, bunun ne kalitede monte edildiğini bilemeyiz.

Bu nedenle "En sağlamı Finlandiya malı olan Nokia'dır." denilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: .

Finland olunca; o Finlandiya'da belli bir kalite standardına uygun olarak, yıllardır bu işle uğraşan teknik elemanların elinden çıkarak üretilmiş demektir. Onlar en ince ayrıntısına kadar, herşeyin standardını saptamışlardır. Çalışanlar bu konuda belli bir disipline ve anlayış tarzına sahiptir.

Diğer Nokia'lar ise, bu standartların zorla uygulatılmaya çalışıldığı, ama ucuza çalışan işçilerin kafa yapısının bu standartları anlamsız bulup, olabildiğince esnetmeye çalıştığı üçüncü sınıf yerlerde üretilmiş olabilir. Mesela Almanya'da da çok disiplinli çalışılır. Ama "Made by Nokia" yazınca, bunun ne kalitede monte edildiğini bilemeyiz.

Bu nedenle "En sağlamı Finlandiya malı olan Nokia'dır." denilir.

Alıntıları Göster
    zaten nokia nın merkezi finlandiyadır bana mesela club nokia dan posta geliyor hep finlandiyadan arkadasların dediği gibi by nokia nın sahtesi goruluyor ama finlan ın zor birde finland by nokia dan her zaman 10 20 milyon fazla oluyor

• ya bu nokia japon firmasıdır. ama avrupadaki fabrikası finlandiya ve almanyadadır. başka yerlerdede olabilir ama finlandiya avrupa merkezidir. yoksa telefon made in japan dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asinehir

ya bu nokia japon firmasıdır. ama avrupadaki fabrikası finlandiya ve almanyadadır. başka yerlerdede olabilir ama finlandiya avrupa merkezidir. yoksa telefon made in japan dır.
    nokia bi japon firmasının markası degildir bi tarafınızdan uydurmayın has bi finalndiya firmasıdır ve finlandiya nın geçim kaynagının %53 ünü oluşturur artı nokia sadece cep teli üreten bi firma da değildir hala bu nokia nın ne oldugunu öğrenemeyen var yuh yani bu kadar da mı cahil olunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurel

nokia bi japon firmasının markası degildir bi tarafınızdan uydurmayın has bi finalndiya firmasıdır ve finlandiya nın geçim kaynagının %53 ünü oluşturur artı nokia sadece cep teli üreten bi firma da değildir hala bu nokia nın ne oldugunu öğrenemeyen var yuh yani bu kadar da mı cahil olunur

Alıntıları Göster
    Hiçbir alakası yok, Çinde'de üretilen aynı, Finlandiya'da da hepsinin kalitesi aynıdır nerede üretilmiş olduğunun bir önemi yok sen buradakilere bakma herkes kafasından birşeyler der mesela Çin malı olanlar dandikmiş derler şimdi bunu diyen bir adamın birşey bilmediği kesindir çünkü bu teller Çinde'de üretilse Avrupada'da üretilse kalite herzaman için korunur bu fabrikalar herzaman denetlenir ama çoğu kişinin bundan haberi yoktur kısaca Nerde üretilmiş olduğu önemli değildir sen yeterki Telefon beğen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.